Motståndsrörelsen ”hedrade” Förintelsens minnesdag i hela Norden

Av ,
Nordiska motståndsrörelsens ledare
0

AKTIVISM. Nordiska motståndsrörelsen spärrade under gårdagen av företag och byggnader över hela Norden som på ett eller annat vis kan kopplas samman med den sionistiska rörelsen.

Förintelsen är en bluff. Ändå hedras förintelsens minnesdag med pompa och ståt varje år av olika media, föreningar och företag i hela Europa. De som själva gynnas mest av dagen är de som brukar lägga mest krut på att lyfta fram jippot.

Motståndsrörelsen valde i år att ”hedra” minnesdagen på sitt eget vis – genom att med nytryckta spärrband, med organisationens symbol och webadress på, spärra av ingången till ett flertal av de byggnader där man brukar högtidlighålla förintelselögnen som en ursäkt för att få agera fientligt mot oss nordbor.

kollage

I Sverige spärrades tidningsredaktionen för Skaraborgs läns tidning, Göteborgsposten, GT, Sundsvalls tidning, Dagbladet, Söderhamns Kuriren och DT av liksom flertalet av Sveriges Radios kontor, Bonnierhuset, Forum för levande historia, SVT och TV4. Även en del partilokaler och större multinationella företag spärrades symboliskt av med banden.

Aktionerna som genomfördes i tio olika städer, i stort sett samtidigt, var mycket lyckade och ledde till stor uppmärksamhet i minst ett trettiotal tidningar och TV-kanaler.

ab

Även i våra grannländer uppmärksammades dagen med aktivism. Norska motståndsrörelsen spärrade av ingången till NRK och två olika föreningar som har stort fokus på uppmärksammande av ”förintelsen”.

I Finland spärrades en flyktingförläggning av. Som Nordfront tidigare uppmärksammat var det nämligen judarna som gav oss muslimerna och massinvandringen. Finska motståndsrörelsen uppmärksammade under dagen även den fängslade tyska advokaten Horst Mahler, som sitter dömd för att ha förnekat förintelsen, genom propaganda på flera olika platser.

horstmahler-finland

Aktiviteter med spärrband kommer Nordfronts läsare garanterat att få se mer av i framtiden. Vill du själv hjälpa till med spridningen kan du nu beställa dina egna på Nordfront Förlag.

spärrband

Diskutera gärna i kommentarsfältet vilken av våra fienders instanser du tycker förtjänar att spärras av i framtiden och varför?

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments