Folket vaknar – etablissemanget skakar!

folketvaknar
KOMMENTAR.
Vi har de senaste två veckorna kunnat skåda grova övergrepp på oppositionen från det styrande systemet. Flera olika händelser över hela Norden visar på ett etablissemang som fruktar nationellt uppvaknande i allmänhet och Nordiska motståndsrörelsens tillväxt i synnerhet.
47


Säkerhetspolisen i Norge hotar nästeschef med trakasserier och utvisning ur landet

nyberg
1984. Norska säkerhetspolisen (PST) hotade nyligen en av de norska nästescheferna med utvisning ur landet och trakasserier.
44


Maria Pöysti: Frihet för Eppu Torniainen!

vapausepulleMOTSTÅNDSRÖRELSEN. Den finska aktivisten Maria Pöysti skriver här om sina tankar kring den aktivist som fängslades av systemet efter att ha försvarat sig själv och sina kamrater under en sammandrabbning med vänsterextremister. 33


Kampen fortsätter!

manadsrapport-framsida
MÅNADSRAPPORT.
September har varit en händelserik månad under tyrrunans tecken med besök på bokmässan, Kampdagarna i Norge, möte med vänsterextremister och mycket mer.
19


Kamrat fängslad i Helsingfors

eppu2UTTALANDE. Nordiska motståndsrörelsen i Finland kommenterar fängslandet av motståndsaktivisten Jesse Torniainen. 31


Intervju med Haakon Forwald angående händelserna i Finland

db_intervju_frontMEDIA. Dagbladet har genomfört en intervju med Haakon Forwald från Nordenrådet angående Motståndsrörelsen och händelserna i Finland. 27


Helsingfors-aktionen och efterspelet

framsida
KOMMENTAR.
Nordiska motståndsrörelsens ledare uttalar sig här angående aktionen i Helsingfors förra helgen och det efterföljande händelseförloppet.
45


Kampdagarna i Norge 2016

front kampdagar
MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Här följer en rapport från Nordiska motståndsrörelsens norska gren där kampdagarna i helgen gick av stapeln i Telemark.
22


En helt vanlig sommarmånad!?

löp
MÅNADSRAPPORT.
Årets sista sommarmånad har rullat på som en nordisk sommar sig bör med intensifierad kamp mot homolobbyn, bergsbestigning, Nordendagar, nyrekrytering och mycket, mycket mer.
14


Bildreportage: Nordendagarna 2016

nordendagarna2016Kollage
MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Här följer ett bildreportage från Nordendagarna 2016.
30