Muslimer i Azov?

UKRAINA. Bilder sprids nu som påstås visa att muslimer tjänstgör i det förment nationalistiska regementet Azov. Uppdaterad.

Wotan Jugend, en nyhetssida på VK, skriver ironiskt om bilderna och Azovs nya allierade:

Vi fortsätter att publicera nyheter från ”RaHoWas front”. Sympatisörer av den i Ryssland förbjudna organisationen Islamska staten (IS) har på något ”magiskt” sett hamnat i Azov som leder den ”vita kampen” mot ”Downbass” och ”moskoviterna”. Antagligen har Allahs krigare hört orden från Andrej Biletskij som har sagt att Azovs regemente kan komma att skickas till Syrien för att strida mot Ryssland. Azovs allierade från IS har bestämt sig för att stödja regementets stabschef genom att skicka sina jihadister till Ukraina.

I samband med detta så är det inte konstigt att Sergej Linnik (medlem i Azov) den senaste tiden aktivt försvarat islamister i Syrien och stödjer förintelsen av den ryska befolkningen i Tjetjenien. Man måste tydligen respektera sina allierade.

Se bilderna nedan:

n89RM_nVFrg

eTUcKIn-H7A

7Z9U4lh_6hQ

2WmA1x1Yru8

25Mvmmhu95c

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments