Motståndsrörelsen kastade glans över Strängnäs marknad

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Helgen som var gästade Nordiska motståndsrörelsens aktivister Strängnäs marknad.

Strängnäs marknad, som sedan starten 1957 har hållits den andra lördagen i oktober, drar nuförtiden 30-35 tusen besökare. Självklart väcker ett sådant stort evenemang den motiverade motståndsmannens intresse för opinionsbildning i vårt folks intresse. Lördagen den 12 oktober sammanstrålade därför en grupp laddade motståndsmän i staden för att aktivista.

Man tågade mot festivalområdet och fann en bra plats precis utanför detsamma bredvid ingången till en stor galleria. Fanor och banderoller vecklades ut och flygblad började delas ut.

Motståndsmännen visade sig denna dag få ett eget husband i form av en panflöjtsorkester som stod bredvid och ackompanjerade aktiviteten. Stundtals var det svårt att bedöma vilken av de två attraktionerna som var den största publikmagneten men det var i alla fall motståndsmän och inte panflöjtsspelare som besökarna hamnade i diskussioner med.

Vädret visade inte sin mest insmickrande sida – det var omväxlande regn eller jämnmulet. Detta verkade nu inte bekymra någon av de inblandade för tempot var högt, flygbladen gick åt i stor skala och samtalen som uppstod var både många och intensiva.

De närvarande motståndsmännen berättar för Nordfront om ett vitt spektrum av bemötanden från allmänheten. Många var de förbipasserande som utbrast i glada tillrop (flera gånger innehållande ordet ”äntligen”) för att visa sin uppskattning.

En aktivist hade samtal med en grupp unga killar och tjejer som berättade om en tuff vardag i ”berikade” områden. De hyllade Motståndsrörelsen som presenterar den enda och självklara lösningen på problemen som massinvandringen skapar. Några av dessa ungdomar sade sig stå i begrepp att skicka in en medlemsansökan.

En annan motståndsman berättar om samtal med en grupp män och kvinnor i övre medelåldern och uppåt. Dessa förklarade att de följer Motståndsrörelsens medier regelbundet och att de ser organisationen som räddningen för vårt folk. De uttryckte även stor glädje över att äntligen få träffa representanter för den ”live”.

En tredje motståndsman, trettio år gammal, förklarar att en ytterst argsint medelålders kvinna skrikande anklagade honom för ett folkmord som skulle ha begåtts i ett land strax söder om Sverige på 40-talet, alltså över 40 år innan han själv föddes och över 50 år innan den organisation han tillhör bildades. Logiken i denna anklagelse kunde kvinnan inte förklara men hon tipsade om att hon själv sett den klart utlagd i ”väletablerade medier”.

Aktiviteten fick ett värdigt slut. Då man vid planerad tid rullade ihop banderollen för att avsluta det hela lättade oväntat molntäcket och solen tittade fram. Motståndsmännen fick då ingivelsen att tåga rakt igenom myllret i själva marknadsområdet med utvecklade fanor. Vädergudarnas nåd tillsammans med aktivisternas överraskande tilltag tycktes skapa en magisk stämning på marknaden. Solbelysta fanor smattrade i vinden när aktivisterna sakta gled fram genom folkhavet. Genom sorlet trängde tillrop som: ”Wow, titta! Motståndsrörelsen!” och ”Nordiska motståndsrörelsen är här…äntligen!”

Vill du också vara med om att besvara angreppet på vårt folk och kämpa till seger? Då bör du fundera över i vilken organisation du kan få uppleva detta.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Subscribe
Meddela om
5 Comments
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Wäring
Wäring
8 månader sedan

Det låter väldigt trevligt och positivt. En och annan skrikande batikhäxa är att vänta, men i stort verkar gatunärvaron tillsammans med motståndsmedian ha gjort susen i att normalisera vår kamp.

J.N.
J.N.
8 månader sedan

Tröttnar aldrig på dessa glada ”solskenshistorier”, här ser vi framtidens gator i Norden, redan idag.

Vera
Vera
8 månader sedan

När man har bott i en stad i 40 år och lämnat den är det roligt att få se att kampen går vidare.

Tobias
Tobias
8 månader sedan

Vackert kamrater HS

Slipsen
Slipsen
8 månader sedan

Bra jobbat!