Möte med Bollnäs befolkning – en redogörelse

Två dagar efter att en 18-årig flicka blivit överfallen och våldtagen av flera förövare, intog en grupp kamplystna aktivister från Svenska motståndsrörelsen centrumgatorna i Bollnäs.

Lördagen den 14 juli ser kanske ut att bli som vilken vanlig lördag som helst i Bollnäs. Vädret är fint, många är ute i staden för att gå i affärer eller att bara ta det lugnt på en bänk vid torget. Vissa sitter på uteserveringarna för att fika och njuta av livet som flyter på som det brukar göra. Plötsligt hörs ett oväsen som bryter mot lugnet. Det är Pär Sjögren som är på väg mot centrumkärnan med en grupp arga kamrater. Gruppen går mitt på gatan i gemensam formation. Sjögren låter megafonen som han bär runt axeln ljuda ut med flyglarm. Några ur gruppen håller sköldar med bilder på en hängsnara, andra bär på fanor med tyrrunan och de med händerna fria håller i varsin bunt flygblad som beskriver anledningen till varför gruppen har kommit till staden.

Sköldar med hängsnara, tyrrunefanor och motiverade aktivister på Långgatan i Bollnäs.

Intrycket från gruppen som ser ut att vara motiverade och beslutsamma är någonting som befolkningen i Bollnäs inte har sett på mannaminne. Det ser radikalt och aggressivt ut. Det här är någonting som inte hör den vanliga lördagen till. Vilka är dom? Vad vill dom? Vad tänker dom göra? Frågorna som dyker upp i folks tankar går det att gissa sig till. Pär Sjögren tänker förklara varför gruppen har kommit dit men till en början vill han att folk i staden ska stanna upp och få sig en tankeställare. Uppmärksamheten är nödvändig, vi behöver bryta lugnet och röra om i grytan, vi ska göra ett intryck på befolkningen och därför måste vi ta plats genom att märka ut oss.

Pär Sjögren ryter till på torget i Bollnäs.

En artonnårig flicka har just legat blodig och vårdats på sjukhuset i Hudiksvall. Hela hennes liv är förstört, traumat hon precis fått uppleva är någonting som aldrig kommer att släppa henne. Varför hände detta? Vilka är de ytterst ansvariga? Pär Sjögren står nu på torget i centrum och förklarar varför och pekar ut de ytterst ansvariga. Svaren hittar vi i fenomen som politiskt korrekthet, ovilja att genomskåda vad politiker och medier som HT, Ljusnan med flera håller på med. De ljuger, bedrar och censurerar till varje pris för att svenskar inte ska bli fientligt inställda till den påtvingade massinvandringen. Främlingarna ska framställas i positiva ordalag, det ska vara tabu att ”generalisera” genom att sätta ord på och definiera främlingarnas beteendemönster och kollektiva värderingar. Samband och uppenbara saker ska förnekas. Ett exempel är just den artonåriga flickan som blivit gruppvåldtagen. Tidningen Hela Hälsingland skriver inte ut signalementet på de som misshandlade, rånade och våldtog henne. Två hade utseende från mellanöstern och en var neger. Att skriva ut detta kan ju framkalla ”främlingsfientlighet”, dessutom finns det risk att flera börjar se ett mönster och drar slutsatser som är farliga för makthavarna. Pär Sjögren avslutar sitt tal på torget med uppmaningen:

– Konfrontera samtliga som håller det påtvingade mångkulturella djävulssystemet under sina armar!

En journalist på tidningen Ljusnan anlände till Bollnäs.

Vi har nu fått stadens uppmärksamhet och väljer att möta befolkningen i Bollnäs på ett mer personligt plan. Sköld- och fanbärare står kvar på torget medan vi andra går runt med ett flygblad och söker samtal med unga och gamla. Vi möter inte många apatiska och likgiltiga blickar denna gång utan istället får vi en god kommunikation med folk som vi möter. Givetvis är det en del personer som är arga över vår närvaro och kanske känner dessa obehag av vårt budskap där vi sätter gruppvåldtäkten i sitt rätta sammanhang. I några fall ber jag personligen vissa individer att fara åt helvete och brinna. Trots att jag från början är glad på torget så känner jag mig tvungen att peka på en kvinna och säga att det är hennes fel att artonåringen blev gruppvåldtagen eftersom det är personer som henne som gör att denna situation har uppstått. En annan spydig, ”bättre vetande” kvinna som knölar ihop flygbladet demonstrativt säger jag åt att jag skrattar henne rakt upp i ansiktet.

Vy över torget.

De som däremot är av annan åsikt och beter sig lite artigare försöker jag prata med i förhoppning att kunna resonera med kring frågorna varför, hur kommer det sig, hur hänger allt ihop och så vidare. Tyvärr får de plötsligt bråttom att gå iväg eller så säger de rakt ut att det här är ingenting som de vill diskutera med mig om. Så långt sträckte sig de toleranta och humanistiska i sin argumentationsförmåga denna dag. Utan att överdriva kan jag dock vittna om att den övervägande majoriteten som jag talade med höll med mig och uttryckte sin uppskattning för det vi gjorde, unga som gamla. I många fall märkte jag att folk höll med oss och det vi skrivit i flygbladet till punkt och pricka. De hade redan genomskådat den politiska korrektheten, de insåg att medierna ljuger och censurerar, de ser sambanden och vad massinvandringen för med sig. De tycker att det är fel att offra en artonårig flicka och blunda för andra våldtäkter för politiskt korrekta ”ädla motiv”.

Flygblad delas ut och många samtal äger rum.

Vi hamnar i argumentation med polisen om huruvida vi har rätt att göra det som vi gör, om vår aktion ska räknas som en demonstation eller ej, vem som eventuellt ska bötfällas för uteblivet polistillstånd, om vi har rätt att dokumentera det vi gör med mera. Polisen som är få till antalet väljer till slut att låta saken bero och lämnar fältet till oss för att avsluta dagen som vi själva behagar. Vi bestämmer oss att hålla torget till klockan tre på dagen och då har vi stått på plats i tre och en halv timme. För att det inte ska råda någon tvekan om vilka som för dagen har förtjänat att känna sig segervissa så bestämmer vi oss vidare för att avsluta genom att förklara på torget att vi har uppnått vårt mål och att vi ska avlägsna oss för dagen.

Polisen hamnar i argumentation med aktivisterna. Efter många ordväxlingar drar sig polisen tillbaka och lämnar fältet fritt för aktivisterna att kunna avsluta dagen efter egen vilja.

Precis som vi kom in och utstrålade kraft ska vi gå tillbaka på samma sätt genom den centrala Långgatan där våldtäkten på den artonåriga flickan skedde. Pär Sjögren ger mig megafonen för att avsluta torgmötet. Jag får igång volymen på en lagom nivå så att alla på torget kan höra mig. När jag börjar tala för att bara säga några kortare ord så märker jag hur hela torget riktar uppmärksamheten mot mig. De lyssnar verkligen på vad jag säger, så i brist på färdigt manus försöker jag dryga ut mina ord genom att i princip repetera det som jag har sagt till folk under dagen. Jag berättar om gruppvåldtäkten på artonåringen men nämner även flera andra våldtäkter som skett. Bland annat hade det skett ännu en överfallsvåldtäkt under natten på öppen gata i Bollnäs på en 42-årig kvinna.

Aftonbladet agerar förutsägbart när frågan om gruppvåldtäkten får en politisk dimension. Precis som tidningen Hela Hälsingland vill Aftonbladet så tvivel kring att den artonåriga flickan blev våldtagen i Bollnäs. Det är ingen slump utan ett mönster där tidningarna struntar i den skada de vållar våldtäktsoffret.

Jag förklarar att tidningen Hela Hälsingland hade ett motiv med att skriva att artonåringen ”säger sig ha blivit våldtagen”. Tidningen ville genom denna formulering så ett tvivel genom att insinuera att flickan ljuger. Som av en ”slump” hade även Aftonbladet ifrågasatt gruppvåldtäkten. Jag förklarar hur många våldtäktsoffer får lida extra mycket just för att folk börjar tvivla på det som de råkat ut för. Hela Hälsingland, Aftonbladet och andra medier vill medvetet så detta tvivel för sina egna syften, förklarar jag. Det som vi tryckte på i flygbladet om att det existerar en importerad kvinnosyn ser jag också till att ta upp. Jag återkommer till det väsentliga budskapet, att det är tid att vända ryggen mot politiskt korrekta politiker och inte lita blint på det som står i tidningarna.

Hela torget lyssnar. Uppmärksamheten gick inte att ta miste på.

