Motståndsrörelsens Discordserver nedstängd

CENSUR. Under kvällen stängdes Nordiska motståndsrörelsens officiella Discordserver ned.

Under kvällen har Nordfront nåtts av beskedet att Nordiska motståndsrörelsens officiella Discordserver har blivit nedstängd. Servern öppnades för offentligheten i juli förra året och har sedan dess samlat på sig tusentals medlemmar från hela världen. Det har varit en populärt samlingsplats, där organisationens sympatisörer och även hederliga meningsmotståndare och andra intresserade har kunnat komma i kontakt med medlemmar och till och med representanter för Nordiska motståndsrörelsen på ett enkelt och lättillgängligt sätt.

Tyvärr har hotet om nedstängning legat över servern under en tid, varför beskedet egentligen inte kom som någon överraskning. Discord har sedan tidigare meddelat att de inte tillåter yttrandefrihet via sina tjänster, med udden riktad mot systemkritiska åsikter. Detta innebär att det endast har varit en tidsfråga innan även Nordiska motståndsrörelsens server skulle komma att stängas av.

Samtidigt som servern stängdes ned stängdes även dess administratörers konton av från Discord. Enligt uppgifter har minst fyra andra Discordservrar med liknande inriktning också stängts ned under kvällen.

Det är i dagsläget oklart ifall Nordiska motståndsrörelsen kommer att sätta upp någon ny server via Discord eller om man kommer att söka sig till nya kanaler. Nordfront kommer att återkomma med information längre fram.

Administratörerna för Motståndsrörelsens Discord vill passa på att tacka alla som deltagit och gjort servern till en levande mötesplats.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

12
Lämna en kommentar

Please Login to comment
8 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
RobinSamuelSigridPeter H. NorrlandFimbultyr Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Albin
Medlem
Albin

Ni skulle ju kunna starta en ny teamspeak, där kan man väl inte bli asvtängd på samma sätt?

Albin
Medlem
Albin

Om någon motståndsman har en dator och en IP över skulle man ju kunna hosta en mumble server också, det är kanske inte samma grej men det är hursomhelst OS och lokalt hostat. Därav är den enda som kan ta ned det internetleverantören.

Albin
Medlem
Albin

Om folk vill joina finns denna
https://discord.gg/BXqf48

André Devecseri
Medlem

Förvånad över att de inte stängt ned mitt konto, då jag har Motståndsrörelsens logga som profilbild och även fortsättningsvis kommer ha det.

Sanningen
Medlem

JUDEN kommer aldrig kunna tysta oss!

nordbo
Medlem

Kända icke-medlemmar sprider sina digitala samtal över olika plattformar – den enda energin de får är att vara överallt med sitt spridande – rotlösa helt enkelt.

Dom är en förversion av en vit AI-robot som Saudi-Israel tar fram nu under sina NGOs sammanträden.

nordbo
Medlem

Syftade på dom som näslar sig in till mer nationella samtal för att sekunden senare vara tjallare till Discords egna admin osv..

Well well.

Fimbultyr
Medlem

Vid varje motgång, tänk så här: Det här är också bra för mig!

Peter H. Norrland
Medlem

I ett ”riktigt” krig hade du blivit hängd för din defaitism och pacifism!

Sigrid
Medlem

Många fler servrar än så har blivit nedstängda och väldigt många konton IP-bannade. Det är som en ny förintelse. Oy vey.

Samuel
Medlem

Jag lägger upp en ny sålänge. Ni som fortfarande är kvar kan söka här
https://discord.gg/geqGtD

Robin
Medlem

For nordic people.
https://discord.gg/deEMBAz