Motståndsrörelsen intog Lunds gator!

LUND. Under lördagen arrangerade Näste 3 en offentlig flygbladsutdelning i den röda universitetsstaden Lund där stadens antifascister bjöd på ett ”hårdnackat” motstånd.

Under lördagen marscherade Motståndsrörelsens tredje näste rakt in i det röda fästet Lund för att hålla en offentlig flygbladsutdelning. Med moralen på topp ställde aktivisterna upp sig på en gata i centrum med två fanor för att därefter börja dela ut flygblad till folket. Det märktes tydligt att Lund är en stad som är mer dekadent än andra städer då aktivisterna stötte på fler självhatande vänsterungdomar än vad man är vana vid.

Trots faktumet att universitetsstaden är en ökänd högborg för den röda pesten så gick flygbladen med Motståndsrörelsens partiprogram åt som smör i solsken. Även om det var en hel del folkkamrater som var negativt inställda åt det nationalsocialistiska budskapet så var det många som också vara glada över Motståndsrörelsens närvaro.

Cykelkommunisten lämnade sin cykel för att istället försöka skrämma bort aktivisterna genom att vräka ur sig kulturmarxistiska floskler.

Efter en stund började stadens modiga ”antifascister” att samla sig på ett betryggande avstånd ifrån de farliga ”nazisterna”. En av antifascisterna samlade tillräckligt med mod för att våga cykla rakt förbi nationalsocialisterna samtidigt som han skrek ”Alerta! Alerta! Antifascista!” så högt han bara kunde. Trots det tappra försöket med att krossa nazismen genom slagord så misslyckades cykelkommunisten.

En annan antifascist stod och ringde samtal till sina dekadenta meningsfränder i en hel timme i hopp om att de skulle anlända till platsen. Trots flera samtal så lyckades man inte samla ihop mer än 20 antifascister som till större delen bestod av unga studentkvinnor, narkomaner och bögar.

Polisen önskade aktivisterna en trevlig dag efter att ha samtalat med ansvarig på plats.

Flera poliser kom till platsen efter ungefär tjugo minuter och en av konstaplarna ställde frågor till nästeschefen Freddy Nerman. Till aktivisternas förvåning så var poliserna trevliga och betedde sig på ett korrekt vis och den här gången blev det inga polistrakasserier. En av antifascisterna krävde att poliserna skulle köra bort nationalsocialisterna men samma polis som samtalat med Nerman svarade med bestämd röst att aktivisterna hade all rätt att dela ut flygblad offentligt.

Cykelkommunisten tröstar sin antifascistiska kamrat. Eller var det hans pojkvän?

Då kom cykelkommunisten fram igen för att trösta sin antifascistiska frände genom att ömt smeka honom på ryggen. Med gråten i halsen så förklarade cykelkommunisten för sin pojkvän att polisen inte kommer att köra bort de intoleranta ”nazisterna”.

Antifascisten i röd huvtröja lekte detektiv och fotograferade motståndsmännen.

En antifascist av den mer ljusskygga sorten passade på att fotografera motståndsmännen efter att polisen anlänt till gatan. När Nordfronts fotograf gick fram för att fotografera den vänsterextremistiske låtsasdetektiven så blev han panikslagen och begav sig snabbt ifrån platsen. Det var inte förrän aktivisterna skulle bege sig hemåt som låtsasdetektiven vågade sig fram igen för att denna gången gömma sig bakom en reklamskylt.

Efter att ha delat ut flygblad under en lång stund så rullade aktivisterna ihop fanorna och gick i samlad trupp ifrån centrum för att åka iväg och äta middag och hålla månadsmöte. Till middag serverades köttfärssås med pasta och grönsaker och under mötet konstaterade man att dagen var mer än lyckad.

Länge nog har Lund varit en kulturmarxistisk och ”antifascistisk” högborg där olika folkfientliga rörelser har fått agera ostört utan motstånd, men tiderna förändras. Den röda pestens dagar i universitetsstaden är räknade! Lunds gator tillhör Motståndsrörelsen!

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om