Mona Sahlin har skaffat antirasistisk tatuering

POLITISK KORREKTHET. 58-årige Mona Sahlin har nu tatuerat in en antirasistisk låttext på sin högra överarm.

mona tatuering

Tidigare har Mona Sahlin målat sina naglar i regnbågsfärger för att hylla sexuellt avvikande personer. Nu har hon gått steget längre och skaffat en tatuering.

”Mänsklig värme, snälla kom närmre”, står det på den tatueringen som Sahlin tatuerat in på sin högerarm. Texten kommer från låten ”Korallreven & Vintergatan” av Markus Krunegård.

Tatueringen är ett antirasistiskt ställningstagande av Sahlin som är regeringens nationella samordnare mot våldsbejakande extremism. På Instagram har Krunegård lagt ut bilden på Sahlins tatuering och tackat henne samtidigt som han näthatar Sverigedemokraterna. Krunegård skrev:

Vilken ära! Love you Mona! Lycka till ikväll på debatten! #fucksd

Huruvida detta tilltag av Sahlin kommer stoppa SD:s framfart i opinionen återstår att se, men det är antagligen lika osannolikt som att en kvinna som håller upp ett fredsmärke stoppar Motståndsrörelsen i Örnsköldsvik.

Källa:
Mona Sahlins nya tatuering – låttext av Markus Krunegård

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments