INDIVID SKÄNKER 100 k!
MOTANGREPP MOT BANKERNA!
400 k+ insamlat

BANKSTYRE. Nordea stänger nu av ytterligare ett konto kopplat till alternativmedia — nu behövs din hjälp för att i ett första steg anlita en jurist till att granska bankernas grundlagsvidriga övergrepp.

Det är dags att gå till motangrepp mot bankstyret.

Efter den framgångsrika insamlingen den 1 maj stänger nu Nordea av Robin Palmblads konto. Kontot används för insamling av donationer till journalistisk verksamhet och ytterst är nedstängningarna ett hot mot hela yttrandefriheten — idag drabbar det honom, i morgon kan det drabba någon annan.

Nedstängningen föregås av att Nordea tidigare stängt ner två plusgirokonton, som funnits under 13 år, tillhörande Nordiska motståndsrörelsen som är ett lagligt registrerat parti som ställer upp i Riksdagsvalet i år. Således är Nordeas agerande även ett slag mot den ”demokratiska” valprocessen.

Därför samlar Robin Palmblad nu in pengar för att:

  1. Anlita en jurist som får i uppdrag att utreda hur bankernas uppdrag ser ut och vad de har för ramar att arbeta inom.
  2. Om möjligt utifrån punkt 1 inleda ett civilrättsligt åtal mot Nordea.
  3. Oavsett ovanstående punkter politiskt motverka bankstyret och det kontantlösa samhället.

Varför är det viktigt?

En trend i samhället sedan en tid tillbaka är att makten övergår från politiker till privata icke-folkvalda bolag som inte behöver följa svensk grundlag.

Ett exempel på detta är just bankväsendet där det idag inte finns någon statlig bank — allt är överfört till privatägda bolag som till exempel vägrar Motståndsrörelsen med flera bankkonton på grund av politisk hemvist.

— Har vi någonsin tidigare i svensk historia sett ett tydligare exempel på bankirernas makt? Har vi någonsin tidigare sett ett tydligare exempel på valfusk? Det går inte längre att blunda för att Sverige är en demokratur. Idag drabbas Robin Palmblad — i morgon drabbas kanske du. Jag vädjar därför till er att hjälpa till att belysa och bekämpa vansinnet, säger Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg.

— Motangreppet går ut på att flytta makt från icke folkvalda bankstyrelser till folket och därför bör man stödja det, säger Pär Öberg från Nordiska motståndsrörelsens Riksledning.

— Det går inte bara att låta bankerna fritt diktera vilka journalister som ska kunna betala fakturor och vilka som på grund av systematiskt ekonomiskt sabotage ska tvingas upphöra med sin verksamhet. Jag har fått ett flertal bankkonton nedstängda trots att jag bara pysslar med journalistisk och det är dags att gå till motangrepp mot deras grundlagsvidriga övergrepp, säger Robin Palmblad från Nordfront TV.

— Att man skulle få uppleva en tid då bankerna bestämmer vilka som ska få bedriva politik i Sverige. Vad händer med att makten utgår ifrån folket? Det här rör sig om privata aktörer som i praktiken styr vårt land. Det här är en fråga för alla som vill att Sverige ska vara ett fritt land där privata aktörer inte utsätter medborgarna för övergrepp, säger Fredrik Vejdeland från Nordiska motståndsrörelsens Riksledning.

Tiden är knapp — Kontot stängs tisdag den 15 maj

Robin Palmblads konto stängs den 15 maj så fram tills dess kan du stödja motangreppet mot bankväldet med Nordea i spetsen, därefter kommer banken att stänga det.

Via Swish:

— eller: —

Bankkonto: 3118 00 85531 (clearingnumret är de fyra första siffrorna)
Betalningsmottagare: Robin Palmblad

— för betalningar från utlandet: —
IBAN: SE0230000000031180085531
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

Stort tack!

Glöm inte att lyssna på det senaste avsnittet av Ledarperspektiv där Motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg förklarar problematiken med bankstyret och det kontantlösa samhället.

Uppdatering, 2018-05-12, 10:00:

Robin Palmblads insamling till motangreppet mot bankstyret har fått en minst sagt överväldigande respons. Redan nu så har insamlingen satt strålkastarljuset på den totalitära samhällsutvecklingen där banker numera öppet styr vilka personer, partier, föreningar och tidningar som ska få bedriva verksamhet.

Nyheten om insamlingen har tagit fart i sociala medier och i det senaste avsnittet av Vita Pillret diskuterades insamlingen och Alternativhögern valde även att stötta insamlingen med 1000 kronor via Christoffer Dulny.

Värt att nämna är att en privatperson har skänkt 50 000 kronor, en annan har skänkt 10 000 kronor, ett flertal 5 000 kronor och så vidare. Utöver dessa har hundratals människor valt att stötta insamlingen med givmilda belopp.

På drygt 1 dygn har insamlingen dragit ihop över 150 000 kronor. Pengar som kommer att användas för ett motangrepp mot bankstyret genom att i ett första steg att anlita en jurist som får i uppdrag att utreda hur bankernas uppdrag ser ut och vad de har för ramar att arbeta inom.

— Nordea trodde att de i tysthet skulle likvidera ytterligare ett konto, de räknade inte med det här. Detta sänder en tydlig signal till bankväldet om att de nordiska folken aldrig kommer acceptera att storfinansen styr vilka partier, föreningar och journalister som får bedriva verksamhet, säger Robin Palmblad.

Nordea stänger kontot den 15 maj, fram tills dess är det fortfarande möjligt att understödja motangreppet. Insamlingen kommer att diskuteras i söndagens avsnitt av Radio Nordfront som sänds klockan 20:00.

Uppdatering, 2018-05-14, 09:30:

Insamlingen är nu uppe i över 230 000 kronor sedan i torsdags eftermiddag. Under helgen hämtade även nästeschefen Robert Eklund ut ett rekommenderat brev som inkommit honom.

I brevet meddelar SEB-banken att de säger upp alla hans konton eftersom han nyttjat ett av dem till att samla in donationer till it-utrustning:

Klicka för förstoring. Notera att brevet skickades redan den 4 maj och att datumet, den 15 maj, är synkroniserat med Nordeas datum för stängning av Palmblads konto.

— Vi kommer givetvis att bestrida nedstängningen med den närmast absurda anledningen. I detta fall blir det extra tydligt att vi som lagligt registrerat politiskt parti är utsatt för politisk förföljelse. Vi kommer aldrig att acceptera att en storbank dikterar villkoren för hur och i vilket syfte en privatperson samlar in pengar, säger nästeschefen Robert Eklund.

Under gårdagen medverkade även Motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg i Radio Nordfront för att diskutera motangreppet mot bankväldet:

Listen to ”RN DIREKT#77: MOTANGREPPET, webbtv:en i Ludvika och lügenpresse” on Spreaker.

Nordfront kommer senare under dagen eventuellt att släppa en chockerande men extremt fantastisk nyhet gällande insamlingen till motangreppet mot bankväldet. Håll utkik!

Nordea stänger kontot den 15 maj, fram tills dess är det fortfarande möjligt att understödja motangreppet.

Uppdatering, 2018-05-14, 17:00:

Under helgen nåddes Robin Palmblad av chockerande men glädjande information om att en privatperson valt att skänka 100 000 kronor till motangreppet mot bankernas grundlagsvidriga agerande.

Dessa uppgifter gick under dagen att bekräfta då förhandsinformation om transaktionen gick att se:

Klicka för förstoring. En privatperson har skänkt 100 000 kronor till motangreppet mot bankväldet.

Robin Palmblad vill rikta ett oerhört stort tack till personen som med denna stora summa lagt ännu större kraft bakom organisationens motangrepp mot bankväldet. Nordfront har även skickat ut en förfrågan om att få intervjua personen.

Stort tack till dig för ditt betydande ekonomiska stöd!

Nordea stänger kontot imorgon den 15 maj, fram tills dess är det fortfarande möjligt att understödja motangreppet.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

41
Lämna en kommentar

Please Login to comment
33 Comment threads
8 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
29 Comment authors
RokvikenJohanAndreasDanielKarl A Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
b¤d
Medlem

Heja heja! Hell seger!
Fattig som en kyrkråtta denna månad.
Men jag slänger iväg några riksdaler!

Färska lingon.

David
Medlem

Ett motangrepp som alla bör bidra till. Inom kort kommer troligen personkonton börja stängas ner för anslutna.
Kommer bidra med mer inom kort.

