Motståndsrörelsen besökte jaktmässan Swedish Game Fair – väldigt bra respons

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Delar av Näste 1 och Näste 8 genomförde den 25 maj en offentlig flygbladsutdelning vid jaktmässan Swedish Game Fair, vilket uppskattades av mässans besökare!

Mässan var runt Tullgarns Slott, i närheten av Trosa, och var mycket välbesökt. Motståndsrörelsen anlände runt lunchtid och ställde upp med fanor en bit framför ingången. Arrangören anlände snabbt och betedde sig som en riktig gnällspik. Han ringde polisen som bestämde sig för att skicka dit en man.

Aktionen förlöpte extremt bra då det var en ständig ström av folk som gick in och ut ur mässan. Flygbladen gick åt mycket snabbt och sammanlagt delades det ut över två och ett halvt tusen av dem. Många var positiva till vårt budskap och bara ett fåtal svenskhatare syntes till under dagen.

Den ensamma polismannen pratade mycket i telefon och efter ett tag anlände två av hans kollegor. Det visade sig då att poliserna var skådespelare i programmet ”Södertäljepolisen” och de hade med sig ett helt kamerateam. Flera tagningar togs när poliserna låtsades diskutera med varandra. Sedan filmade de även diskussionen med den ansvarige på plats, som dock enkelt diskuterade ner dem. Efter att ha filmat lite mer åkte de två polisskådisarna bort igen.

Publikationen Svensk Jakt kommenterade snabbt händelsen för att ta avstånd och sprida lögner om Motståndsrörelsen. Tidningen bör bojkottas då den tydligt tar ställning mot yttrandefrihet och för systemets trakasserier mot nationella med ett jaktintresse. I förlängningen så kommer alla inskränkningar av nationellt sinnade människors rätt att bära vapen även att drabba resten av jägarkåren, ett faktum som Svensk Jakt antingen vägrar att inse eller har betalt för att inte låtsas om.

I stort sett alla våldsbrott som sker med skjutvapen i Sverige sker nämligen med vapen som redan är illegala. Därför har ytterligare inskränkningar i rätten att bära vapen som enda effekt att göra det svårare för laglydiga människor att försvara sig själva om det skulle behövas.

Den som tycker att fria och ostraffade nordiska män och kvinnor ska få bära vapen, för både jakt och för självförsvar, hör hemma i Nordiska motståndsrörelsen. Den som däremot tycker att vi ska ha ett samhälle där bara kriminella bär vapen kan fortsätta att stödja Svensk Jakt och den nuvarande regeringen.

 

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

3
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Motståndsman i BoråsPerCaesar-Aurelius Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Motståndsman i Borås
Medlem

Mycket bra kamrater!

Caesar-Aurelius
Medlem

Det visade sig då att poliserna var skådespelare i programmet ”Södertäljepolisen” och de hade med sig ett helt kamerateam.

Det har de tid med, åsiktssnutarna. Men att arbeta, jobba, anstränga sig med riktigt arbete istället för mediashow, se det har de inte tid med.

Om det inte gäller att jaga en pensionär på Facebook, som skrivit ”neger” förstås, för då får de ju kaffe med tårtbit som belöning för sin stora insats!

Repliken: ”- Jao, däe äe maonadslöun”.
Säger precis allt.

Per
Medlem

Kanonbra jobbat; maximalt med exponering.