Motståndsrörelsen i protestaktion mot ”Pride” i Ludvika

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Lördagen den 15 juni var det åter dags för HBTQP-rörelsen att arrangera Pridetåg i Ludvika, till förskräckelse för alla normala människor.

Arrangörerna hade på förhand stoltserat med hur de för andra året i rad nu skulle anordna Pride, allt för att kunna främja sexualiseringen av Ludvikas barn. Det fanns dock sunda krafter i Ludvika också, för precis som föregående år så fanns Motståndsrörelsen på plats för att inte låta pedofilvurmarna stå oemotsagda.

Aktivisterna ställde upp på Garvarns torg med en för ändamålet specialtillverkad banderoll med texten: ”TILLBAKA IN I GARDEROBEN MED ER!”

Naturligtvis hade även motståndsmännen tagit med sig en garderob till platsen om nu någon var sugen på att krypa tillbaka in i den.

Polisen inspekterar en garderob.

När tåget väl passerade blev det tydligt att deltagarna mestadels bestod av en salig blandning av undermänniskor.

Stay classy.

Medans tåget tog en vända runt Ludvikas stadskärna så passade aktivisterna på att dela ut flygblad till människor på stan som förstått bättre än att paradera med homo- och pedofiler. Flygbladen informerade om de bakomliggande krafterna av HBTQP-rörelsen och att deras egentliga syfte är att sexualisera barn och skada fortplantningen av vårt folk genom att krossa heteronormen.

Efter en rundvandring passerade tåget förbi aktivisterna ytterligare en gång. Ett av de mest degenererade elementen kom smittsamt nära en av motståndsmännen men den biologiska attacken kunde avstyras.

När tåget väl passerat var det polisens tur att agera folkfientligt. För trots att Nordiska motståndsrörelsen endast utnyttjade sin grundlagsskyddade rättighet och protesterade mot vansinnet så upprättade den korrupta polismyndigheten en anmälan om brott mot ordningslagen. Denna gång mot tre av aktivisterna på plats eftersom att man inte kunde avgöra vem som egentligen var den ansvariga för aktiviteten.

Dessa poliser kanske hade gjort bättre nytta i exempelvis Tjärna ängar.

Dagen fortsatte med att man lappade bilar och delade ut flygblad till de boende runt omkring i Ludvika kommun.

Gör din plikt och anslut dig till Nordiska motståndsrörelsen redan idag!

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

  • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

  • Svaneholm 515 61 says:

    Suverän aktion. Blev det många som kröp tillbaka?

  • Slipsen says:

    Hahaha, bra jobbat!
    Vi kan ju bygga en jättelik garderob till alla homosexuella med gaypolisen i spetsen där de får arbeta hårt för en gångs skull!


  • Lämna ett svar