Mordet på Enskede gymnasium

Av ,
Informationskriget.se
4

BROTTSFALL. Rasfrämlingen som mördade en afghansk asylsökare på Enskede gymnasium dömdes till rättspsykiatrisk vård.

I fredags meddelade Södertörns tingsrätt att Mikolaj Kowalew (20010215-7518) döms för att den 13 december 2017 med flera knivstick ha mördat den 16-årige afghanen Mahmoud Alizade på Enskede gårds gymnasium.

I åtalet beskrivs gärningen så här:

Mikolaj Kowalew har dödat Mahmoud Alizade genom att med en kniv utdela ett flertal separata stick som träffat hans överkropp, varav tre i ryggen. Det direkt dödliga sticket har trängt in i den högra bröstkorgshalvan, skadat åttonde och nionde revbenet, gått vidare framåt genom den högra lungan och den nedre hålvenen med blödning till hjärtsäcken för att sluta i hinnorna på insidan av bröstbenet. Mahmoud Alizade har avlidit till följd av stickskador som bl.a. orsakat inre blodförlust och blödning till hjärtsäcken.

Rätten dömde Kowalews skyldig till mord, misshandel, vållande till kroppsskada, skadegörelse, narkotikabrott och ringa narkotikabrott, men frikände honom från anklagelserna om vapenbrott. Dessa brottsrubriceringar kommer från att Kowalew vid samma tillfälle som mordet hade knivskurit en annan elev, för att han den 9 oktober ha slagit till en tredje elev på Enskede gårds gymnasium, för att han hade använt narkotika och för att polisen hade hittat en pistol och narkotika hemma hos honom samt för skadegörelse i häktet.

Denna gång blev ingen av vårt eget folk direkt drabbad, men händelsen är ett tydligt exempel på hur våldet ökar med massinvandringen och allt för ofta drabbar det importerade våldet även oss svenskar. Indirekt drabbas vi av de enorma kostnader som följer av ett fall som detta, för sådant som polisarbete, rättegången och fängelse.

Tingsrätten bedömde att Kowalew hade begått mordet under påverkan av en allvarlig psykisk störning – en störning som han fortfarande lider av – och bestämde därför straffet till rättspsykiatrisk vård med särskild utskrivningsprövning.

I polisens förundersökningsprotokoll finns många bilder från brottsplatsen. Alla bilder nedan kan förstoras genom att klicka på dem.

Kowalew i korridoren innan mordet:

Platsen för knivattacken:

Den blodiga kniven hittades på golvet:

Blodiga kläder och förbandsartiklar visar platsen där Alizades liv försökte räddas:

En bild från Alizades Facebook:

Översiktsbild av entréplanet där mordet begicks:

Kowalew efter gripandet:

Kowalew i polisens fotokonfrontation:

En pistol som hittades hemma hos Kowalew:

Ursprungligen publicerad på Informationskriget.se

Källa:
Pressmeddelande: Tingsrätten dömer en 17-årig person för bl.a. mord på Enskede Gårds gymnasium
Södertörns TR B17108-17 Aktbil 73
Södertörns TR B17108-17 Dom 2018-07-06

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

4
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
1 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Den-KristneSlipsenJonas_DH_ Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
_DH_
Medlem
_DH_

”Tingsrätten bedömde att Kowalew hade begått mordet under påverkan av en allvarlig psykisk störning – en störning som han fortfarande lider av – och bestämde därför straffet till rättspsykiatrisk vård med särskild utskrivningsprövning.”

Sen när är det en psykisk störning att vara våldsbenägen blatte? Det är ju deras natur. :-P Så fånigt också att man ”vårdar” en person som man inte kan förväntas få att fungera som civiliserad människa. Vad det uppenbarligen handlar om är att psykiatriker och andra vårdare ska få anställningstrygghet.

Jonas
Medlem

50/50 polack/thailändare, kanske inte idealbefolkningen i Sverige, men han gjorde ändå det som majoriteten av oss svenskar är för fega för att göra; han tog inte skit av svartingarna som försökte ta över på hans skola. Han högg ner skiten. Årets hederssvensk?

Slipsen
Medlem

Håller inte riktigt med dig, även om jag förstår din frustration över svenskens likgiltighet.
Det här är dock endast ytterligare ett exempel på utlänningars bristande förmåga att behärska sig.
Antingen tar tålamodet slut helt för alla nordbor samtidigt eller så får vi stå ut några år till för enskilda vansinnesdåd från enstaka nordbor/svenskar är endast kontraproduktiva och kommer att leda till betydligt hårdare straff än för en rasblandad främling.

Den-Kristne
Medlem

Kan de inte ens hålla sams dem emellan.