Motståndsrörelsens film från manifestation i Tyskland

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Här kommer Nordiska motståndsrörelsens film från minnesmanifestationen i Tyskland som Der Dritte Weg arrangerade för att hedra de tyska martyrerna som dog under andra världskriget.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

5
Lämna en kommentar

Please Login to comment
4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
имяKarlSimon HolmqvistPeter H. Norrland Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Peter H. Norrland
Medlem

Rysligt bra film må jag säga!

Det gör ont i hela min själ att jag inte kunde medverka på den marschen!

Trots att jag besökt Nürnberg och dess historiska sevärdheter tidigare så vill man gärna tillbaka fler gånger till ”Stadt der Reichsparteitage”!

Simon Holmqvist
Redaktör

Oerhört värdig hyllning åt de hjältar som offrade allt för att försvara Europas frihet.

Att dessa idag bespottas och hånas är en skam. Der Dritte Weg har gjort ett fantastiskt arbete för att återupprätta deras heder.

Karl-Путин A
Medlem

Mäktigt. Den tyska landsbygden är ”översållad” med minnesmärken över fallna lokala hjältar från både första och andra världskriget. I min ungdom brukade jag aningslöst svischa förbi dessa och tänka några diffusa tankar om Stortyskland och ”nazismen”, men allt eftersom började jag inse vad både WW1 och fortsättningen WW2 handlade om och att kriget fortfarande pågår, fast numera med delvis andra vapen. Numera stannar jag alltid till vid dessa minnesmärken, läser namnen på de fallna och försöker för en stund sätta mig in i deras och deras familjers situation vid den tiden. För övrigt konstaterar jag efter att ha sett videon… Läs mer »

Karl-Путин A
Medlem

Fast jag har aldrig trott på sagan om den s.k. förintelsen fullt ut; möjligen några tusen av de mest kriminella bolsjevikerna som försökte göra om ryska ”revolutionen” i Tyskland.

Efter att ha lärt känna det tyska folket insåg jag att detta folk omöjligt kunde ha begått de bestialiteter som de tillskrivs i den kulturmarxistiska historiereviSIONISMEN.

имя
Medlem

Vackert! Dels själva marschen såklart, men även klippning och musik.