Lisa
Medlem

Ska bli intressant att se när Özz Nöjens konton stängs eftersom han bidrog till en terrorists illdåd ekonomiskt eftersom terroristen i lugn o ro kunde planera och hålla sig i Sverige.

Gunnar
Medlem

Så jävla bra gjort. Hoppas verkligen att alla hjälper till och drar sitt strå till stacken!

Richard
Medlem

Har givetvis skänkt ett bidrag, den viktigaste och mest avgörande insamlingen på långe!

Richard
Medlem

Vi fick redan igår med oss nordisk alternativhöger som sa i deras livestream att de skulle skänka en betydande summma. Det vore bra dock om någon kunde kontakta Dailystormer på något sätt och få de uppmärksam situationen så det når ut ordentligt internationellt, eftersom detta är helt historiskt…

Lefflan
Medlem

Om det är någon gång folk borde skänka pengar så är det fan nu. Om motståndsrörelsen inte får hjälp nu så de eventuellt kan slå tillbaka mot bankerna och säkra existensen för sina konton, så finns det inget stopp för den fräckhet bankerna kommer att ta sig framöver i att hänsynslöst stänga ner dissidenters konton. Detta drabbar inte bara de som öppet är nationalsocialister utan det kommer efter detta räcka med att en aktör/individ inte ställer upp på systemets politiskt korrekta ”värdegrund”. Likt mobbare kommer bankerna inte sluta med sina övertramp TILLS FOLK SÄTTER NER FOTEN! Varje person som läser… Läs mer »

Jan Hjelm
Medlem

Om man som privatperson har ett konto hos Nordea kan man flytta sina pengar till en annan bank. Ok att det kan vara knöligt att lägga om huslån, flytta lönekonto och sparkonton, men det är det enda sättet att visa sitt missnöje.

Ojar
Medlem

Till vilken bank då?
Att byta bank känns som att rösta på sd istället för sossarna… Alltså meningslöst.
Men kom gärna med förslag om jag har fel. :)

Richard
Medlem

Alla banker förutom Nordea är iaf bättre, finns ingen annan bank som aktivt jobbar hårdare med att stänga ner folks konton. Ålandsbanken är den bästa som har kontor i Sverige, men inriktar sig endast på premiumkunder. De minst dåliga för mer vanligt folk är Danske bank samt Handelsbanken. De har service i de flesta städer och ett visst anseende kvar att förlora till skillnad från Nordea. Ingen bank kommer stå emot när media hetsar, men skillnaden med Nordea är att de aktivt och självmant trakasserar nationella på eget intiativ. De andra bankerna har vad jag vet endast stängt blankkonton i… Läs mer »

Rokviken
Medlem

Alla banker ägs väl av Rothschild? Spelar nog ingen roll vilken bank man har sina shekels.

Robin Palmblad
Medlem

Över 10 000 kronor insamlat på en dryg timme!

Anonym
Medlem
Anonym

Underbart!

Andre
Medlem

Skänkte 1488. Kanske skänker mer i dagarna.

Axel Eriksson
Redaktör

Skänkte 10 000 till vad jag hoppas är Palmblads konto. :D

J.N.
Medlem

Helt fantastiskt vad sånt här tycks beröra folk, många verkar ha fått nog av bankeliten, så även jag, ett bidrag är lämnat.

David Nilsson
Medlem

har inte så mycket att ge men swishade en slant iaf. sätt dit dessa jävla förradar-as.

88

Mikael
Medlem

Man borde bilda en egen bank/institut som står utanför detta vansinne, krävs dock 50.000.000 i startkapital och godkännande så klart.. Det är faktiskt inte så mycket som det låter, låt oss säga att det finns minst 2500 personer med kapaciteten att undvara 20.000 per skalle under ett års tid eller 1666 kronor i månaden så har man uppnått detta!

Hade utan tvekan tagit del i ett sådant projekt!

Ojar
Medlem

Överfört 1488 skuldnoteringar.

Krossa sionisternas bankvälde!

För ett enat Norden i folkgemenskap!

Hell Nordiska motståndsrörelsen!

Hell Seger!

Valhalla
Medlem

Förbannade sossebank. Norde driver ju sossepolitik. Bojkotta fanstyget.

Valhalla
Medlem

Utländsk bank i stället?

Valhalla
Medlem

Utländsk bank stället?

Robin
Medlem

Fattig men bidrog med ett par hundra :)

Tobias
Medlem

Detta judiska vidriga system, det bästa är alltid att vara så kontant som möjligt,och att vara så högljud det bara går på ställen som inte tar pengar,vråla och gå på ,det skall höras och kännas för dem som valt den destruktiva vägen.
Hell seger!

Klaus
Medlem

Jag har överfört till Robin Palmblads bankkonto.
Jag har på mottagare-lista (internet) ett konto ”NMR” nr. 9159825809-7.
Kontot är inte stängt. Jag hade någon gång överfört pengar dit. Vad är det för något?

Peter
Medlem

Förbaskade penningsvin! Att trycka ned oss i fattigdom det kan de verkligen… de svinen… penningfolk och politiker med blod på sina händer, sina hjärnor och hjärtan, att man inte kan göra något -praktiskt taget. Advokat? .Henning Witte?

Victor
Medlem

Klart man ställer upp. Donerade en hundring trots min dåliga ekonomi. Hell ja ni vet vad!

Sigfrid
Medlem

Otroligt hur bankerna får styra landet. Satte precis in 5000 kronor.

Patric
Medlem

Alla har råd. Jag skänkte ungefär en fanta, en pizza och ett Netflix abonnemang.

Får bli mer om möjlighet finns att donera senare i månaden :-)

Kim
Medlem

Skickade iväg en slant till swishnumret. Hejhej seger!

Anonym
Medlem
Anonym

Wow!

Anonym
Medlem
Anonym

Helt fantastiskt!! 170 K!

Karl-Путин A
Medlem

Skänkte också en slant, men det där med civilrättslig prövning ställer jag mig lite tveksam till. Dels pga kostnaden; en halv miljon måste nog till och dels på att chansen att vinna är minimal. Men det sistnämnda överlåter jag åt advokaten som ska anlitas att utreda.

Fantastisk respons i vilket fall som helst :)

Richard
Medlem

Den stora grejen med en stämning är dels den eunorma mediala uppmärksamheten, som skulle säker kosta åtminstone 10-talas miljoner motsvarande i form av reklam. Men den stora biten är att Svensson inte har någon aning om att bankerna stänger ner personliga konton. Media kommer inte kunna neka att bankerna har olagligt stängt ner våra konton när vi stämmer dem för det. Vad löngpressen kommer antagligen tvingas gör är att spinna på det som att det vore absolut normalt att stänga ner partiers konton inför ett val. Eftersom de kommer aldrig kunna låtsas som ingenting och vägra raportera om detta. Alterativmedia… Läs mer »

Karl-Путин A
Medlem

Om folk är villiga att donera till detta, så inte mig emot. Jag har dragit mitt strå till stacken.

Ju större plats motståndsrörelsen tar i det offentliga rummet, desto bättre. Folk kommer att inse att vi inte är en liten obskyr dödsknarkande sekt, utan helt vanliga människor; folket.

Richard
Medlem

Tja, apropå SEB banken, så vad kan man förvänta sig av en bank där majoriteten av rösträtten ägs av (((Wallenberg))). Fram tills några år sen så var den tillsammans med Handelsbanken mer inriktad på premiumkunder och bättre service, de var motvilliga att acceptera vem som helts att bli kund, enligt lag ibland tvungna, men motstridiga med alla möjliga knep. Det gjorde en lite stålt att vara kund hos baken då det precis som det finns medborgarskap som är eftertraktade, eftersom fördelen med dem vägs upp av att vara svårare att få. Men sen 6 månader tillbaka så drog de in… Läs mer »

Daniel
Medlem

wow!

Andreas
Medlem

Man baxnar!

Folket har talat, bankväldet måste krossas!

Richard
Medlem

Kom igen kan vi nå 400 innan kontot stänga, skulle vara en sådan jäkla skön känsla om folk som inte redan har donerat passar på nu. Denna siffra är symbolisk och kommer att citeras i media sen och slutligen historieböckerna. Själv har jag redan donerat 2 gånger.

Andre
Medlem

Säkra pengarna nu innan kontot fryses eller att de skapar någon ny teknikalitet som gör det krångligt att komma åt pengarna

Johan
Medlem

Vilken generös person full av beundran inför uppoffringen..!