Expo: Nordiska motståndsrörelsen har dubblerat sin aktivism i Sverige

FOTF71F1
AKTIVISM. Expos rapport om ”den rasideologiska miljöns” aktivism 2015 visar på en liten tillbakagång mot för valåret, men Nordiska motståndsrörelsen bryter trenden genom att dubblera sin aktivism och bedriva flera gånger så mycket aktivism som de andra aktörerna tillsammans gör.
55


Motståndsrörelsen innan 1 maj

löp-april
MÅNADSRAPPORT.
Mycket fokus på Nordfront den senaste tiden har självklart varit på den lyckade 1 maj-demonstrationen. Den här artikeln riktar istället in sig på kamparbetet i april och allt som hände månaden innan demonstrationen.
14


Film från Motståndsrörelsens demonstration i Borlänge

intro
MOTSTÅNDSRÖRELSEN.
Här kommer den efterlängtade första filmen som skildrar Nordiska motståndsrörelsens demonstration i Borlänge den 1 maj. Filmen har även ett nytt intro som MotståndsMedia tagit fram för viktiga filmer som denna.
53


”Europadagen” firad med flaggbränning i hela landet

eu-löp
AKTIVISM.
På flertalet olika platser i Sverige, bland annat i centrala Stockholm och Göteborg, har EU-flaggor beslagtagits och bränts idag med anledning av den årliga ”Europadagen”.
66


Bilder från Borlänge

borlänge-12
MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Här kommer ett bildreportage som skildrar Nordiska motståndsrörelsens demonstration i Borlänge på 1 maj. Imorgon kommer ett reportage med bilder på vänsterextremister och andra roliga filurer som fastnade på bild under dagen.
70


1 maj i Borlänge – en sammanfattning från Nordfront

front
MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Nordfront summerar här den lyckade förstamajdemonstrationen i Borlänge.
99


BRAKSUCCÉ: 1 maj Borlänge — mot folkförrädare och storfinans

blgIMG_9160banner 1maj-460 REALTIDSUPPDATERING. Nordfront har under dagen kontinuerligt  rapporterat om 1 maj-demonstrationen som hölls i Borlänge. 401


Mer information om Motståndsrörelsens 1 maj-demonstration

banner 1maj-460
DEMONSTRATION.
Här kommer mer information inför söndagens demonstration i Borlänge så som talarlista, slutdestination, schema för dagen m.m.
55


Motståndsrörelsen utförde sopfördelningsaktion

sopfördelning-löp
AKTIVISM.
Under helgen har flera kampgrupper städat upp skräp som oansvariga människor slängt i naturen. Skräpet lämnades över till väl valda mottagare.
50


Filmer från aktiviteter i Finland

2filmerfrånfinland
MOTSTÅNDSRÖRELSEN.
Här kommer en mycket professionell film från en vildmarksvistelse i Finland samt en film från en offentlig aktivitet i Jyväskylä.
15