Film från Motståndsrörelsens möte med Göteborg!

bildddd AKTIVISM. Nyligen var Motståndsrörelsen ute på Göteborgs gator och torg för en större flygbladsutdelning. Bland annat hann flera områden betas av och en bråkstake fick tillrättavisas. 116


Hur går kampen i… Åmål?

Åmål_kartbild-f
INTERVJU.
De senaste månaderna har ett ortsnamnet Åmål dykt upp allt oftare bland kamprapporterna. Vi har pratat med Kampgrupp Åmåls nyutnämnde chef för att ställa några frågor om hur kampen går där.
33


Mitt möte med Motståndsrörelsen

smr-frontbild
MOTSTÅNDSRÖRELSEN.
Här skriver ett av de senare tillskotten i Näste 3 om sina första möten med Motståndsrörelsen och lite kort om vägen dit.
38


Tal, tumult och diskussioner – film från Karlstad

videoframsida
AKTIVISM.
I lördags var det en solig och härlig dag i Karlstad. Då passade Motståndsrörelsen på att varna för massinvandringens konsekvenser och upplysa om vilka krafter som tjänar på det. Nordfront har tidigare skrivit om aktiviteten, här kommer filmen.
186


Motståndsrörelsen intog Karlstad

karlstad-framsida AKTIVISM. Lördagen den 4 juli genomförde Motståndsrörelsen ett torgmöte i centrala Karlstad med tal och flygbladsutdelning. 125


Film från nationaldagsaktivitet

polis dialog
MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Här kommer en film från Motståndsrörelsens aktiviteter i Stockholm under förra helgen.
122


Offentlig aktion i Stockholm

boer MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Lördagen den 23 maj genomfördes en aktion i syfte att uppmärksamma det alltjämt pågående folkmordet på Sydafrikas vita befolkning. Diskussioner med polisen och en skogsvistelse stod också på schemat. 71


Film från helgens aktion i Saltsjöbaden

borgaraktion
AKTIVISM. En film har nu kommit upp från helgens aktion i överklassområdet Saltsjöbaden i Stockholm.
263


Fanuppsättning i lyftkran vid Hammarbyslussen

lyftkran två
MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Aktivister från Näste 1:s andra kampgrupp satte tidigt i morse upp en stor fana i en lyftkran vid Hammarbyslussen. Aktionen filmades bland annat från en så kallad quadrocopter.
69


Offentlig aktion och social aktivitet 1 maj

första maj
MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Fredagen den 1/5 begav sig ett 20-tal aktivister från Näste 1 ut för att högtidlighålla den nordiska arbetaren. Här kommer film och en längre sammanfattning av dagen.
26