Motståndsmän attackerade av polis i Kalmar

AKTIVISM. Under Näste 7:s aktion mot homolobbyn i Kalmar uppstod visst tumult. Nästeschef Magnus Wardmo berättar här mer om händelserna under dagen.

Under lördagen den 9 september begav sig medlemmar från Näste 7 till Kalmar. Tanken var att det skulle avläggas aktivisttest och genomföras en påföljande aktion mot homolobbyns skamtåg i staden.

Medan aktivisterna genomförde sitt test var några andra medlemmar ute och delade ut tidningar till hushåll i Lindsdal norr om Kalmar.

Efter att aktivisttestet och tidningsutdelningen var avklarad möttes ytterligare sympatisörer upp och färden gick till en i förväg utsedd parkeringsplats.

Då det var god tid kvar till det perverterade tåget skulle avgå från samlingsplatsen bestämdes det att besöka ett kafé i närheten av Stortorget där homotåget skulle avslutas med tal av Disneyministern Alice Bah Kuhnke som huvudtalare.

När tiden var inne begav sig motståndsmännen ner till bilarna för att hämta banderoll och fana. Men det dröjde inte många sekunder innan uniformerade systemlakejer dök upp och började avkräva församlingen på legitimation och krävde att få svar på vad vi gjorde där.

En hätsk diskussion uppstod. Fler patruller kallades till platsen, vilket gav de första konstaplarna mer råg i ryggen och flertalet blev visiterade, men endast några få lyckades polisen avtvinga id-handlingar.

Det hela utmynnade i att vi, enligt PL24 var förbjudna att bevista Stortorget, trots att inget sagts om att det fanns några planer på att bege sig dit och att högste befäl på plats påstod sig inte känna igen någon ur den församlande skaran av de rakryggade vita männen.

En snabb förflyttning gjordes i avvaktan på att homotåget passerat. Då gick Motståndsmännen direkt till bilarna och tog fram propagandan.


Med bestämda steg företogs en förflyttning bakom bögparaden och ett kort stopp gjordes ett tjugotal meter från en korsning där de perverterade tågade. ”-Bra grabbar, här kan ni stå!” kommenterade en av poliserna som hela tiden förföljde aktivisterna, men poliskonstapeln fick ingen respons alls.

När homolobbyns skamliga parad passerat den tilltänkta korsningen marscherade vi resolut upp i korsningen under polisens vädjande klagan.

Omgående vecklades fana och banderoll ut och den tysta banderollaktionen var igång. Aktionen möttes av både ris och ros från förbipasserande, mest högljudda var självklart det homovurmande yttrandefrihetshatande vänsterpacket.

Det tog dock inte många minuter innan en homofil rusade fram och försökte slita banderollen ur händerna på aktivisterna, vilket resulterade i att hataren av det fria ordet snabbt konfronterades.

Polis var snabbt med i det mindre tumultet med dragna batonger, men det utmynnade i att homofilen avlägsnades från platsen och det kom springandes fler av systemets lakejer till platsen.

Dock hade åter lugnet lägrat sig och aktionen fortsatte. Det samlades allt fler personer runt platsen där det enda motståndet mot vansinnet befann sig och vår fotograf, som rörde sig omärkt genom folkmassan rapporterade senare att det var många som kommenterade banderollen i goda ordalag.

Dock hade inte homofilen lärt sig läxan, utan gjorde ett nytt utfall i försök att stjäla banderollen. Den snabba reaktionen från motståndsmännen verkade, märkligt nog, ta de församlade poliserna med överraskning. Men istället för att ta bort ordningsstöraren attackerades motståndsmännen hämningslöst av polisen.

Men då Nordiska motståndsrörelsen inte är kända för att vika ner sig även om vi är i numerärt underläge, uppstod en våldsam sammandrabbning mellan lagens långa arm och de församlade dissidenterna. Att Kalmarpolisen hade respekt för Motståndsrörelsens ståndaktiga kämpar visade sig i att de i rädsla började veva med batongerna och slog först en aktivist i huvudet, för att sedan inrikta sig på kroppsslag.

Trots det numerära överläget och den beväpningen, så hade Kalmars poliskår stora problem med att få läget under kontroll. Men till sist lyckades de övermanna oss alla och sätta handfängsel på oss.

Efter en lång väntan fördes vi in i olika polisbilar och i en pikébuss, för vidare transport till arresten, där vi fotograferades både framifrån och bakifrån. Detta för att det skulle kunna klarläggas vilka som skulle bli misstänkta för brott eller inte.

Efter cirka två timmar så genomfördes de första förhören med de som misstänktes för brott och vi började släppas ut, men en aktivist blev utsläppt först efter mer än fyra timmar i arresten och välkomnades ut i friheten av undertecknad och en aktivist som inte varit med under aktionen, utan slängt sig i bilen och kört från andra sidan av Småland för att försöka bistå kamrater om de fick problem med att ta sig hem då ingen visste om chaufförerna skulle bli frisläppta.

På väg hem från Kalmar passade Kampgrupp 701 på att beslagta en folkfientlig flagga, så några timmar i arresten är inget som avskräcker en äkta motståndsman, det stärker bara stridsmoralen och visar på att vi är på rätt väg.

Kampen går vidare.

/Magnus Wardmo

Tillägg från redaktionen:

Bekräftas av oberoende vittne i media
Ett vittne som var på plats under tumultet bekräftar Wardmos vittnesmål och kritiserar dessutom polisens agerande i Barometern.

— Jag dömer inte polisen men som medborgare i Kalmar undrar jag varför de inte tog hand om flickan. Det var hon som satte eld på brasan, men alla dyker på Nordiska motståndsrörelsen. Jag anser att alla har rätt att ha sin åsikt och de gjorde ingenting, säger han.

Mannen var enligt Barometern tydlig med att han inte sympatiserade med Motståndsrörelsens åsikter, men han ansåg alltså ändå att det var uppseendeväckande att polisen attackerade aktivisterna istället för att gripa den hysteriska kvinnan som gick till attack två gånger.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

25 Kommentarer till "Motståndsmän attackerade av polis i Kalmar"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
fastloaded
Gäst
Nybörjare
fastloaded

Ordningsstörning! Det ligger drivor av tiggare vid varje mat affär! Så man kan kontra med att ringa in en massa anmälningar som jag kan brodera ut som ordningsstörning!

fastloaded
Gäst
Nybörjare
fastloaded

Överös dom med anmälningar om tjänstefel och skadestånd för sönderslitna kläder kroppsskador så får dom känna på att det lönar sig inte att bete sig på det viset!

Svea Rising
Gäst
Nybörjare
Svea Rising

Mycket bra aktion och bra kämpat kamrater! För jäkligt att snuten trakasserar men snart vänder det! Då står vi som vinnare! HELL SEGER!!

Kristian T
Gäst
Nybörjare
Kristian T

Bra krigat!!!!

Ingemar Westerbring
Gäst
Nybörjare

Riktigt bra jobbat! Näste 7 agerar kompromisslöst och hårt mot (((folkmordsregimen))), föredömligt agerat.

Nordisk Arier
Gäst
Nybörjare
Nordisk Arier

Näste 7 fortsätter att imponera. Vik er aldrig!

kigy
Gäst
Nybörjare
kigy

Läste i metr att polis mannen Göran stanton var med o startade polisens gayförening år 2000 och jobbar på stocholmspolisens hatbrottsgrupp och samarbetar med stockholm pride .så man förstår hur dom skyddar flycktingar som batik häxorna gör.((( flyktingar är oftas homosexuella som kommer till sverige)))

Black Knight
Gäst
Nybörjare
Black Knight

Att visa sina åsikter med en banderoll är mycket värre än pedofilvåldtäkter där förövaren är känd, enligt den sk polisens prioriteringar!
Slutsats; sverige har ingen riktig polis längre, bara åsiktspolis!

Fiatvaluta
Gäst
Nybörjare
Fiatvaluta

Säkert bra aktion som fordrar kampvilja. Skulle föredra ett mindre tendentiöst språkbruk.

Fiatvaluta
Gäst
Nybörjare
Fiatvaluta

Det jag menar är att det känns som att läsa en artikel på Info-14. Det var kul då. Kanske jag som blivit för gammal men som det rapporterats i vanliga medier så har Nordfront numera en högre klass på språket. Det är allt jag säger, det är konstruktiv kritik. Jag var ju inte där själv och gjorde motstånd så jag sätter mig inte på några höga hästar. Skilj på sak du som trycker på minustecken!

Magnus Wardmo
Gäst
Nybörjare
Magnus Wardmo

Det är bara till att sätta sig ner och skriva bättre artiklar till Nordfront, så lär ju ”problemet” vara löst.

Anders Jonsson
Gäst
Nybörjare
Anders Jonsson

Starkt jobbat av Näste 7.

Ni går från klarhet till klarhet.

Polisen är JUDE-maktens rövslickare och lakejer, men domen mot poliserna som deltar i förtrycket av sitt eget folk kommer att bli hård.

Näste 7 agerar föredömligt i denna sak och kämpar för det som är sant och rättfärdigt: Homo-lobbyn är en cancer på samhällskroppen som måste och kommer att botas och försvinna, när hela den av illrött virus infekterade samhällskroppen renats efter den REVOLUTION som kommer att komma.

Hell seger!

Nationell akademiker
Gäst
Nybörjare
Nationell akademiker

Vad fan sysslar polisen med?
Om man car konspiratorisk kunde man tro att de planerar något inför den 30 som de nu söker bygga opinion för att legitimera?

Jonas Nygren
Gäst
Nybörjare
Jonas Nygren

De försöker nog skrämma så många som möjligt att delta i demostrationen den 30:e. Jag hoppas verkligt att ALLA svenskar som bryr sig som sin framtid, sina barns, barnbarns, och sitt folks framtid ansluter sig till demonstrationen den 30:e!

Lalafe
Gäst
Nybörjare
Lalafe

Det finns kepsar/mössor med diskret inbyggt skall-skydd, kanske något värt att införskaffa? Betongslag mot huvudet är inget att leka med…
Starkt och modigt jobbat!

Jonas Nygren
Gäst
Nybörjare
Jonas Nygren

Helt sjukt att de (poliserna) har blivit tillsagda att använda batongslag mot huvudet på motståndsmän. Det vore klassas som mordförsök.

Anders Jonsson
Gäst
Nybörjare
Anders Jonsson

Säg det till JUDARNA, och du får ett gapskratt i ansiktet och ett hånflin som grädde på moset.

Ragnvald Jarl
Gäst
Nybörjare
Ragnvald Jarl
Ingripande genom maktanvändning, såsom polisens ingripanden, skall ske i enlighet med lagstiftarens mening, det vill säga: göras med hänsyn till de angelägenheter, som lagstiftaren avsett, annars är det fråga om maktanvändning, som är otrogen mot lagen och därmed ytterst mot den svenska folkstyrelsen såsom den är stadgad i Regeringsformen (RF). Märk också följande Regeringsformens fri- och rättighetskatalog innefattar, bland andra, följande kretsar av fri-och rättigheter: EN KRETS AV FRI- OCH RÄTTIGHETER, vilken innebär förbud mot viss typ av lagstiftning eller åtgärder, vilket sålunda anger vad statsmakterna, eller det allmänna, inte får göra. Dessa fri-och rättigheter kan inte begränsas utan att… Läs mer »
T.O
Gäst
Nybörjare
T.O

Folk gnäller över Malexander.

Hell Malexander!
Skjut en snut och njut

stinna
Gäst
Nybörjare
stinna

T.O är du kakan Hermansson? Som hittat hit

Halvdansk
Gäst
Nybörjare
Halvdansk

Riktigt bra jobbat kamrater! Stå på er.

Shomrim suger
Gäst
Nybörjare
Shomrim suger

Judens egen poliskår. Undrar hur de här poliserna kan se sig själva i spegeln.

Josef
Gäst
Nybörjare
Josef

Man blir lika irriterad varje gång sånt här inträffar. Polisen som ska upprätthålla lag och ordning gjorde inte sitt jobb då kvinnan var framme och ryckte i banderollen. Istället fokuserar polisen sin kraft på att handfängsla oskyldiga.

Perra
Gäst
Nybörjare
Perra
Morningstar
Medlem
Nybörjare

Intressant att en SD-man som Alfsson rapporterade mer objektivt än före detta Kalmar-bon Sahlström när det gäller NMR.

wpDiscuz