Hitlerfirande i Stockholm

hm 6
MOTSTÅNDSRÖRELSEN. I söndags anordnade Näste 1 ett trevligt och välbesökt Hitlerfirande för Motståndsrörelsens medlemmar och sympatisörer.
84


En vecka i Stockholm

front sthlm
MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Martin Saxlind skriver om förra veckans kamparbete inom Motståndsrörelsens första näste.
15


Domstolsmånaden

domstols2 MÅNADSRAPPORT. Landets domstolar har varit välbesökta under månaden som gått, men självklart har aktivismen i hela Norden hållit hög fart ändå! 17


Pär Öberg intervjuas av bloggerska

20140408_par_intervjuas INTERVJU. I söndags publicerade bloggerskan Camilla Rågfors en intervju med Motståndsrörelsens Pär Öberg. Frågorna handlade bland annat om händelserna i Kärrtorp. 17


Pär Sjögren: ”Vi fortsätter att konfrontera”

sjogren_fram INTERVJU. En vänsterpartist med öknamnet ”Lipsill” mötte förra veckan en populär nästeschef vid Södertörns tingsrätt. 24


Norska motståndsrörelsen reser sig – Intervju med Haakon Forwald

frontbild
MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Mycket har hänt med Motståndsrörelsen i Norge den senaste tiden. Organisationen växer och får allt bättre struktur. Vi har varit i kontakt med Norska motståndsrörelsen ledare.
21


Dubbelt upp!

dubbeltupp2
MÅNADSRAPPORT. Månadsrapporten för januari fick rubriken “Lugnet före stormen?”. Detta då jag tvingades konstatera att det varit en förhållandevis lugn kampmånad. Blev det då någon storm i februari?
71


Intervju med de frisläppta aktivisterna


INTERVJU. I torsdags släpptes äntligen två av de tre aktivister som suttit häktade sedan motdemonstrationen i Kärrtorp den 15 december. Nordfront har varit i kontakt med Joakim Blixt och Peter Jusztin.
43


Föredrag med Nils-Erik Hennix i Skåne

föredraghennixf
FÖREDRAG.
Nils-Erik Hennix stod som inbjuden föredragshållare för Motståndsrörelsens tredje näste den 15 februari. Ämnet för dagen var ”Rasblandning – den viktigaste politiska frågan”.
146


Lugnet före stormen?

calmstorm
MÅNADSRAPPORT.
Januari har varit en något lugnare månad i jämförelse med senaste tidens högvarv. Det betyder dock inte att våra aktivister legat på latsidan. Läs här om vad som hänt under årets försts månad!
29


*