EPISK FILM: 2017 – ett år av kamp och framgångar!


MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Mediagruppen summerar här Nordiska motståndsrörelsens fantastiska 2017 som var fullspäckat med demonstrationer och utåtriktad aktivism.
9


Gott nytt år från Nordiska motståndsrörelsen i Danmark!


AKTIVISM.
En nyårshälsning från i form av första offentliga aktionen och första filmen från Danmark.
25


Aktion mot sionistmöte i Stockholm!


MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Här kommer film och en skriftlig rapport om gårdagens protestaktion som Näste 1 utförde mot sionistmötet som samlade stora delar av Sveriges politikerelit.
18


Politiker i Nyköping bryter mot kommunallagen – poliser attackerar idrottare


MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Nyköping håller nu på att segla om Göteborg som Sveriges mest laglösa stad. Läs på Nordfront om den senaste månadens myndighetsskandaler i staden.
22


Film: Marsch för frihet i Finland

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Här kommer mediagruppens film från frihetsmarschen i Helsingfors. 10


FILM: Robert Mathews manar till handling


KAMP. För att uppmärksamma Robert Mathews dödsdag har mediagruppen klippt ihop en film med delar av ett populärt tal som Mathews höll på ett möte med National Alliance.
8


Actionspäckad film från Stockholm


MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Här kommer filmen från gårdagens aktion i Stockholm där aktivister från Nordiska motståndsrörelsen delade ut flygblad i centrala Stockholm.
14


Film från den påhittade ”nazistattacken” i Uppsala


MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Här kommer filmen från lördagens tumult i Uppsala som felaktigt beskrivits som att Motståndsrörelsens aktivister angrep en demonstration mot slavhandel.
11


Motståndsrörelsens film från manifestation i Tyskland


MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Här kommer Nordiska motståndsrörelsens film från minnesmanifestationen i Tyskland som Der Dritte Weg arrangerade för att hedra de tyska martyrerna som dog under andra världskriget.
5


Jag har en dröm!


MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Här kommer Fredrik Vejdelands tal från demonstrationen i Göteborg där han berättade om en av sina drömmar.
0