Offentlig aktion i Stockholm

boer MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Lördagen den 23 maj genomfördes en aktion i syfte att uppmärksamma det alltjämt pågående folkmordet på Sydafrikas vita befolkning. Diskussioner med polisen och en skogsvistelse stod också på schemat. 67


Film från helgens aktion i Saltsjöbaden

borgaraktion
AKTIVISM. En film har nu kommit upp från helgens aktion i överklassområdet Saltsjöbaden i Stockholm.
259


Fanuppsättning i lyftkran vid Hammarbyslussen

lyftkran två
MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Aktivister från Näste 1:s andra kampgrupp satte tidigt i morse upp en stor fana i en lyftkran vid Hammarbyslussen. Aktionen filmades bland annat från en så kallad quadrocopter.
69


Offentlig aktion och social aktivitet 1 maj

första maj
MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Fredagen den 1/5 begav sig ett 20-tal aktivister från Näste 1 ut för att högtidlighålla den nordiska arbetaren. Här kommer film och en längre sammanfattning av dagen.
26


Offentlig aktion i Stockholm på 1 maj

första maj
MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Idag valde aktivister från Näste 1 att i en offentlig aktion upplysa om vilken världsåskådning som tillvaratar arbetarnas intresse bäst.
46


Aktivism utmanar psykos

falun_150425
FALUN. Ett stort polisuppbåd mötte Motståndsrörelsens aktivister under lördagen. Dramatiken visade sig vara obefogad. Uppdaterad med film.
56


Offentlig aktion i Flen

flen
MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Här kommer film och en längre sammanfattning av dagens offentliga aktion i Flen.
143


Aktiv kväll i Varberg

varberg smr VARBERG. Motståndsrörelsens aktivister var under gårdagen aktiva i Varberg med anledning av att ett besök från Mietek Grocher, ”överlevaren” som plagierade romanen Mila 18 till sin egen självbiografi. 423


Motståndsrörelsen hedrar Gösta Hallberg-Cuula, en sann folkhjälte

Cuula1
STOCKHOLM. Tisdagen den 14 april samlades aktivister och medlemmar från Motståndsrörelsen för att hedra Gösta Hallberg-Cuula på hans dödsdag.
46


2014 bästa kampåret hittills enligt Expo

Stockholm42
SVERIGE. Enligt den åsiktsregistrerande organisationen Expos årsrapport för 2014 har aktiviteten hos nationella och nationalsocialistiska organisationer ökat markant.
29