Motståndsrörelsen besöker föreläsning med Mietek Grocher

Medlemmar ifrån Åmål åkte onsdagen 29/4 till Karlstad för att besöka en föreläsning av den ökända lögnaren Mietek Grocher. Cirka 100 personer besökte föredraget och det tog inte lång tid innan polisen tog ut en sympatisör till Motståndsrörelsen för utfrågning angående vår avsikt att närvara vid föredraget.

Grocher började genast med sitt usla skådespeleri genom att berätta om hur tyska soldater ska ha kastat ut judiska spädbarn ut ur fönster och hur soldater högg med bajonett i gravida kvinnors magar. Grocher började vid flera tillfällen att gråta. Detta var dock uppenbart ett skådespeleri då han i en handvändning fortsatte entusiastiskt med sina lögner. Han försökte också undvika frågor, men till slut fick en medlem chansen att ställa några korta frågor. T.ex. om påhittade namn ifrån romanen Mila 18 som förekommer i hans egen självbiografiska bok. Detta svarade han med att de kommer ta bort namnen som är felaktiga i nästa utgåva av hans bok Jag överlevde.

Aktiviteten var väldigt lyckad.

20150429_20042120150429_17155020150429_171419

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments