Motståndsrörelsen i Finland ger ut Mein Kampf som ljudbok

FINLAND. Då det idag har förflutit 128 år sedan Adolf Hitler föddes publicerar Motståndsrörelsen i Finland ”Mein Kampf” på finska.

Motståndsrörelsens i Finlands nätradio Riimuradio skriver bland annat följande med anledning av publiceringen av ”Mein Kampf” som ljudbok:

De iakttagelser och anmärkningar som Adolf Hitler gjorde och de åsikter och uppfattningar som han hade är häpnadsväckande och intressanta, och än idag talar de till läsaren trots textens ålder. Då är det inte konstigt att Europas fiender gjort allt i sin makt för att förvränga och svartmåla verkets budskap.

Idag, 20.4.2017, publicerar vi Taisteluni-bokens (”Mein Kampf” på finska) första del: En uppgörelses första kapitel ”I fadershuset” som podcast! Vi publicerar de kommande 11 kapitlen under de kommande veckosluten. Vi vill äntligen erbjuda det historiska verket för en finsk publik i en modern form. Vi vill inte endast fira Hitlers födelsedag genom att publicera ljudboken utan vi vill också utmana våra lyssnare.

Vi vill föra fram det nationalsocialistiska budskapet på ett nytt sätt genom att publicera Taisteluni-ljudboken; vi utmanar våra lyssnare till att fråga sig själva ifall den av Hitler beskrivna nationalsocialistiska världen och samhället vore en anständigare, bättre och ansvarsfullare plats för oss, våra barn och kommande generationer. Mein Kampf är på många vis ett futuristiskt verk – den tar ställning till problem som vi lider av nu 100 år senare!

Taisteluni är Riimuradios första kompletta ljudbok. Vi hoppas att ni lyssnare ger oss så mångsidig återkoppling och konstruktiv kritik som möjligt, så att vi vid behov kan förbättra kvaliteten när vi gör en ljudbok av Taisteluni-verkets andra del, Den nationalsocialistiska rörelsen. Självklart hoppas vi också att ni sprider och gör reklam för ljudboken! Givande lyssningsstunder”

Ursprungligen publicerat på Vastarinta:
Adolf Hitlerin Taisteluni-äänikirja, osa 1

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

10 Kommentarer till "Motståndsrörelsen i Finland ger ut Mein Kampf som ljudbok"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Freisler
Gäst
Nybörjare
Freisler

Mycket bra och viktigt!

Nationalsocialist
Gäst
Nybörjare
Nationalsocialist

Goda nyheter dagen till ära!

vörtis
Gäst
Nybörjare
vörtis

Mycket bra och professionell uppläsning av Keränen! Brukar inte tycka om ljudböcker men hans sätt att prata är så medryckande att det faktiskt var trevligt att lyssna på! Ser fram emot de kommande kapitlen.

Jens
Gäst
Nybörjare
Jens

MK finns som ljudbok på svenska. Går att hitta på piratebay.

Vestermans Korv
Gäst
Nybörjare
Vestermans Korv

Ett av de bästa litterära verk någonsin. Den är så bra skriven att den förbjudits av juden. Men, det borde vara obligatoriskt att läsa denna innan man får höra fake history om lampskärmar och tvålar.

Nordanvind
Gäst
Nybörjare
Nordanvind

OT

Men Farbror Adolf hade nog inte tillåtit fejksocker och skumma men billiga kemikalier i mat och dryck, för att maximera de globala bryggeriernas aktievinster:

https://www.rt.com/usa/385513-diet-soda-study-dementia-stroke/

Fredrika
Gäst
Nybörjare
Fredrika

Detta kan man kalla en verkligt litterär insats! Hoppas att nu många fler människor upptäcker hur fin och bra den är.

Nisse Lund
Gäst
Nybörjare
Nisse Lund

Greater Finland – ”Njet Molotoff!”

https://www.youtube.com/watch?v=wX9UawDSkOo

Njet Molotoff! – Finnish Winter War Song:

https://www.youtube.com/watch?v=mOEmFg2EOR8

Nisse Lund
Gäst
Nybörjare
Nisse Lund

Säkkijärven Polkka:

https://www.youtube.com/watch?v=92eWefR0xV8

Vapaussoturin Valloituslaulu – Marching Song of the Finnish White Army:

https://www.youtube.com/watch?v=SoENzQ-rOd0

aldrig judiskt styre i sverige
Gäst
Nybörjare
aldrig judiskt styre i sverige

När juden olof Palme blev skolminister ränsade han ut,blananat fendrik ståls sägner och andra natonella inslag i skolan,och sen när han blev statsminister tömd han stats kassan för olika judiska projekt brand annat stöta den vit regeringen i syd Afrika !

wpDiscuz