Näste 6 i kamp mot Trästockfestivalen

varning1_cleaned SKELLEFTEÅ. Under helgen pågick den numera ökända Trästockfestivalen i Skellefteå med bland annat ”nyanlända” som bussats in gratis. Här kommer en rapport om vad de lokala motståndsmännen sysslat med i samband med spektaklet. 36


Aktiv helg i hela Norden: ”Sydafrika idag – Norden imorgon?!”

pannordiskmandela-löp
AKTIVISM.
Den 18 juli var det den internationellt utlysta Nelson Mandela-dagen. Motståndsrörelsen valde med anledning av detta att uppmärksamma Nordens folk på hur situationen ser ut för Sydafrikas vita befolkning idag.
28


Aktivism i Strömstad

front strömstad
MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Lördagen den 16 juli sammanstrålade svenskar och norrmän ur Nordiska motståndsrörelsens svenska Näste 2 och norska Rede 1 och 2 för att tillsammans sprida det nationalsocialistiska budskapet i gränsstaden Strömstad som är Sveriges västligaste stad.
41


Sommar, sol och nationalsocialistisk aktivism

sommarochsol
MÅNADSRAPPORT.
Årets första sommarmånad har varit precis som den ska, med skönt väder och aktiviteter i hela Norden. Om det sistnämnda kan du läsa mer här.
23


Näste 2 kämpar mot snusk och svenskfientlighet i Göteborg

front göteborg pride
MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Här kommer en 19 minuter lång aktivismfilm från Näste 2. Filmen bjuder på motbjudande Pride-scener, sinnessjuka mötesstörare samt patetiska antifascister som kittlar tittarnas skrattnerver.
202


Näste 6 besökte organisationskamrater i Finland

Oulu111 MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Fredagen den 10 juni åkte en delegation från Näste 6 till Uleåborg i norra Finland för att knyta kontakter och överlämna en del kläder och leksaker som samlats ihop till förmån för den finska avdelningen av Motståndsrörelsens hjälporganisation ”Finska hjälpen”. 22


Offentlig flygbladsutdelning i Göteborg

front gbg 2016
NÄSTE 2. Lördagen den 11 juni samlades aktivister ur Nordiska motståndsrörelsen i Göteborg för att genomföra en offentlig flygbladsutdelning. Trots tafatta störningsförsök från meningsmotståndare gick aktiviteten väldigt bra.
103


En månad i kamp mot storfinans och folkförrädare!

borlänge
MOTSTÅNDSRÖRELSEN.
Maj månad inleddes med den största nationella demonstrationen på åratal, men vad hände sen? Läs rapporten om månadens kamparbete i Norden.
37


Expo: Nordiska motståndsrörelsen har dubblerat sin aktivism i Sverige

FOTF71F1
AKTIVISM. Expos rapport om ”den rasideologiska miljöns” aktivism 2015 visar på en liten tillbakagång mot för valåret, men Nordiska motståndsrörelsen bryter trenden genom att dubblera sin aktivism och bedriva flera gånger så mycket aktivism som de andra aktörerna tillsammans gör.
55


Motståndsrörelsen innan 1 maj

löp-april
MÅNADSRAPPORT.
Mycket fokus på Nordfront den senaste tiden har självklart varit på den lyckade 1 maj-demonstrationen. Den här artikeln riktar istället in sig på kamparbetet i april och allt som hände månaden innan demonstrationen.
12