Tobias Lindberg: ”NRK-dokumentären – okej för att vara MSM”

KOMMENTAR. Ja, i förrgår så släpptes den, den norska statstelevisionens, NRK:s, dokumentär om Nordiska motståndsrörelsen. Väldigt kort sammanfattat så tyckte jag, trots klippandet för att ta saker ur sitt sammanhang, att den var rätt okej för att vara från mainstreammedia. 16


Antinordiska krafter i hemligt möte om Motståndsrörelsen – ska intensifiera samarbetet med polisen


MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Tretton nordiska städer har gått ihop i ett försök att stoppa Nordiska motståndsrörelsen. Städerna vill nu ta hjälp av polisen i sin desperata strävan mot den växande oppositionen.
19


Falskt påstående: ”Det finns ett tomrum då det i Motståndsrörelsen inte finns någon möjlighet för ett passivt medlemskap”

nmr
MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Flera missuppfattningar har spritts den senast veckan gällande organisationens medlemsformer och därför återpubliceras här vad som gäller.
2


De kan aldrig stoppa oss!


KOMMENTAR. Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg ger här sin syn på förbudet i Finland och andra repressalier från systemet som drabbat organisationen och ber samtidigt om din hjälp!
8


Ny donationsmöjlighet: Skänk kontanter säkert och anonymt till Motståndsrörelsen

nmr
STÖD KAMPEN.
Nu lanseras en ny möjlighet för våra sympatisörer att kunna skänka kontanter till organisationen.
4


Banktrakasserier mot Motståndsrörelsen


INFORMATION. Här kommer en kort uppdatering om den senaste tidens ekonomiska trakasserier mot Nordiska motståndsrörelsen där flera banker stängt ner våra bankkonton.
11


Nordiska motståndsrörelsen firade 20-årsjubileum!


MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Lördagen den 4 november firade Nordiska motståndsrörelsen 20 år av kamp. Tillställningen hölls i Småland och bjöd bland annat på en trerättersmiddag, nostalgi och nyheter.
16


Även i Finland drömmer vi!


MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Här kommer talen från Nordiska motståndsrörelsens demonstration för yttrandefrihet i Tammerfors.
2


Sista rättegångsdagen i Finland


MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Idag hölls den andra rättegångsdagen i det pågående försöket att förbjuda Nordiska motståndsrörelsen i Finland.
4


Första dagen av förbudsrättegången mot Motståndsrörelsen i Finland


MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Idag inleddes förbudsrättegången mot Nordiska motståndsrörelsen i Finland.
8