Motståndsrörelsen intog Luleå för att uppmana till bojkott mot SAS

AKTIVISM. Lördagen den 15 februari var aktivister ute på Luleås gator för att upplysa folket om det folkfientliga företaget SAS som tidigare i veckan släppte en antinordisk reklamfilm där de bagatelliserade nordisk identitet och kultur.

Lördagen den 15 februari var aktivister från Nordiska motståndsrörelsen ute på Luleås gator för att upplysa folket om det folkfientliga företaget SAS. Aktivisterna uppmanade till att bojkotta flygföretaget för att verkligen visa att de nordiska folken aldrig kommer att acceptera subversiv och antinordisk propaganda.

Den folkfientliga reklamfilm som SAS publicerade förra måndagen på sin Youtubekanal togs först ner efter att ha mötts av massiv negativ kritik från vanliga svenskar. SAS valde sedan att lägga upp en redigerad version av filmen där de hade tagit bort de mest häpnadsväckande och folkfientliga uttalandena. I skrivande stund har den första filmen över 688 000 visningar och nästan 88 000 nedröstningar mot endast 8 745 tummen upp. Många mainstreammedier har skamlöst kallat den folkliga vreden mot SAS för en rysk påverkanskampanj och beskyller förutom ryska bottar även ”nazister” för kritikstormen.

Luleå arrangerade även under dagen för aktiviteten Melodifestivalen vilket innebar att innerstaden var packad med människor och flygbladen gick åt som smör i solsken. Man ställde upp utanför Smedjan som är det största köpcentret i Luleå. Kamraterna kunde snabbt konstatera att de underskattat hur många som skulle röra sig i staden denna dag.

Foto: Nordfront.

Förutom den ovan porträtterade banderollen hade man även ett egentryckt flygblad som man delade ut på plats. Flygbladet innehåller information om reklamfilmen och mainstreammedias lögnaktiga analys på den folkliga vreden. Hela flygbladet kan du läsa nedan.

Under veckan publicerade det skandinaviska flygbolaget SAS en reklamfilm som väckte stark avsky hos många. I reklamfilmen förklarade SAS att ingenting egentligen är skandinaviskt, att allt som vanligtvis förknippas med Skandinavien egentligen kommer från andra länder. Reklamfilmen innehöll till och med en afrikan som påstod sig vara vikingaättling.

Företaget fick så mycket kritik av upprörda människor att man tillfälligt valde att plocka ner den från alla sina kanaler – Men – istället för att rannsaka sig själva och be om ursäkt för de grovt folkfientliga och förnedrande budskapet hade man mage att säga att man står fast vid det. Den folkliga vrede som uppbådades mot reklamfilmen kallades för en ”organiserad attack” från ”mörka krafter”. Efter detta har SAS i uppenbart samarbete med Dagens Nyheter, Aftonbladet och Expressen lanserat en konspirationsteori att ingen egentligen blev upprörd av filmen! De skyller all kritik på Ryssland och svensk alternativmedia.

Budskapet i deras propaganda är tydligt: Kritiken mot SAS var aldrig på riktigt. Du som sitter hemma och knyter näven i fickan är ensam. Det är bara ryska ”botar” och propagandamaskiner och ett fåtal ”nazister” som ens bryr sig. Lika bra att ta upp näven ur fickan och fortsätta hålla käften.

Men vi i Nordiska motståndsrörelsen vet att helt vanliga svenskar – som du som läser detta flygblad – har ledsnat på att få höra att svenskar inte existerar, att det inte finns någon svensk eller nordisk kultur, att alla de upptäckter och uppfinningar som vårt folk genom historien har stått för är stölder från andra länder. Detta har vi fått höra år ut och år in av media, lärare, lobbygrupper, myndigheter, politiker och proffstyckare.

SAS har nu publicerat en kortare version av reklamfilmen, där man strukit de mest skandinavfientliga uttalandena. Men budskapet i SAS reklamfilm kvarstår: Det finns ingenting som är sant skandinaviskt – ett budskap som SAS ledning sagt att man ställer sig helt bakom. Därför är det dags att vi skandinaver säger ifrån! SAS har passerat all anständighets gräns när man först spottar på de skandinaviska folken för att sedan toppa detta med den absurda lögnen att den folkliga vreden kommer från Ryssland. Därför uppmanar vi dig som läser detta och alla skandinaver att bojkotta SAS tills att flygbolaget bett om ursäkt och slutar sprida sin hatpropaganda!

Tillsammans kan vi göra skillnad!

Är du också less på den folkfientliga antinordiska propaganda som vi nordbor bombarderas med varje dag? Gör då din plikt och bekämpa de de krafter som idag har starkt fäste i hela västvärlden, ANSÖK TILL NORDISKA MOTSTÅNDSRÖRELSEN!

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
9 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Hampus
Nybörjare
Hampus
5 månader sedan

Snyggt! Riktigt bra jobbat av Näste 6.

Martin
Nybörjare
Martin
5 månader sedan

Typiskt hjärntvättad kärring. Spelar ingen roll om vita inte finns kvar? Tar allt för givet bara. Men flytta till Afrika då om det går lika bra för dig att bo i en lerhydda. Skippa allt som kommer från västs samhällen o hör av dig sen om hur det går.

Samuel
Nybörjare
Samuel
5 månader sedan

”Jag orkar inte hata längre!”, haha priceless. Comedy Gold.

Klaus
Nybörjare
Klaus
5 månader sedan

Hatbudskap måste anti-nordiska och anti-vita rasister skriver på hebreiska eller jiddisch.

Rokviken
Nybörjare
Rokviken
5 månader sedan

Kan ej se videon. Svart ruta.

Slipsen
Nybörjare
Slipsen
5 månader sedan
Reply to  Rokviken

Vit ruta för mig. Prova via mobilen, brukar fungera för mig!

Rokviken
Nybörjare
Rokviken
5 månader sedan
Reply to  Slipsen

Tack. Äger ingen smartphone.

David Nilsson
Nybörjare
David Nilsson
5 månader sedan
Reply to  Rokviken
Slipsen
Nybörjare
Slipsen
5 månader sedan

Bra att ni agerade! Min fråga är dock-hur orkar ni? Folk överlag är ju så korkade och egoistiska/materialistiska som t.ex tokkärringen som inte tycker det spelar någon roll om vita dör ut, trots att hon är vit själv.
Det är väldigt många år sedan jag flög med SAS men nu blir det livstids bojkott av SAS-Sionistiska AntiSkandinaver!