Motståndsrörelsens jubileumsbok är äntligen här – in och beställ!

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Vi kan nu med glädje meddela att Nordiska motståndsrörelsens 20-års bok äntligen är här, fullspäckad med nostalgi, fakta och information som tidigare inte presenterats för allmänheten, och den finns nu tillgänglig att köpa. In och beställ!

Nu kan vi äntligen, efter lång tids väntan, med glädje meddela att Nordiska motståndsrörelsens jubileumsbok ”Motståndsrörelsen – 20 år av revolutionär kamp” finns att beställa. Boken innehåller bland annat fakta om organisationen och dess verksamhet under de senaste 20 åren, personliga berättelser av dess medlemmar, bilder, framsteg och motgångar och mycket mer. I bokens produktbeskrivning står följande:

I 20 år har Nordiska motståndsrörelsen tjänat kampen. Från att ha varit en marginell grupp i slutet av 90-talet har organisationen växt sig starkare. 20 år av kamp har inneburit hård repression från systemet, motgångar och ett krävande liv för individen, men det har också skapat framgångar, kamratskap och en slagkraftig organisation som står redo inför framtidens utmaningar.

Motståndsrörelsen mår idag bättre än någonsin och har på allvar blivit en kraft att räkna med. I nuvarande stund håller regeringen krismöten med riksdagspartierna om att stoppa vår framfart och det senaste året har massmedia hetsat obeskrivligt mycket mot organisationen. Grundlagar inskränks på löpande band och inga regler tycks otillåtna för ett system som helt börjar tappa greppet. Motståndsrörelsen har medvind och vinner mark hela tiden.

Men kampen har inte (och är inte och kommer inte vara) en dans på rosor. En revolutionär organisation som utsätts för en stark yttre press som andra nationella organisationer bara kan föreställa sig, gör också misstag. I denna 20-årsbok kommer du få läsa om både våra bra perioder men också de dåliga.

Denna 20-årsbok är i all väsentlighet den sanna berättelsen om Nordiska motståndsrörelsen. Det är berättelsen om en organisation som gjort sina misstag men som också varit den enda nationella organisation som överlevt under hela denna 20-årsperiod och som nu står starkare än någonsin. I med- och motgångar har Nordiska motståndsrörelsen i 20 års tid följt den radikala linjen och vi har därmed förblivit ärliga både mot oss själva och andra.

KLICKA HÄR FÖR BESTÄLLA BOKEN

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

7
Lämna en kommentar

Please Login to comment
7 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
GunnarKimKarl ATobiasAnders Jonsson Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Rokviken
Medlem

Har beställt och fört över pengar. Ska bli en intressant läsning.

Mike
Medlem

Äntligen! Har sett fram emot detta boksläpp.

Skall beställas inom kort!

Anders Jonsson
Medlem

Ser fram emot att läsa den. Beställde den på 20-årsfesten. Ska bli jättekul att läsa om alla pionjärer inom rörelsen som vaknade och förstod långt tidigare än undertecknad.

Ni är värda all respekt..

Tobias
Medlem

Det är en mycket bra och välskriven bok har i skrivande stund kommit mer en än tredjedel och den är verkligen svår att lägga ifrån sig
Bra jobb ni gjort med boken alla inblandade
Hell seger

Karl-Путин A
Medlem

Kommer att sitta fint bredvid Mein Kampf i hedersbokhyllan

Kim
Medlem

Blev självfallet en beställning!

Gunnar
Medlem

Jag tillhör en av de som haft turen att få boken redan innan detta officiella släpp. Rekommenderar den varmt!