Film från gårdagens demonstration i Göteborg!


MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Nordfront kan nu presentera film från gårdagens demonstration i Göteborg, där Nordiska motståndsrörelsens aktivister skapade uppmärksamhet inför den stora demonstrationen som ska hållas i staden i slutet av månaden.
49


Sprayaktion inför demonstrationen i Göteborg


AKTIVISM. Aktivister ifrån Näste 1 genomförde förra veckan en sprayaktion för att uppmärksamma den kommande demonstrationen i Göteborg.
55


Kamp och gemenskap – filmen från Nordendagarna är här!


MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Här kommer filmen från 2017 års upplaga av Nordendagarna som var den största tillställningen hittills och som vanligt innefattade såväl varm gemenskap som sportslig kamp när Årets nordman skulle utses.
23


Dags för seger igen!


MOBILISERING. Efter segrarna i Borlänge, Stockholm och Falun är det dags att ta sikte mot Göteborg den 30 september. Hjälp till med mobiliseringen inför den kommande demonstrationen genom att sprida den här filmen.
24


”Vi kommer aldrig ge upp!”


1 MAJ. Bättre sent än aldrig – nu finns Jörgen Kromanns efterlängtade tal från 1 maj i Falun upplagt med engelsk text på Youtube.
13


Propagandaoffensiv i Norrtälje


AKTIVISM. Helgen som var genomförde Näste 1 en nattlig propagandaoffensiv i Norrtälje som följdes av en offentlig aktivitet.
11


Hör Simon Lindbergs Kristiansands-tal


MOTSTÅNDSRÖRELSEN.
 Här publiceras en efterhandsinspelning med det tal Motståndsrörelsens ledare skulle hållit på demonstrationen i Kristiansand om han inte arresterats.
36


Summering av Motståndsrörelsens tredje dag i Almedalen


ALMEDALEN. Motståndmedia har släppt en film som summerar Nordiska motståndsrörelsens aktiviteter i Almedalen under söndagen.
11


Simon Lindberg intervjuad om sitt premiärtal på Almedalen

ALMEDALEN. Simon Lindberg intervjuades kort av Nordfront efter sitt tal i fredags. Här kommer dem filmade intervjun. 10


”Nationalsocialismen utgör den sanna arbetarrörelsen!”


1 MAJ. Här kommer Fredrik Vejdelands tal från Nordiska motståndsrörelsens demonstration i Falun på första maj.
8