Mer information om Motståndsrörelsens 1 maj-demonstration

banner 1maj-460
DEMONSTRATION.
Här kommer mer information inför söndagens demonstration i Borlänge så som talarlista, slutdestination, schema för dagen m.m.
53


Motståndsrörelsen utförde sopfördelningsaktion

sopfördelning-löp
AKTIVISM.
Under helgen har flera kampgrupper städat upp skräp som oansvariga människor slängt i naturen. Skräpet lämnades över till väl valda mottagare.
50


Ordningsregler för 1 maj

banner 1maj-460
DEMONSTRATION. Här kommer några ordningsregler till alla som ämnar delta i Nordiska motståndsrörelsens demonstration den 1 maj i Borlänge.
110


Filmer från aktiviteter i Finland

2filmerfrånfinland
MOTSTÅNDSRÖRELSEN.
Här kommer en mycket professionell film från en vildmarksvistelse i Finland samt en film från en offentlig aktivitet i Jyväskylä.
15


Åter igen: Nytt rekord!

frontkollage2
MÅNADSRAPPORT.
Under mars har det skrivits historia i Ludvika, demonstrerats i Finland och slagits nya aktivitetsrekord i Sverige och ändå tar dessa sakerna bara upp en liten del av denna artikel.
19


Motståndsrörelsens första maj-demonstration har fått tillstånd beviljat

demo_borlänge1-460x253
MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Nordiska motståndsrörelsens ansökan om att demonstrera i Borlänge på första maj har idag beviljats av polisen.
64


Aktiv vecka i Finland

hkikatu3161
MOTSTÅNDSRÖRELSEN. I Finland har Nordiska motståndsrörelsen under förra veckan genomfört en intensiv kampanj som svar på att regimen utlyst veckan till en ”antirasistisk” vecka.
21


Första maj i Borlänge: ”Kamp mot storfinans och folkförrädare”

demo_borlänge1-460x253
DEMONSTRATION.
Här kommer mer information om Nordiska motståndsrörelsens första maj-demonstration i Borlänge.
61


Historia skrivs när kommunens styrande ställer sig bakom nationalsocialistisk motion!

par_framfor_stadshusNORDISKA MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Ett enhälligt arbetsutskott ställer sig nu bakom Pär Öbergs motion om ökad folklig insyn av politikernas beslut. ”De vill inte att vi ska ha trumf på hand”, kommenterar Pär Öberg det oväntade beslutet. 76


Motståndsrörelsen 2.0

kollage2
MÅNADSRAPPORT.
Under februari månad har Motståndsrörelsen tagit kampen till nästa nivå. Läs den utförliga rapporten från månadens aktivism här.
40