1 maj i Borlänge – en sammanfattning från Nordfront

front
MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Nordfront summerar här den lyckade förstamajdemonstrationen i Borlänge.
93


Socialdemokraten som gick över till den goda sidan

DSC_3387
MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Nordfront har intervjuat Bitte Sjögren inför helgens demonstration. Tidigare har hon demonstrerat med Socialdemokraterna, i år blir det med Nordiska motståndsrörelsen.
63


Radio Nordfront intervjuades i Red Ice Radio

RedIceRadio
MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Radio Nordfront har intervjuats av Henrik Palmgren i Red Ice Radio. Intervjun kretsar bland annat kring Motståndsrörelsen, nationalsocialism samt situationen i Sverige.
31


Åter igen: Nytt rekord!

frontkollage2
MÅNADSRAPPORT.
Under mars har det skrivits historia i Ludvika, demonstrerats i Finland och slagits nya aktivitetsrekord i Sverige och ändå tar dessa sakerna bara upp en liten del av denna artikel.
19


Motståndsrörelsen 2.0

kollage2
MÅNADSRAPPORT.
Under februari månad har Motståndsrörelsen tagit kampen till nästa nivå. Läs den utförliga rapporten från månadens aktivism här.
40


Hur går kampen i… Luleå?

lule-karta
INTERVJU.
I Luleå har det varit full fart den senaste tiden. Kamgruppen där leds av den mångåriga aktivisten Jeff Hede. Nordfront har valt att ställa honom några frågor om kamparbetet i och runt staden.
22


Efter den lyckade badhusaktionen: ”Näste 2 kommer genomföra flera liknande aktioner!”

viktor intervju
INTERVJU. Nordfront har genomfört en intervju med Viktor Melin angående Nordiska motståndsrörelsens trygghetsaktion på Kungälvs badhus. Melin svarar på frågor om aktionen och lovar fler trygghetsskapande aktioner i framtiden.
37


Motståndsrörelsen besökte möten om skäggbarn

575758569869
VÄSTRA GÖTALAND. I dagarna hölls vid två tillfällen öppna informationsmöten på ställen där nya boenden för så kallade ensamkommande flyktingbarn planeras. Motståndsrörelsen var på plats vid båda tillfällena.
39


Intervju angående demonstrationen i Stockholm

PS
MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Nordfront har pratat med Pär Sjögren som var på plats och iakttog Nordiska motståndsrörelsens demonstration i centrala Stockholm i lördags.
16


Aktivistdagarna, vintern 2015

front
MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Helgen som var anordnades årets andra upplaga av Aktivistdagarna. Medlemmar och aktivister från Sverige och utländska delegationer samlades under parollen ”Ny politik för en ny tid”.
18