Konfrontation i Stockholm

sthlm1-löp KAMP. Under lördagen samlades aktivister ur Motståndsrörelsen i Stockholm för att dela ut flygblad till allmänheten. När aktivisterna skulle lämna Slussen ska konfrontation ha uppstått med en pöbel av svenskhatare. Ingen av aktivisterna blev varken skadade eller gripna. 229


Domstolsmånaden

domstols2 MÅNADSRAPPORT. Landets domstolar har varit välbesökta under månaden som gått, men självklart har aktivismen i hela Norden hållit hög fart ändå! 17


Offentlig aktivitet och föredrag i Söderhamn

söderhamn 1
AKTIVISM. I lördags samlades medlemmar och aktivister ur Motståndsrörelsens fjärde näste i Söderhamn för en dag i kampens tecken, bestående av såväl offentlig aktivism och föredrag som månadsmöte.
11


Motståndsrörelsen mötte Daniel Poohl

201404_expofr
AKTIVISM. Den första april anordnade Bromölla kultur och ABF ett föredrag med Daniel Poohl, VD för underrättelsetjänsten Expo. Motståndsrörelsens aktivister var några av de annars lätträknade besökarna.
76


Nationella organisationer alltmer aktiva under 2013!

tal umeå
SVERIGE. Motståndsrörelsen och övriga nationella organisationer trappade kraftigt upp aktivismen under 2013. Det bekräftar Expo i en ny rapport.
16


Dubbelt upp!

dubbeltupp2
MÅNADSRAPPORT. Månadsrapporten för januari fick rubriken “Lugnet före stormen?”. Detta då jag tvingades konstatera att det varit en förhållandevis lugn kampmånad. Blev det då någon storm i februari?
71


Intensivt kamparbete resulterade i polistrakasserier

Polis 1
DALARNA. Lördagen den 22 februari genomförde aktivister från Motståndsrörelsen hela tre offentliga flygbladsutdelningar i Dalarna. Dagen utmärktes i övrigt av en hög nivå av polistrakasserier. (Uppdaterad med film.)
74


Stöd från Ryssland

stod_ryssland SOLIDARITET. Ordföranden för den ryska organisationen NSI hälsar till aktivister i Sverige. 52


Lugnet före stormen?

calmstorm
MÅNADSRAPPORT.
Januari har varit en något lugnare månad i jämförelse med senaste tidens högvarv. Det betyder dock inte att våra aktivister legat på latsidan. Läs här om vad som hänt under årets försts månad!
29


Kampen lever i Göteborg

460111MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Ny nästeschef, offentlig aktivitet, månadsmöte samt föredrag. Kampåret 2014 inleddes med en fullspäckad dag i Göteborg. 246


*