Intervju angående demonstrationen i Stockholm

PS
MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Nordfront har pratat med Pär Sjögren som var på plats och iakttog Nordiska motståndsrörelsens demonstration i centrala Stockholm i lördags.
16


Aktivistdagarna, vintern 2015

front
MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Helgen som var anordnades årets andra upplaga av Aktivistdagarna. Medlemmar och aktivister från Sverige och utländska delegationer samlades under parollen ”Ny politik för en ny tid”.
18


Tio månader efter uthängningen


REPORTAGE. Den här artikeln handlar om Emma Karlsson som är en av de kvinnor som blev uthängd i Expressen tidigare i år och hur det påverkade hennes liv.
99


Intervju med Dan Park

dhhffh INTERVJU. Gatukonstnären Dan Park har länge setts som en paria av etablissemanget i Sverige på grund av sin kamp för yttrandefriheten. Nordfront fick en exklusiv intervju med honom nere i Budapest. 30


Intervju med ”Dynamitnazisten”

Jag i budapest 2015 INTERVJU. Nordfront har fått en exklusiv intervju med Mikael Dahlberg, eller ”dynamitnazisten” som han kallas i judisk media. Mikael får här ge sin syn på vad som hänt och inte hänt. 47


Nya aktivitetslokaler och första rådsmötet

hkikoti1
INFORMATION. Nordfront publicerar härmed ett meddelande från Finland med viktig information om Nordiska motståndsrörelsens utveckling i vårt östra grannland.
38


“Unikt läge”

sjogren2 INTERVJU. Pär Sjögren kommenterar sin nya satsning på föredrag och rekrytering. 46


Nordendagarna 2015

2015 Nordendagarna 1NORDENDAGARNA. Den 5-6 september hölls de traditionsenliga Nordendagarna där aktivister, medlemmar och sympatisörer från hela Norden samlades. 40


Rättegång mot Pär Öberg uppskjuten

ludvika öberg
MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Nordfront har intervjuat Pär Öberg angående dagens rättegång som blev inställd.
43


Näste 1 i Finland

fmr demo j 1
MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Här kommer en rapport från Näste 1 som hade en delegation på plats i Finland under demonstrationen i Jyväskylä.
46