Manhemsdagen 2016

manhemsdagen
NATIONALISM. Lördagen den 28 maj 2016 hölls den första upplagan av Manhemsdagen. Nordfront var där och bevakade tillställningen.
72


Motståndsrörelsen innan 1 maj

löp-april
MÅNADSRAPPORT.
Mycket fokus på Nordfront den senaste tiden har självklart varit på den lyckade 1 maj-demonstrationen. Den här artikeln riktar istället in sig på kamparbetet i april och allt som hände månaden innan demonstrationen.
14


Bilder från Borlänge

borlänge-12
MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Här kommer ett bildreportage som skildrar Nordiska motståndsrörelsens demonstration i Borlänge på 1 maj. Imorgon kommer ett reportage med bilder på vänsterextremister och andra roliga filurer som fastnade på bild under dagen.
70


Musiken från första maj

blixt första maj musik
MUSIK. Som substitut till Veckans låt publicerar Nordfront denna vecka de tre låtar som spelades på Nordiska motståndsrörelsens förstamajdemonstration i Borlänge.
113


1 maj i Borlänge – en sammanfattning från Nordfront

front
MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Nordfront summerar här den lyckade förstamajdemonstrationen i Borlänge.
99


Socialdemokraten som gick över till den goda sidan

DSC_3387
MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Nordfront har intervjuat Bitte Sjögren inför helgens demonstration. Tidigare har hon demonstrerat med Socialdemokraterna, i år blir det med Nordiska motståndsrörelsen.
63


Radio Nordfront intervjuades i Red Ice Radio

RedIceRadio
MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Radio Nordfront har intervjuats av Henrik Palmgren i Red Ice Radio. Intervjun kretsar bland annat kring Motståndsrörelsen, nationalsocialism samt situationen i Sverige.
31


Åter igen: Nytt rekord!

frontkollage2
MÅNADSRAPPORT.
Under mars har det skrivits historia i Ludvika, demonstrerats i Finland och slagits nya aktivitetsrekord i Sverige och ändå tar dessa sakerna bara upp en liten del av denna artikel.
19


Motståndsrörelsen 2.0

kollage2
MÅNADSRAPPORT.
Under februari månad har Motståndsrörelsen tagit kampen till nästa nivå. Läs den utförliga rapporten från månadens aktivism här.
40


Hur går kampen i… Luleå?

lule-karta
INTERVJU.
I Luleå har det varit full fart den senaste tiden. Kamgruppen där leds av den mångåriga aktivisten Jeff Hede. Nordfront har valt att ställa honom några frågor om kamparbetet i och runt staden.
22