MOTANGREPP MOT BANKERNA:
Pär Öberg träffade advokat i Stockholm

MOTANGREPP MOT BANKERNA. Motståndsrörelsen tog nyligen ett första steg vi kan berätta om offentligt för att gå till motangrepp mot bankväldet.

Efter en hel del förberedande arbete bakom kulisserna kan vi nu äntligen ge en uppdatering med det första steget vi kunnat berätta om offentligt.

Motståndsrörelsens parlamentariske chef Pär Öberg vill här ge en uppdatering om hur det går med motangreppet mot bankerna, en kampanj som Motståndsrörelsen nyligen lanserade, efter att oliktänkande i Sverige drabbats av en rad repressioner från storbanker.

— Bankfrågan är ständigt aktuell och Motståndsrörelsen har sedan tidigare lovat att varje donerad krona ska användas för att orsaka bankväldet maximal skada och det kommer vi att göra. Och nu är ett första litet steg vi kan redovisa offentligt taget, säger Öberg.

— Även om vi håller på med en intensiv valkampanj har vi nu satt bollen i rullning, och detta gjorde vi genom att åka till Stockholm och träffa en advokat som kommer att kika närmre på olika angreppspunkter vi har på bankmaffian, säger Robin Palmblad från Nordfront TV.

Se reportaget:

Reportaget finns även i NTV:s videoarkiv på VK.com:

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

4
Lämna en kommentar

Please Login to comment
4 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Anders JonssonMickeTttwDen-Kristne Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Den-Kristne
Medlem

Det Simon Engelin sagt om juristutbildningen har tydligen gett effekt.

Tttw
Medlem

Fantastiskt att ni dokumenterar allt och låter oss tittare hänga med på era äventyr!

Micke
Medlem

Fjollträsk? Ett mycket dåligt ordval.

Anders Jonsson
Medlem

Nordiska motståndsrörelsen kämpar den goda kampen mot världens ondska där (((bankernas))) kriminella globalist-makt med ränteslaveri som förtrycker och kedjar fast människor är ett bärande fundament som MÅSTE krossas.