Torgmötet i Ludvika: ”Folk var jättetrevliga”

ludvika_lop2 TORGMÖTE. Nordfront rapporterade minut-för-minut från Motståndsrörelsens torgmöte i Ludvika. Ludvikaborna var positiva till den nationalsocialistiska kamporganisationens närvaro. 51


Film från aktiviteterna i Småland

smålandfilm'
AKTIVISM. Mediaskriverier, massor med flygblad utdelade, stort polisuppbåd och kaxiga främlingar. Här kommer en film från lördagens offentliga aktiviteter i Jönköping och Växjö.
40


På gatorna i Småland

150822_smålandf
AKTIVISM.
Igår samlades närmare 40 nationalsocialister i Småland för att dela ut flygblad i landskapets två största städer.
60


Näste 1 i Finland

fmr demo j 1
MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Här kommer en rapport från Näste 1 som hade en delegation på plats i Finland under demonstrationen i Jyväskylä.
46


Film från Motståndsrörelsens möte med Göteborg!

bildddd AKTIVISM. Nyligen var Motståndsrörelsen ute på Göteborgs gator och torg för en större flygbladsutdelning. Bland annat hann flera områden betas av och en bråkstake fick tillrättavisas. 130


Hur går kampen i… Åmål?

Åmål_kartbild-f
INTERVJU.
De senaste månaderna har ett ortsnamnet Åmål dykt upp allt oftare bland kamprapporterna. Vi har pratat med Kampgrupp Åmåls nyutnämnde chef för att ställa några frågor om hur kampen går där.
33


Mitt möte med Motståndsrörelsen

smr-frontbild
MOTSTÅNDSRÖRELSEN.
Här skriver ett av de senare tillskotten i Näste 3 om sina första möten med Motståndsrörelsen och lite kort om vägen dit.
38


Tal, tumult och diskussioner – film från Karlstad

videoframsida
AKTIVISM.
I lördags var det en solig och härlig dag i Karlstad. Då passade Motståndsrörelsen på att varna för massinvandringens konsekvenser och upplysa om vilka krafter som tjänar på det. Nordfront har tidigare skrivit om aktiviteten, här kommer filmen.
186


Motståndsrörelsen intog Karlstad

karlstad-framsida AKTIVISM. Lördagen den 4 juli genomförde Motståndsrörelsen ett torgmöte i centrala Karlstad med tal och flygbladsutdelning. 126


Film från nationaldagsaktivitet

polis dialog
MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Här kommer en film från Motståndsrörelsens aktiviteter i Stockholm under förra helgen.
122