Motståndsrörelsen på Rättviks marknad

AKTIVISM. Lördagen den 7 oktober var aktivister från Nordiska Motståndsrörelsen traditionsenligt på Rättviks marknad för att dela ut flygblad och diskutera politik med intresserade marknadsbesökare.

Rättviks marknad är en tre dagars vår- och höstmarknad med cirka 100 000 besökare. Denna lördag låg fokus på att upplysa folket om globalisterna och deras osunda makt.


Det var närmare trettio aktivister från Näste 5 och Näste 1 som samlats i Rättvik för lördagens offentliga aktivitet. Med skinande sol och gott humör ställde ett antal av aktivisterna upp med fanor och banderoll centralt på marknaden medan övriga spred ut sig över marknadsområdet för att dela ut flygblad och diskutera med marknadsbesökarna.

Aktivisterna fick mycket beröm och uppmuntrande ord från folk som var glada över närvaron och även om en del sura miner kunde skönjas så var det stora flertalet reaktioner positiva. Nyfikenheten och intresset för vad Nordiska motståndsrörelsen hade att förmedla hade underskattats och under de lite mer än två timmar som Motståndsrörelsen förärade Rättvik med sin närvaro delade man ut ett antal tusen flygblad innan man packade ihop på grund av att flygbladen helt enkelt tog slut.

Efter det tumult som utbröt under vårmarknaden då en brandman försökte backa över några av Motståndsrörelsens aktivister hade polisen gått ut med att man förstärkt upp med extra personal, både uniformerad och civilklädd. Redan när aktivisterna närmade sig Rättvik fick man sällskap av en piketbuss som stått längs vägen och väntat ifall Motståndsrörelsen skulle dyka upp. Höstmarknaden förflöt dock lugnt då inga mordlystna brandmän försökte leka politiska aktivister och åsiktspolisen blev stående sysslolösa. Det är förvånande hur mycket resurser som finns när det gäller Motståndsrörelsen medan barnvåldtäkter och mord läggs på hög.

Efter en väldigt lyckad aktivitet begav man sig gemensamt iväg för en bit mat och en chans att umgås lite innan det var dags för hemfärd.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om