Summering av helgens aktivism

rnw front 2
MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Aktivism i tre nordiska länder, polistrakasserier, medieskriverier och annat smått och gott. Här kommer en summering av helgens aktivism på temat Refugees NOT Welcome.
15


Pan-nordisk aktion: ”Refugees not welcome!”

textsecure-2015-11-21-143048
KAMP. Nordiska motståndsrörelsen genomför den här helgen aktioner mot den pågående massinvandringen i hela Norden. Aktionerna sker under parollen ”Refugees not welcome”. Uppdaterad 16:15
227


Nordiska motståndsrörelsen i Norge lanserar en ny officiell hemsida

FK-banner-introarticle
MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Idag lanserar den norska avdelningen av Nordiska motståndsrörelsen deras nya hemsida som heter Frihetskamp. Här följer en kort presentation.
18


Nordenrådet

front1
MOTSTÅNDSRÖRELSEN. En hel del positiva förändringar har skett inom Nordiska motståndsrörelsen den senaste tiden. En av dessa är att det bildats ett nordiskt råd, inom vilket ledande medlemmar i de olika nordiska länderna arbetar tätt tillsammans.
41


Varför vi ska kämpa även om det är kört

NMR_Logo_Ver.1
KAMPEN. Robert Andersson resonerar i den här viktiga artikeln kring varför det är viktigt att kämpa idag även om det kan tyckas att allt är kört och inget spelar någon roll.
167


Nya aktivitetslokaler och första rådsmötet

hkikoti1
INFORMATION. Nordfront publicerar härmed ett meddelande från Finland med viktig information om Nordiska motståndsrörelsens utveckling i vårt östra grannland.
37


Minnesmanifestation för Gyllene gryning

Gr Am1 MOTSTÅNDSRÖRELSEN. På söndagen samlades aktivister från Näste 1 för en minnesmanifestation för Gyllene gryning. Manifestationen hölls utanför den grekiska ambassaden i Stockholm. 20


Nordiska motståndsrörelsen välkomnar åter medlemmar och personer som vill stödja organisationen

partilogo-fjell MOTSTÅNDSRÖRELSEN. För en månad sedan gick organisationen ut och meddelade om ett tillfälligt driftstopp medlemsansökningar. Nu är de strukturella förändringarna klara och därmed hävs stoppet och nya medlemmar är åter välkomna med sina ansökningar. 92


Motion från Pär Öberg: Stoppa tiggeriet i Ludvika!

klar 3
MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Pär Öberg, Motståndsrörelsens representant i Ludvika kommunfullmäktige, har lämnat in en motion om att Ludvika kommun borde vidta åtgärder för att stoppa det organiserade tiggeriet i kommunen.
22


En ledning för framtiden

revolutiongron2MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Fredrik Vejdeland kommenterar den nya ledningen. 54