Möte mellan Trump och Kim Jong-Un ställs in

UTRIKES. Det planerade mötet mellan Donald Trump och Kim Jong-Un i Singapore ställs nu in. Anledningen är friktion som uppstått mellan USA och Nordkorea den senaste tiden.

Det möte som planerades den 12 juni i Singapore, mellan USA:s president Donald Trump och Nordkoreas ledare Kim Jong-Un, har nu ställts in meddelar Vita huset.

Anledningen är den friktion som uppstått mellan de bägge parterna på senare tid. Bland annat har Nordkorea kritiserat uttalanden från Trumpadministrationen om en tänkt avveckling av den nordkoreanska kärnvapenkapaciteten.

Nordkorea ställde även in ett möte med Sydkorea med hänvisning till de militärövningar som hållits med amerikansk militär.

”Tyvärr, på grund av den enorma ilska och din öppet fientliga inställning som visat sig i dina senaste uttalanden, känner jag att det är olämpligt att just nu genomföra det möte vi så länge har planerat”, står att läsa i brevet från USA:s regering.

Källa:
Vita huset: Toppmötet med Nordkorea ställs in

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

5
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
MartinKarl AChristian Hamilton Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Christian Hamilton
Medlem

När inte sionistiska US kan diktera villkoren så ställer man in ett möte. Hur tror idioterna i etablissemanget därborta att en självständig suverän stat kommer att reagera när fienden ställer ultimata villkor för ett möte?
Kim kommer aldrig att kröka ryggen för US och det förargar den israeliskt styrda staten US. Man kan tycka vad man vill om Kim, men jag beundrar hans ståndaktighet och mod.

Karl-Путин A
Medlem

Trump fegade ur i sista stund, eller så insåg hans judiska ”rådgivare” att mötet skulle bli en förnedring för USA och därmed även Israel.

Hans personlige assistent Bibbi Satanyahoo satsar istället på att pressa USA att erkänna Golan som israeliskt land och passar i samma veva på att bygga 2500 nya bosättningar på Västbanken, nu när Israels mest kuvade knähund någonsin ”regerar” i Antivita Huset.

Hur var det Trump sa i valkampanjen? I will make Israel great again?

Martin
Medlem

Ännu ett misslyckande för Trump. Börjar bli tröttsamt och pinsamt detta.

Karl-Путин A
Medlem

Han är riktigt pinsam och verkar sakna alla spärrar. Han förberedde mötet med Nordkorea genom att ge ut en hedersmedalj åt sig själv – den kan han ju stoppa upp nånstans nu.

Karl-Путин A
Medlem

Här kan man se myntet som skulle minna om Trumps ”storartade seger över den nordkoreanska diktaturen”:

http://www.dailymail.co.uk/wires/afp/article-5755307/Commemorative-coin-struck-Trump-Kim-summit.html

Shabboz goy åt Satanyahoo är vad han duger till.