MTV-film hånar och kritiserar vita

KULTURMARXISM. I en ny MTV-produktion, skapad av en homosexuell invandrare, ska vita amerikaner hånas och kritiseras samt beskyllas för all världens ondska. Vita personer ska även konfronteras med vilken oerhörd lidelse som vita människor har utsatt andra folkslag för genom historien.

white-people-mtv_usoz2a-460x298

MTV släppte nyligen trailern till det kommande tv-programmet White People. Programmet är skapat av Jose Antonio Vargas som är en homosexuell illegal invandrare och massinvandringsförespråkare. I programmet blir vita personer hånade och kritiserade på grund av att de har så kallat vitt privilegium. Detta ”privilegium” har de naturligtvis fått på bekostnad av andra folkslag. Personerna konfronteras också med det ”lidande” som vita har åsamkat andra folkslag genom historien.

Trots att man bara kan se en trailer och några filmklipp än så länge kan man förvänta sig att det hela kommer kulminera till att de vita personerna som medverkar kommer förstå hur onda vita är och har varit. Personerna kommer sedan gråta och be om förlåtelse.

Programmet har premiär den 22 juli.

Trailer och filmklipp kan ses nedanför:

Tidigare publicerad på Nordfront.net.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments