Moderaterna vill kriminalisera gatupatruller

INRIKES. Under tisdagen gick Moderaterna ut med att man vill kriminalisera gatupatruller i offentliga miljöer, bland annat i form av muslimska ”moralpoliser”.

Moderaterna går nu ut med att man vill förbjuda gatupatrullering. Ett exempel på gatupatrullering man tar upp är muslimska ”moralpoliser” i invandrartäta förorter. Att bryta mot detta förbud kan innebära ett fängelsestraff på upp till tre år. Tomas Tobé, rättspolitisk talesperson för Moderaterna, menar att man nu måste starta en utredning av problemet för att få mer kunskap om problemet.

– Jag vet att det är ett stort problem i våra utsatta områden, men jag tror att vi behöver göra en ordentlig kartläggning för att vi ska kunna agera mer förebyggande, säger Tobé.

Vad han dock inte nämner är att Nordiska motståndsrörelsens trygghetsvandringar kan komma att sättas i samma kategori som dessa patrullerande ”moralpoliser”. Huruvida lagstiftningen i realiteten kommer användas mot den politiska oppositionen istället för muslimska män i förorterna återstår att se.

Källa:
M vill se fängelsestraff för ”moralpoliser”

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

5
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
FredrikaAnnaKarl ASenaste Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Senaste
Medlem

Man snabbar på integrationen och stoppar samtidigt oppositionen, två flugor i en smäll. Antagligen kommer invandringskritikerna, som har fått lära sig att omfamna allt som går emot muslimska intressen, jubla åt förslaget.

Karl-Путин A
Medlem

Några muslimska gatupatruller kommer naturligtvis inte att stoppas och det är inte heller vår huvudvärk; vill de hålla sina honor i koppel så är det deras problem – det kommer dessutom att underlätta repatrieringen.

Men detta är bara valfläsk – ”invandrarhatet” lockar röster och 8-klövern försöker övertrumfa varandra i spelet om väljarrösterna.

Anonym
Medlem
Anonym

Jag behövde bara läsa rubriken så fick jag kalla kårar.

Fredrika
Medlem

Moderatens utspel är att få Sverigedemokrater att tänka ”shariapoliser” som patrullerar no go zones. De flesta tänker inte på att det även kommer att leda till fängelsestraff om man nattvandrar. Men lagen kommer på ”svenskt” vis att tillämpas godtyckligt. En nattvandrare med röd jacka och dubbla pedofilhjärtan (typ GB Glace) kan komma undan. Har man en mörkare färg på jackan och en runa, till exempel ward-runan, eller ett tryck föreställande guden Odin är det fängelse som gäller.

Anonym
Medlem
Anonym

Well said. Tyvärr så syns boy lover/girl lover symbolerna allt oftare. Urtekram använder girl lover symbolen flitigt på sina schampoflaskor numera. Tänker på det varje gång jag står i duschen.
Det är väl bra med kontakter när Marina Abramović behöver ett par kilo kakao nibs till sin Spirit Cooking. Det sätt t ex Kunglig Hovleverantör i ett helt nytt ljus (Luciferiskt och Arimanskt). Oj vej … don’t get me started. hehe!