Näste 6 i kamp mot Trästockfestivalen

varning1_cleaned SKELLEFTEÅ. Under helgen pågick den numera ökända Trästockfestivalen i Skellefteå med bland annat ”nyanlända” som bussats in gratis. Här kommer en rapport om vad de lokala motståndsmännen sysslat med i samband med spektaklet. 35


Sommar, sol och nationalsocialistisk aktivism

sommarochsol
MÅNADSRAPPORT.
Årets första sommarmånad har varit precis som den ska, med skönt väder och aktiviteter i hela Norden. Om det sistnämnda kan du läsa mer här.
23


Näste 2 kämpar mot snusk och svenskfientlighet i Göteborg

front göteborg pride
MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Här kommer en 19 minuter lång aktivismfilm från Näste 2. Filmen bjuder på motbjudande Pride-scener, sinnessjuka mötesstörare samt patetiska antifascister som kittlar tittarnas skrattnerver.
202


Midsommar i Skara

midsommar front
MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Näste 2 bjöd i år på ett midsommarfirande i bondgårdsmiljö med hemlagad sill och helgrillad gris. Dagen bjöd på trevligt umgänge, tävlingar och god mat.
47


Intervju med aktivist som deltog i ”Slaget om Sacramento”

polis sacramento
INTERVJU. Nordfront har talat med en nationell aktivist som var med i Sacramento där amerikanska nationalister demonstrerade förra helgen och tvingades freda sig mot en pöbel vänsterextremister som gick till angrepp mot demonstrationen.
46


Kansallinen Vastarinta-medarbetare intervjuad av polsk tidning

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. En nationalistisk, polsk tidning har intervjuat en finsk medlem i Nordiska motståndsrörelsen som skriver för organisationens finska tidning Kansallinen Vastarinta. 6


Näste 6 besökte organisationskamrater i Finland

Oulu111 MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Fredagen den 10 juni åkte en delegation från Näste 6 till Uleåborg i norra Finland för att knyta kontakter och överlämna en del kläder och leksaker som samlats ihop till förmån för den finska avdelningen av Motståndsrörelsens hjälporganisation ”Finska hjälpen”. 22


Andrej Saveljev: ”Den verkliga makten ligger hos oligarkerna”

Saveljev
INTERVJU. Nordfront har intervjuat den ryske nationalisten och tidigare parlamentsledamoten Andrej Saveljev som idag är ledare för partiet ”Storryssland”.
51


En månad i kamp mot storfinans och folkförrädare!

borlänge
MOTSTÅNDSRÖRELSEN.
Maj månad inleddes med den största nationella demonstrationen på åratal, men vad hände sen? Läs rapporten om månadens kamparbete i Norden.
37


Simon Lindberg intervjuad av Studio 204

riimurLindberg-löp
RADIO. Motståndsrörelsens ledare intervjuas på engelska av organisationens finska nätradio i programmet Studio 204.
28