Muslimer slår sig blåa i absurd religiös ritual på svenskt asylboende

FRÄMLINGSINVASIONEN. Nordfront har kommit över unikt filmmaterial som visar hur muslimer på Restad Gård hänger sig åt absurda ritualer där de slår sig själva med piskor.

Tidigare i år mottog Nordfront ett tips som innehöll två filmer som visade muslimer som sjöng och mässade i en gymnastiksal samtidigt som de slog sig själva. Bara män deltog i ritualen och en överväldigande majoritet var unga män som såg ut att komma från Mellanöstern eller närliggande regioner. Vissa av deltagarna var också baröverkroppade och vissa slog sig själva med piskor istället för att bara slå med sina händer.

Tipsaren påstod att ritualen ägde rum i ett svenskt asylboende och vid en närmare granskning visade sig uppgifterna stämma. Muslimerna i filmen håller till i en gymnastiksal på Restad gård, som ska vara Sveriges största asylboende.

Ritualen i filmen skulle kunna vara ett firande av högtiden Aashura där det är tradition att slå sig själv på bröstet och bland vissa shiamuslimer är det också tradition att slå sig blodig med diverse redskap, vilket påminner om det vissa i filmen ägnar sig åt. Om det stämmer bör händelserna i filmen ha ägt rum i september 2017.

Personen som skickat in tipset kallar personerna i filmen för ”extrema ensamkommande barn” som inte bara kommer att ”knulla svenska kvinnor och tjejer” utan också ”förstöra Sverige” med sin religion.

Företaget bakom främlingsimporten
Restad gård tillhör ett norskägt holdingbolag för fastigheter som heter Niklasberg AB. VD för Niklasberg är Henrik Bjerkeman.

Lokalmedia kritiserade Bjerkeman och hans bolag 2014 efter att de publicerat en arbetsannons där man efterfrågade en städare som ”inte är känslig för urin och avföring då det förekommer väldigt ofta”. Bjerkeman svarade med att skicka bilder till media på avföring som inte hamnat i toaletten, men arbetsannonsens text ändrades ändå till slut.

Kommunen vill att svenskar hjälper till gratis
Vänersborgs kommun skriver på sin hemsida följande om asylboendet i Restad:

Sveriges största asylboende ligger på Restad Gård i Vänersborg. Tack vare insatser av många frivilliga krafter och organisationer har det blivit ett föredöme och fått beröm av både kungen och ministrar. Men det behövs alltid fler hjälpande händer.

Svenskar ska enligt kommunen alltså jobba ideellt för att ett multinationellt bolag ska kunna tjäna pengar på att importera religiösa fanatiker som piskar sig själva. Frågan är också om godtrogna och individualistiska svenskar kan integrera dessa invandrare eller om det snarare blir de kollektivistiska invandrarna som tvingar svenskarna att anpassa sig efter deras seder?

Har du information?

Hjälp Nordfront att granska asylindustrin och främlingsinvasionen genom att skicka in tips HÄR.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
4 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments