Mörkhyad man jagas för sexuellt ofredande under Trästockfestivalen

BROTT. Under årets upplaga av Trästockfestivalen utsattes flera flickor för sexuellt ofredande. En skäggig mörkhyad man jagas nu av polisen efter att han ska ha ofredat en 17-årig flicka.

Nordfront har under helgen rapporterat om flera fall av sexuella ofredanden som skedde under årets upplaga av Trästockfestivalen, som pågick mellan 21-22 juli. Nu jagas en skäggig mörkhyad man misstänkt för att ha sexuellt trakasserat en 17-årig flicka under natten till söndagen.

Förundersökningsledaren Mats Bruhn säger att mannen tog på flickan på ett sexuellt kränkande sätt. Gärningsmannen kunde inte gripas men flickan har lämnat ett tydligt signalement på mannen och man hoppas nu att uppgifterna kan leda till ett gripande.

Gärningsmannen bar vid tillfället en svart jacka, var 175-180 centimeter lång och runt 20-25 år. Mannen ska ha varit mörkhyad och haft skägg samt mustasch.

Källa:
Ytterligare sexuella ofredanden

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om