Talen från första maj

borlänge-39
MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Här kommer samtliga tal från Nordiska motståndsrörelsens första maj-demonstration i Borlänge. Inga etablerade medier vågade exponera talen men nu kan alla som inte var på plats ta del av talen i helhet här på Nordfront.
30


Avhopp och förräderi

backstabber
KOMMENTAR.
Med anledning av den forne finske medlemmen Henrik Holappas förräderi som vi rapporterat om de senaste dagarna kommer här en artikel av Motståndsrörelsens ledare som kommenterar fallet samt klargör skillnaderna mellan förräderi och att lämna organisationen på hederligt vis.
103


Rasblandning, personangrepp och lögner: Detta är Henrik Holappas bok!

holappakirja-löp
RECENSION. Det vänsterextremistiska bokförlaget Into Kustannus publicerade i måndags förrädaren Henrik Holappas ”memoarer” om rörelsen. Boken som fått titeln ”Jag grundade en nynazistisk organisation” är en blandning av gammalt personligt agg och ”återfödelse” genom självhat.
73


Artikelserie om Motståndsrörelsen i Finland

yle-holappa
KOMMENTAR. Finska Yle publicerade i söndags en artikelserie om Nordiska motståndsrörelsen, mestadels inriktad på verksamheten i Finland. Texterna har sin grund i intervjuer med förrädaren Henrik Holappa som var med i organisationen för några år sedan.
59


Motståndsrörelsen innan 1 maj

löp-april
MÅNADSRAPPORT.
Mycket fokus på Nordfront den senaste tiden har självklart varit på den lyckade 1 maj-demonstrationen. Den här artikeln riktar istället in sig på kamparbetet i april och allt som hände månaden innan demonstrationen.
14


Film från Motståndsrörelsens demonstration i Borlänge

intro
MOTSTÅNDSRÖRELSEN.
Här kommer den efterlängtade första filmen som skildrar Nordiska motståndsrörelsens demonstration i Borlänge den 1 maj. Filmen har även ett nytt intro som MotståndsMedia tagit fram för viktiga filmer som denna.
53


Bilder från Borlänge

borlänge-12
MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Här kommer ett bildreportage som skildrar Nordiska motståndsrörelsens demonstration i Borlänge på 1 maj. Imorgon kommer ett reportage med bilder på vänsterextremister och andra roliga filurer som fastnade på bild under dagen.
70


Motståndsrörelsens politiska program nu på norska

Vår-Vei-Front
VÅR VÄG.
Motståndsrörelsens politiska program finns nu översatt till norska både som PDF och i tryckt skrift.
5


”Det är på gatan vi visar oss som den starka och växande kraften”

demonstranter
MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg skriver här på ett personligt vis om sina tankar inför, under och efter demonstrationen i Borlänge den 1 maj.
61


1 maj i Borlänge – en sammanfattning från Nordfront

front
MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Nordfront summerar här den lyckade förstamajdemonstrationen i Borlänge.
99