Film från nationaldagsaktivitet

polis dialog
MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Här kommer en film från Motståndsrörelsens aktiviteter i Stockholm under förra helgen.
122


Offentlig aktion i Stockholm

boer MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Lördagen den 23 maj genomfördes en aktion i syfte att uppmärksamma det alltjämt pågående folkmordet på Sydafrikas vita befolkning. Diskussioner med polisen och en skogsvistelse stod också på schemat. 71


Film från helgens aktion i Saltsjöbaden

borgaraktion
AKTIVISM. En film har nu kommit upp från helgens aktion i överklassområdet Saltsjöbaden i Stockholm.
263


Fanuppsättning i lyftkran vid Hammarbyslussen

lyftkran två
MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Aktivister från Näste 1:s andra kampgrupp satte tidigt i morse upp en stor fana i en lyftkran vid Hammarbyslussen. Aktionen filmades bland annat från en så kallad quadrocopter.
69


Offentlig aktion och social aktivitet 1 maj

första maj
MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Fredagen den 1/5 begav sig ett 20-tal aktivister från Näste 1 ut för att högtidlighålla den nordiska arbetaren. Här kommer film och en längre sammanfattning av dagen.
26


Offentlig aktion i Stockholm på 1 maj

första maj
MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Idag valde aktivister från Näste 1 att i en offentlig aktion upplysa om vilken världsåskådning som tillvaratar arbetarnas intresse bäst.
46


Aktivism utmanar psykos

falun_150425
FALUN. Ett stort polisuppbåd mötte Motståndsrörelsens aktivister under lördagen. Dramatiken visade sig vara obefogad. Uppdaterad med film.
56


Offentlig aktion i Flen

flen
MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Här kommer film och en längre sammanfattning av dagens offentliga aktion i Flen.
144


Aktiv kväll i Varberg

varberg smr VARBERG. Motståndsrörelsens aktivister var under gårdagen aktiva i Varberg med anledning av att ett besök från Mietek Grocher, ”överlevaren” som plagierade romanen Mila 18 till sin egen självbiografi. 423


Motståndsrörelsen hedrar Gösta Hallberg-Cuula, en sann folkhjälte

Cuula1
STOCKHOLM. Tisdagen den 14 april samlades aktivister och medlemmar från Motståndsrörelsen för att hedra Gösta Hallberg-Cuula på hans dödsdag.
46