Multikriminell rasfrämling kandiderar för Socialdemokraterna i valet

MÅNGKULTUREN. Somaliern Mohamed Hersi som kandiderar för Socialdemokraterna i Jönköpings län förekommer under 21 avsnitt i belastningsregistret med 4 domar, den senaste i november 2017.

Socialdemokraterna i Jönköpings län går till val både i landstinget och kommunen med den kriminelle rasfrämlingen Mohamed Hersi på valbar plats. Hersi dömdes så sent som i november 2017 vid Jönköpings tingsrätt för att ha skallat och försökt strypa en anställd vid en restaurang i Gislaved.

Detta är dock inte hans första brott i Sverige. Totalt förekommer Hersi under 21 avsnitt i belastningsregistret med 4 domar. Redan 2004 dömdes han för första gången för narkotikasmuggling. År 2010 dömdes han till 6 månaders fängelse för ett försök att smuggla sex säckar med den somaliska drogen khat från Danmark.

I en intervju med Samhällsnytt säger Hersi:

— Det är viktigt att minska brottsligheten bland invandrare.

Och om vilka frågor han vill driva som politiker:

— -Jag vill driva jämställdhet, arbetslösheten med invandrare… jag vill gärna prata om alla som ingår invandrare… och den typ av frågor.

Socialdemokraterna i Jönköpings län går till val på att göra Jönköping tryggare. Nordfronts läsare drar nog sina egna slutsatser om hur trovärdig man är i det arbetet.

Källa:
Försökte strypa kassör – kandiderar för Socialdemokraterna i valet

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

7
Lämna en kommentar

Please Login to comment
5 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
LingonetAllanJan HjelmKlaus_DH_ Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Karl-Путин A
Medlem

(S) sprider hat, hot och terror för att tysta sina meningsmotståndare och skrämma allmänheten. Vilken barnfamilj vågar gå ut på stan när den där kriminella svartskallen med kumpaner håller torgmöte?

Vi måste kräva att polisen skyddar allmänheten när (S) håller torgmöte eller delar flygblad på stan.

Lingonet
Medlem

Helt klart brottsbenäget parti!
Där passar han in som hand i handske.
Nu kan man verkligen hävda att man blir rädd så man gråter på nätterna efter att se detta monster på stan.

_DH_
Medlem
_DH_

Är man invällare (och allra helst somalier), då är all möjlig vålds- och sexbrottslighet acceptabel om man ska kandidera till politiska ämbeten. Men nationalister hängs ut som klandervärda i lögnpressen endast pga organisationstillhörighet eller rykten. Vi lever i ett (((dårhus))).

Klaus
Medlem

Svenska folket får inte längre låta sig behandlas hånande och förlöjligande och måste smasha bort Bilderbergers/Illuminatis kriminella idiotregeringen med röster för Nordiska motståndsrörelsen.

Jan Hjelm
Medlem

Socialdemokrater saknar sjukdomsinsikt… Hela ledningen borde ”kryssas” och tas om hand under LSPV.

Karl-Путин A
Medlem

Varför inta bara dumpa dem i ett nerlagt gruvschakt i Dalarna?

Allan
Medlem

Innan jag såg bilden så trodde jag det var Röfven som avsågs, det var det inte men bra lik i alla fall, åtminstone innanför pannbenet och i missgärningar.