Motståndsrörelsens Mein Kampf-ljudbok på finska populär – finns nu även på Spreaker

LITTERATUR. Motståndsrörelsens finska ljudinspelning av Mein Kampf har redan fått god spridning. Nu finns den dessutom även på Spreaker och Twitter.

Motståndsrörelsen i Finland publicerade första kapitlet av Mein Kampf (Taisteluni på finska) som ljudbok på Adolf Hitlers 128-årsdag den 20 april i år. Den nationalsocialistiska klassikern har fått gott om positiv respons och finns såväl på Youtube som Mixcloud.

I nuläget har det första kapitlet av ljudboken fått över femtontusen besök på Youtube och Taisteluni-kanalen prenumereras av över tvåhundra personer. En annan positiv sak är att ljudboken också laddats upp på andra Youtube-kanaler. Det har dock gjorts försök att censurera ljudbokens andra och tredje kapitel på Youtube, som också har sett till att det inte går att kommentera det uppladdade materialet.

Nu finns Taisteluni-ljudboken också på Spreaker och Twitter. Man kan ladda ner avsnitten genom att trycka på download-knappen.

Ursprungligen publicerad på Vastarinta.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Sigbjorn Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Sigbjorn
Medlem

Stort tack för länken, det är första gången som jag tar del av min kamp och jag blev väldigt förvånad efter att ha lyssnat igenom den första filmen, det var oerhört givande. Hitlers beskrivning av sin samtid känns verkligen som en spegel av det som sker idag, jag vart väldigt imponerad.

Jag känner nu att jag måste lyssna igenom hela boken och skulle verkligen rekommendera fler att göra det.