Moderaterna röstar ja för ny grundlag mot alternativa medier

CENSUR. Enligt Konstitutionsutskottets ordförande Andreas Norlén kommer Moderaterna att rösta ja till regeringens förslag om ny grundlag som ska göra det möjligt att förbjuda information om bland annat invandring och brottslighet i alternativa medier på internet.

Konstitutionsutskottets ordförande Andreas Norlén (M) har via sin pressekreterare meddelat att Moderaterna kommer att rösta ja till Stefan Löfvéns regerings förslag att förbjuda information bland annat om invandring och brottslighet i alternativa medier.

Beskedet innebär att det mesta tyder på att den rödgröna regeringens föreslagna grundlagsändringar kommer röstas igenom och att Sverigedemokraterna, som krävt en folkomröstning, kommer att bli överkörda när frågan tas upp i rksdagen inom kort. Med 46 mandat i kammaren kan SD inte lägga de 117 röster som krävs för att stoppa lagförslaget i väntan på folkomröstning.

Källa:
Moderaterna röstar ja till Löfvens censurlag

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

8
Lämna en kommentar

Please Login to comment
6 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
DonnieимяDavidHenke HimmlärHolger Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Klaus
Medlem

Det är inte möjligt att vara moderat och rösta samtidigt för åsiktsförtryck, d.v.s. ”moderaterna” är inte moderata. De är kvar från sovjettiden. De är efterblivna, marxistiska och totalitära som de andra regeringspolitikerna. Tyvärr kan man inte tala förstånd med sådana politiker.

Christian Hamilton
Medlem

Det finns idag inget parti i riksdagen som inte är förgiftade med kulturmarxismen. Alla lallar de med i calergiplanen som levande döda (zombier) accepterande Frakfurtskolans plan för utrotande av den vita rasen, vilket även gäller den chipsätande ointresserade svensk som inte bryr sig, varken om sina barn eller nästa generation.

Henke Himmlär
Medlem

Ärligt talat är jag förvånad att Moderaterna går med på en sådan här lagändring. Det hade faktiskt varit mer logiskt att SD gjorde det snarare än Moderaterna, men visst nu ser det ut så här. I september får vi se hur många procent av svenskarna som röstar FÖR att inskränka yttrandefriheten. :-)

Motståndsrörelsen finns nu som ett alternativ och alla svenskar har möjlighet att välja rätt!

nordbo
Medlem

Moderaterna klubbade JA för detta från en rymdstation långt,långt borta..

Holger
Medlem

Regimen drar ytterligare åt snaran. Rädslan visar sig i deras reaktioner. Svårare tider stundar, men det är ett bevis att vi närmar oss segern.

Deva
Medlem
Deva

Moderater, Sossar, Ung Vänster, Afa etc = Samma avfall, ondskans nyttiga samt narcissistiska idioter… Kan det bli mer tydligt?

имя
Medlem

Kan precis föreställa mig dessa 50-åriga tjänstemän när de petar glasögonen tillrätta på näsan och förnumstigt nickar bifall till denna ”dödsstöt” mot den fria alternativa median och det folkliga motståndet.

Donnie
Medlem

Jaha så nu börjar det på allvar , förtrycket av folk som vill säga sanningen om vad som verkligen händer . Snart sitter vi i ett omprogramerings läger som i ”A Clockwork Orange” , 1984 . Där all säger hell Ingsoc !