Rättegången i Åkersbergafallet avslutad

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. I onsdags avslutades rättegången mot fyra av Nordiska motståndsrörelsens aktivister. Anklagelsen gäller grov misshandel i Åkersberga centrum. Åklagaren yrkar på mer än minimistraffet vilket är ett års fängelse. 9


Motståndsrörelsen i Umeå erbjuder kurser i självförsvar

självförsvar front
MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Från och med idag erbjuder Motståndsrörelsen i Umeå självförsvarsträning till vita män och kvinnor som tröttnat på att vara offer i det mångkulturella samhället.
74


Talen från första maj

borlänge-39
MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Här kommer samtliga tal från Nordiska motståndsrörelsens första maj-demonstration i Borlänge. Inga etablerade medier vågade exponera talen men nu kan alla som inte var på plats ta del av talen i helhet här på Nordfront.
30


Expo: Nordiska motståndsrörelsen har dubblerat sin aktivism i Sverige

FOTF71F1
AKTIVISM. Expos rapport om ”den rasideologiska miljöns” aktivism 2015 visar på en liten tillbakagång mot för valåret, men Nordiska motståndsrörelsen bryter trenden genom att dubblera sin aktivism och bedriva flera gånger så mycket aktivism som de andra aktörerna tillsammans gör.
55


Avhopp och förräderi

backstabber
KOMMENTAR.
Med anledning av den forne finske medlemmen Henrik Holappas förräderi som vi rapporterat om de senaste dagarna kommer här en artikel av Motståndsrörelsens ledare som kommenterar fallet samt klargör skillnaderna mellan förräderi och att lämna organisationen på hederligt vis.
103


Rasblandning, personangrepp och lögner: Detta är Henrik Holappas bok!

holappakirja-löp
RECENSION. Det vänsterextremistiska bokförlaget Into Kustannus publicerade i måndags förrädaren Henrik Holappas ”memoarer” om rörelsen. Boken som fått titeln ”Jag grundade en nynazistisk organisation” är en blandning av gammalt personligt agg och ”återfödelse” genom självhat.
73


Artikelserie om Motståndsrörelsen i Finland

yle-holappa
KOMMENTAR. Finska Yle publicerade i söndags en artikelserie om Nordiska motståndsrörelsen, mestadels inriktad på verksamheten i Finland. Texterna har sin grund i intervjuer med förrädaren Henrik Holappa som var med i organisationen för några år sedan.
59


Antirasistiskt forum floppade i Ludvika


LUDVIKA. Nordiska motståndsrörelsens aktivister besökte ABF:s ”antirasistiska forum” för att debattera, men inga antirasister dök upp och tillställningen fick ställas in.
51


Har du ansökt den senaste tiden, men ej blivit kontaktad?

megafon
MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Har du ansökt den senaste tiden, men ej blivit kontaktad? Läs denna artikel!
36


Kärrtorp-insamlingen halvvägs och nya tröjor till salu

fånghjälpen_info
FÅNGHJÄLPEN. Nya tröjor till försäljning och Kärrtorp-insamlingen har kommit halvvägs. Fånghjälpens verksamhet rullar på bra.
11