Återigen kan folket i Bollnäs höra oljudet från flyglarmet när segervissa aktivister tågar ut ur staden. Det känns som att alla är överens om att vi har lyckats bra. Hur många gånger har vi inte mött likgiltiga tomma blickar annars? Idag fick vi kontakt med befolkningen och en god respons. Någonting säger oss att vi har skapat ännu en strimla hopp för framtiden. I efterhand kan man på tidningen Hela Hälsingland läsa om aktionen i lördags. Precis som vi klargjorde från första början så får vi återigen bekräftat vad tidningen är för korn och skrot. Ingenting sägs om varför vi var där eller att det hade ett samband med gruppvåldtäkten på den artonåriga flickan.

Tidningen Hela Hälsingland skriver om lördagens aktion.

Rubriken i Hela Hälsingland lyder ”Många illa berörda av demonstation på torget”. Även fast rubriken kan dölja verkligheten så visar den på en sanning som det även finns skäl att trycka på – vi är faktiskt stolta över att ha somliga känt sig illa berörda! Hela Hälsingland skriver i artikeln: ”Flera förbipasserande som inte ville ta emot flygblad kallades idioter och många kände obehag”. Personer som kände obehag av vår närvaro i lördags är just personer som förtjänar obehaget. Det handlar om personer som själva är politiskt korrekta och stödjer det multietniska samhällets framväxt. Dessa individer kan gott och väl må dåligt och gärna drabbas av hjärtklappning. Dessa är, precis som Pär Sjögren klargjorde på torget, medskyldiga till att den artonåriga flickan blev gruppvåldtagen, eftersom de håller det mångkulturella djävulssystemet under sina armar.

 

 

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

51 Kommentarer till "[s32]Möte med Bollnäs befolkning – en redogörelse[/s32]"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Pär Sjögren
Gäst
Nybörjare
Pär Sjögren

Bra skrivet!

jag har även fått reda på att Enligt uppgift ska det arrangeras en “antirasist” demonstration i bollnäs på fredag.
för låtsashumanisterna är det tydligen mer viktigt att förebygga “rasism” än att stoppa gruppvåldtäkter

Linda
Gäst
Nybörjare
Linda

Vad bra skrivet! De förtjänar att tjänna obehaget ja. Längtar tills filmen, hoppas ni släpper en sådan.

Young, white, street wise and mean!
Gäst
Nybörjare
Young, white, street wise and mean!

Det ser bra ut! Det ser bra ut!
Snart kanske Bollnäs har en helt egen kampgrupp med dedikerade aktivister!

Pär Sjögren
Gäst
Nybörjare
Pär Sjögren
Lite mer info om den sk ”antirasistiska” demon på fredag. Jag citerar: Idag, den 14 juli, stod den extremt främlingsfientliga gruppen Nordfront på Brotorget med snaror kring halsarna och uppmanade lyssnarna att “Konfrontera samtliga som håller det påtvingade mångkulturella djävulssystemet under sina armar”. De delade ut flygblad där det stod om gruppvåldtäkten som utförts av två män med ”mellanöstern-utseende och en neger” och hur den är en direkt konsekvens av den ”importerade kvinnosynen” som är resultat av folks ”vansinniga tro på fraser som ‘alla människors lika värde'”, som vi måste kasta av oss. Snarorna kring gruppens halsar förklarades med att… Läs mer »
Tommy Lindqvist
Gäst
Nybörjare
Tommy Lindqvist

Vad sägs om att ha en demonstration på fredag i bollnäs mot dessa anti-svenskar?

Stolt svensk
Gäst
Nybörjare
Stolt svensk

Är som regel bortkastad tid och slöseri med resurser. Det är bara de allra knäppaste mångkulturalisterna som deltar, polisen har politiska förhållningsorder och verklighetens svenskar håller sig borta.

Repetera hellre aktionen någon annanstans istället. Gävle kanske?

Peter Lundström
Gäst
Nybörjare
Peter Lundström

Väl talat.

Låt afa & Co. visa upp sig i all sin stollighet, till gemene svensks avsmak.

Dom är inte värda att tas på allvar. Dom är och förblir en obskyr sekt, som sakta men säkert ruttnar sönder och samman.

Dom enda som verkar ta dom på allvar är Bonnier/monopolmedia som med jämna mellanrum försöker väcka liv i dom.

Erik M.
Gäst
Nybörjare
Erik M.

Sådärja. Nu ska så kallade ”antirasister” ut och försvara våldtäkten. Precis vad den drabbade flickan behöver.

Låt mig gissa: Dessa våldtäktsförsvarare kommer att beklaga sig över att en sådan här händelse som flickan drabbades av ”utnyttjas i politiska syften”, ungefär som när tusentals så kallade ”förintelseöverlevare” berättar i skolor vad de upplevde under andra världskriget.

Det enda som är bra med detta är att de skyldiga visar upp sig inför folket. När nästa offer ligger på mångkulturens slaktbänk så vet vi vilka som håller i kniven.

Fredrik N
Gäst
Nybörjare
Fredrik N

”Trollkarlen Jakob”!

Hur förtappade är vänstern egentligen?
Dom måste ha rökt allt hasch i Holland för att vara så tröga och ointelligenta!

Mycket bra aktion av Motståndsrörelsen och jag funderar personligen på att ansluta.
Jag lever för sanningen och sanningen levereras förkroppsligt av Motståndsrörelsens nationalister!

Ingemar W
Gäst
Nybörjare

Bra Fredrik N in i leden – Du behövs!

Jude
Gäst
Nybörjare
Jude

Patetiskt, ni kommer aldrig vinna! Vi har framtiden för oss! http://www.youtube.com/watch?v=Rm9g-hQnXy8

ferdinand
Gäst
Nybörjare
ferdinand

es kom der tag

Fredrik N
Gäst
Nybörjare
Fredrik N

Jude!

Inte om, utan när det är fritt fram. Då får ni böta för era lögner. Och kanske till och med uppleva det ni lurat i omvärlden skulle ha ägt rum en gång i tiden.

Ropar man vargen kommer så kanske den gör det tillslut! Glöm inte det.

Karl Magnusson
Gäst
Nybörjare
Karl Magnusson

Bra att Svenskarna blir uppmärksammade. Våldtäkt bör leda till livstids Fängelse.

Därefter utvisning på Livstid.

Här kommer en artikel. Klicka på länken:

http://www.swedenconfidential.info/2012/07/15/22-aring-gripen-misstankt-for-bollnasvaldtakt/

Young, white, street wise and mean!
Gäst
Nybörjare
Young, white, street wise and mean!

Jag tycker att lite ”good ol’ fascion street justice – lynching” vore bättre straff.

Karl Magnusson
Gäst
Nybörjare
Karl Magnusson

Mer om detta fruktansvärda brott finnes att läsa här:

http://www.swedenconfidential.info/2012/07/15/22-aring-gripen-misstankt-for-bollnasvaldtakt/

Kampen mot våld mot Svenska Kvinnor och Svenska Gamla får inte ta slut.

I Sverige skall Svensk Lag råda även om jag själv tycker att straffet för våldsbrott är alldeles för låga!

Stolt svensk
Gäst
Nybörjare
Stolt svensk

Trollkarlen Jakob kanske kan underhålla med lite siffror och faktum, argument och historier om hur förträfflig mångfaldsplanen är?……

Sven E
Gäst
Nybörjare
Sven E

Tidigare när feminismen var som starkast i debatten så sades det från Gudrun Schyman, kvinnojour etc, att ”en kvinna ljuger aldrig om våldtäkt”, varje man som utpekades var automatiskt skyldig. Nu har media insett att Svenskarna kopplar ihop våldtäkter med främlingar och då ska anklagelser om våldtäkt helt plötsligt ifrågasättas. Våldtäktsbegreppet har ju utökats men snart kommer det väl säkert bagatelliseras igen om en Svensk onykter kvinna får några fingrar upptryckta av en främling på gatan. Inte för att jag saknar feministerna men var tog de vägen, begick de självmord på mångkulturens altare?

Robin
Gäst
Nybörjare
Robin
Att manifestera FÖR mångfald när just mångfalden har skördat ett våldtäktsoffer är samma osmakliga beteende som när judar i Sverige manifesterade för staten Israel precis när Israel hade fosforbombat civila palestinier. Varenda person som står på det där jävla torget på fredag är några riktiga praktsvin. Ett sådant beteende kan inte skyddas av politiskt ställningstagande, som såklart alltid ska vara möjligt, det är ett otroligt fegt och osmakligt beteende och ett väldigt förminskande av vad denna stackars flicka blivit utsatt för. Jag hoppas verkligen att de som funderar kring att gå dit på fredag verkligen överväger sitt ställningstagande, för att… Läs mer »
Strid
Gäst
Nybörjare
Strid

Det arrangerades väl en demonstration mot rasism efter mordet på Tommy Lundén också?

Pär Sjögren
Gäst
Nybörjare
Pär Sjögren

Stämmer bra det

Pär Öberg
Gäst
Nybörjare

Jo Riazat och grabbarna gick runt med en banderoll med texten ”Jalla jalla, Sverige åt alla”. Man hade även en fana med hammaren och skäran.

Young, white, street wise and mean!
Gäst
Nybörjare
Young, white, street wise and mean!

EXAKT!!!

Mattias S
Gäst
Nybörjare
Mattias S

Vore det inte så jäkla långt bort skulle jag tända ett ljus på fredag med texten ”För offren av det mångkulturella exprimentet.”

Hottis
Gäst
Nybörjare
Hottis

F-n på tiden att svensken börjar visa etablissemanget vad han/hon tycker om utvecklingen av Sverige mot bananrepublik under EUSSR styre.

Och om en eller annan otrevlig kärring får höra en eller annan sanning om hur hon ser ut eller beter sig må det vara hänt.

Karl Magnusson
Gäst
Nybörjare
Karl Magnusson

Här kommer en intressant Youtube som kanske inte har med den fruktansvärda våldtäkten att göra men det visar tydligt hur hemskt invandrare kan bete sig. Rosengård i verkliga livet:

http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=esVuKP7k974&NR=1

Kampen mot mångkulturen får inte avstanna!

Petteri
Gäst
Nybörjare
Petteri

Fantastik campaing! Keep up the good work, Hell seger!!

Stormtrooper
Gäst
Nybörjare
Stormtrooper

Grymt bra sammanfattning av dagen!

Normal Bollnäsbo
Gäst
Nybörjare
Normal Bollnäsbo

Härligt att ni kom! Det skapade absolut en strimma av hopp! Gör gärna om det igen! Filma vänstermanifestationen på fredag kanske?

Ingemar W
Gäst
Nybörjare

Ett stort TACK till er alla som dunkar oss i ryggen och kommer med positiva kommentarer – ni inspirerar oss att kämpa än hårdare.

Normal Bollnäsbo
Gäst
Nybörjare
Normal Bollnäsbo

Det är vi som ska tacka er!

Ni inspirerar många av de som än så länge tillhör ”det sovande folket” och ni är både modiga, ansvarstagande och föredömen. Det anser inte bara jag utan även omgivningen, allt från tonåringar till medelålders till pensionärer har jag talat med om detta så det kan intygas.

Glad högsommar!

Anonym!
Gäst
Nybörjare
Anonym!
Jag tycker det är spännande att läsa kommentarerna i denna men i framförallt föregående inläggs kommentarer. Där kan man läsa om bagagelucke försäljare men även andra arga motdemonstranter som hyser agg mot motståndsrörelsen denna dag. Det motståndsrörelsen ville förmedla i sitt budskap var att en stackars flicka blivit brutalt våldtagen av invandrare och att detta är ett problem som bör tas på allvar! Jag instämmer! För se när invandrare begår brott så tystar framförallt media detta till absurdum. Är det däremot en svensk som begått ett brott så skriver media istället spaltmeter, speciellt om svenskar har begått ett brott mot… Läs mer »
Emil Johansson
Gäst
Nybörjare
Emil Johansson

Konfrontera gärna vänster dårarna som skall demonstrera för grupp våldtäkter.

Vem som vinner vet vi på förhand, SMR :)

Oscar
Gäst
Nybörjare
Oscar

Men funkar det med hård retorik nu, tror inte den tiden är här än för oss, vi är inte i Greklands läge, än…

Robert Berg
Gäst
Nybörjare
Robert Berg

Det är den mjuka mentaliteten Svenskarna har fått som är hela problemet. Med hårda ord och hårda handlingar skall vi väcka folkets själ igen!

Detta blir bara mer och mer uppenbart för varje dag som går.

Stolt svensk
Gäst
Nybörjare
Stolt svensk

Mjuk retorik har ju uppenbart inte lett oss nämnvärt framåt så det kanske är läge att analysera hur den svenska mentaliteten är beskaffad. Hur har svenskar agerat och reagerat i ett historiskt perspektiv? Det finns ju både historisk dokumentation och vetenskaplig forskning att luta sig mot.

