Moderaterna: ”Sverige behöver ett invandringsstopp”

INVANDRING. Inom Moderaterna råder det nästan total enighet när det gäller minskad invandring till Sverige, hela 98 procent inom partiet är nämligen för det.

Moderaterna vill minska inflödet av främmande män till Sverige.

Nyhetstidningen Dagens Samhälle har låtit göra en undersökning där man har frågat landets samtliga kommunstyrelseordförande hur de tycker att landets migrationspolitik ska utformas.

Av enkäten framgår det att hela 98 procent av de moderata kommunstyrelseordförandena vill se minskad invandring.

Samma undersökning visar också att inom Socialdemokraterna är det helt annorlunda – där vill bara 23 procent ha mindre invandring medan 60 procent vill att invandringen ska fortsätta i den takt som nu är.

Inom Centerpartiet är det bara 6 procent som vill minska invandringen till Sverige, medan hela 68 procent inom partiet vill att den ska fortsätta ha dagens extrema nivåer.

Men inom Moderaterna låter det som sagt nästan helt annorlunda idag. Så här säger Hans Forsberg (M), kommunstyrelsens ordförande i Kungsbacka, till Dagens Samhälle:

— Sverige behöver ett invandringsstopp.

Sammantaget visar undersökningen att varannan kommunstyrelseordförande vill att Sveriges migrationspolitik ska bli stramare.

Nu återstår bara att se om Moderaterna verkligen menar det eller om det hela bara är ett ”spel för galleriet” för att locka väljare från Sverigedemokraterna.

Källa:
Hälften av kommuntopparna vill strama åt migrationen

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Subscribe
Meddela om
6 Comments
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Fredrika
Fredrika
7 månader sedan

Glöm aldrig moderatråttorna Carl Bildt, ((( Ulf Adelsohn))), Fredrik Reinfeld och (((Anna Kinberg))). Den som börjar sätta tilltro till den nya lilla råttans kappvändarlögner för att möta SDs framgångar kandiderar till en post på de åtalades bänk i Dingle.

Rokviken
Rokviken
7 månader sedan
Reply to  Fredrika

De har alla en plats. Det finns gott om lyktstolpar.

Sigfrid
Sigfrid
7 månader sedan
Reply to  Fredrika

Reinfeldt först med repet om halsen.

Sverker
Sverker
7 månader sedan

En patetisk omvändelse, under galgen, vilken ni inte kommer undan.

Ethny
Ethny
7 månader sedan

Folket är då tragiskt dumma om de går på sånt här trams. Sedan att (((Ulf Kristersson))) ber om ursäkt till diverse kontra-jihadister inom SionistDemokraterna, att de har haft rätt hela tiden.

Allt är bara ett spel för galleriet, enbart för att vagga in det svenska folket i en känsla av ”säkerhet”.

Att detta folkmord ”kommer stoppas nu” men nä, det kommer bara fortsätta om än i ännu långsammare takt och med SionistDemokraternas bestämmande blanda upp oss alla genom (((assimilation))) vilket kommer förvärra vår situation ännu värre och folkmordet kommer snart bli ett faktum.

Thor
Thor
7 månader sedan

Sverige var väl bland de första länderna att skriva under FN’s Migrations Deklaration för ett år sedan i Marocko.
Minns inte vad det innebär och om det går backa på det…