Veckans fråga: Har du bunkrat mat för händelse av kris?

VECKANS FRÅGA. Tidigare idag skrev Nordfront om den tyska regeringens uppmaning till befolkningen att bunkra mat för tio dagar i händelse av katastrof. Hur beredd är du själv för en händelse av kris? 71


Undersökning: OS ratas – ett ointressant och globaliststyrt spektakel

VECKANS FRÅGA. Den olympiska andan och syftet med OS har idag förvandlats till något helt annat. 63


På Helags topp!

helag front
VILDMARK.
Stefan Olsson, aktivist i Näste 4, rapporterar i den här artikeln om Nordiska motståndsrörelsens bestigning av Helagsfjället. Artikeln bjuder på många vackra bilder på nordisk natur.
45


Aktivism mot homolobbyn i Södertälje

flaggjakt
AKTIVISM. Här kommer en lite försenad film som visar hur Kampgrupp 103 konfiskerade och förverkade prideflaggor under prideveckan i Stockholm.
67


Läsarna: Ja, IS är skapat av judarna och väst

VECKANS FRÅGA. Förra veckan uttalade en israelisk tankesmedja med kopplingar till den israeliska regeringen att det är bra för judiska intressen att Islamiska staten finns. Det finns också fakta som stödjer att IS understötts av såväl judiska krafter som USA. 34


Aktivister rensade Trelleborg på prideflaggor – inga flaggor kvar inför pride!

no pride flag
TRELLEBORG. Det verkar som att lokalbefolkningen i Trelleborg slipper se prideflaggor under söndagens prideparad. Detta efter att flitiga aktivister stulit alla kommunens prideflaggor. Artikeln har uppdaterats med bilder.
195


Många handlar direkt från producenten – men inte tillräckligt ofta

VECKANS FRÅGA. Handlar du själv direkt från bonden, fiskaren eller jägaren och hur ofta gör du det? 36


Kampen mellan ont och gott

löpbild
MÅNADSRAPPORT.
Juli år 2016 är en månad som många människor kommer minnas. Terrordåd, våldtäkter och kulturmarxistiska perversiteter. Som en växande motkraft till allt detta finns Motståndsrörelsen.
24


Pär Öberg intervjuas av isländsk TV

öberg-intervju
ISLAND. Nordiska motståndsrörelsens presstalesman Pär Öberg intervjuades nyligen av den isländska stadstelevisionen med anledning av organisationens etablering på Island.
30


92 procent: Främsta orsaken till överfallsvåldtäkterna beror på ”mångkulturen”

VECKANS FRÅGA. Våldtäkter och sexuella ofredanden – på festivaler och andra ställen. Varför sker våldtäktsboom i Sverige? 111