Demonstranter och funktionärer intervjuas


1 MAJ. Här kommer Nordfronts intervjuer med några av demonstranterna och funktionärerna från Nordiska motståndsrörelsens första maj-demonstration i Falun.
2


Intervjuer med talare och nordiska kamrater


1 MAJ. Här kommer Nordfronts intervjuer med några av talarna samt en finsk och en norsk demonstrationsdeltagare från första maj-demonstrationen i Falun.
9


Intervjuer och bloopers från första maj i Falun


1 MAJ. Här kommer ett sammandrag av Nordfronts intervjuer från den lyckade första maj-demonstrationen i Falun.
11


Invandringens kostnader – riksdagsseminarium med Anna Hagwall och Jan Tullberg


REPORTAGE. Nordfront var på plats när riksdagsledamoten Anna Hagwall återigen anordnade ett seminarium för allmänheten i riksdagen. Denna gång gästade docent Jan Tullberg på temat ”invandringens kostnader”.
15


Nordiska motståndsrörelsen på tysk-tjeckisk kulturdag


REPORTAGE. Otto Rutanen från Motståndsrörelsen i Finland samt en partikamrat från Näste 1 i Sverige deltog den 1 april på den Tysk-Böhmiska kulturdagen i Aussig.
19


Intervju med aktivisten och musikern Jason Augustus


INTERVJU. Vår norska systersida Frihetskamp har intervjuat den amerikanske aktivisten och musikern Jason Augustus från Traditionalist Worker Party och bandet 14 Sacred Words.
14


Nordfront på besök i Sveriges riksdag


REPORTAGE. Under tisdagskvällen besökte Pär Sjögren och Näste 1:s nästeskorrespondent Sveriges riksdag för att medverka på det seminarium som hölls av invandringskritikern Karl-Olov Arnstberg och anordnades av den numera politiska vilden och riksdagsledamoten Anna Hagwall.
17


”Detta är grunden till vår tids problem”

GÖTEBORG. Lördagen den elfte mars höll ledaren för Motståndsrörelsens parlamentariska gren, Pär Öberg, ett föredrag strax utanför Göteborg. Syftet med föredraget var att klargöra vad som ligger till grund för de stora problemen i samhället och vart det barkar hän om vi inte gör totalt motstånd. 41


Folkets demonstration blev till nationalsocialistisk zon!

TRELLEBORG. Under lördagen arrangerades Folkets demonstration på Rådhustorget i skånska Trelleborg. För att visa demonstranterna att den enda kraften som kan rädda vårt folk är Motståndsrörelsen så samlades aktivister och partimedlemmar ur Näste 3 vid Rådhustorget med banderoll och fanor. Se även bilder på minst sagt sinnesförvirrade vänsternissar. 114


Våldsvänster, judar och polishuliganer i Linköping

LINKÖPING. När Näste 1 besökte Linköping i lördags så fick aktivister och medlemmar ett smakprov på hur det är att vara en organiserad nationalsocialist i Sverige. Detta innebar allt ifrån sinnesförvirrade poliser till organisationskamratskap andra bara kan drömma om. Här följer en rapport från Nordfronts korrespondent i Näste 1. 54