Snake Plisken
Gäst
Nybörjare
Snake Plisken

Fina bilder från aktionen!

vittsjosverre
Gäst
Nybörjare
vittsjosverre

Stolt vajade våra fanor under stormaktstiden! Dags att återta vårt land och återställa ordningen igen. Hoppas många träder fram med stolthet och rak rygg! Tillsammans är vi starkare.

Patrik Fridén
Gäst
Nybörjare
Patrik Fridén

Börjar upproret i Sverige börjar det i Dalarna som så många gånger tidigare i historien, i dagsläget vad jag förstår är det Motståndsörelsens mest aktiva region.

Ni får publicera talet av Pär så snart ni kan om ni spelade in det. Bra kämpat kamrater!

bobbo77
Gäst
Nybörjare
bobbo77

nej Vi ses inte på Brotorget!

Tack för att ni underhåller!
Gäst
Nybörjare
Tack för att ni underhåller!

Det här är verkligen klubben för inbördes beundran och utifrån ovanstående påhitt om hur det gick till i Bollnäs; inbördes inavel också! Ni är ju för hysteriskt underhållande ändå…

Tack för att du visar din bitterhet
Gäst
Nybörjare
Tack för att du visar din bitterhet

Verkar som att någon avundas sammanhållningen och de engagerades likriktade mål/inställning.
Har ni mycket inbördes stridigheter i ert svenskhatargäng?

Pajkastning brukar vara det som avslutar en diskussion men du startar med det.
Det tyder på att du inte är något vidare på att argumentera.

Nationell
Gäst
Nybörjare
Nationell

När jag ser dessa trevliga bilder från Bollnäs kommer jag att tänka på det ungerska partiet Jobbiks Nationella garde.

Jag önskar verkligen att vi kommer att få ett liknande garde i Sverige också. I så fall ansluter jag mig gärna.

Anders
Gäst
Nybörjare
Anders

Det är ni som är anti-svenska och utnyttjar tjejens lidande ytterligare för att driva hem er verklighetsfrämmande retorik. Så först blir hon fysiskt våldtagen sen utnyttjad av er. Fint jobbat!! Ni ska inte få det Sverige ni vill.

Fredrik Lehto
Gäst
Nybörjare
Fredrik Lehto

Hon blev våldtagen för att du har fått det Sverige du vill ha.

Att nu endast de ”nationella” grupperna är de som står på hennes sida i frågan är inte att utnyttja henne, det är att visa solidaritet för henne.

Det är tack vare landsförädarna som Sverige nu ser ut som det gör och sådana här dåd sker mot den svenska befolkningen, och med tanke på tonen i ditt inlägg så misstänker jag att du är en av dem.

Ola med k-pisten
Gäst
Nybörjare
Ola med k-pisten

jävla idiot, snuskig och äcklig, spotar på dig. att du tycker om att hon blir våldtagen, så sjukt. fyfan. Du måste vara en sådan person som njuter av sånt, du runkar nog när du läser om det.. tror du gör det. jävla pedo.

Tommy Heimdal
Gäst
Nybörjare
Tommy Heimdal

Meget bra aktivitet, artikkel og filmreportasje svenske brødre! Hyggelig å se at folket bruker torget til det er ment til, som et rådting der alle kan ta opp såre tema som angår folket og samfunnet som politikerne, media og politiet velger å fortie og kriminalisere om man tar opp slike ting. Kjør på! :)

Erik Karlsson
Gäst
Nybörjare
Erik Karlsson

Blir det ytterligare demonstrationer nu när fyra svenskar är gripna för våldtäkt av en norska???

Preben Joelsson
Gäst
Nybörjare
Preben Joelsson

Fyra svenskar va?!

Dessa pursvenskar bär ju på väldigt svenskklingande namn iaf; Isa Baryauno, Jimmy Lukas Toksoy, Masso Dikran och Ornama Aryo Chabo.

Tji fick du!

Pär Sjögren
Gäst
Nybörjare
Pär Sjögren

ojdå…”svenskar”…..

trackback
Nybörjare

[…]    14/7      16/7     15/ 7     17/7     18/7     19/7     20/7     21/7     27/7     1/8     1/8(2)  […]

wpDiscuz