Moderaterna föreslår betald polisutbildning

INRIKES. I takt med att poliskrisen förvärras i Sverige vill Moderaterna nu betala folk för att utbilda sig till poliser.

Som Nordfront tidigare skrivit om så har den svenska poliskåren under en längre tid varit i en krissituation. Allt färre klarar av sin utbildning och fler poliser säger upp sig. Nu vill Moderaterna (M) komma åt problemet genom att betala folk för att utbilda sig till poliser.

Vidare vill M även lägga 4,3 miljarder kronor på nyrekryteringar och det uttalade målet är då att man ska ha anställt 10 000 nya poliser fram tills år 2024. Utöver satsningen på rekrytering och betald utbildning, föreslår man även höjda löner för landets poliser med cirka 3 000 kronor.

Källa:
M föreslår betald polisutbildning

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

  • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

  • Karl A says:

    Avskaffande av fys- språk- och intelligenskrav och nu betald utbildning så att alla kompetenskrav försvinner och sinnesslöa berikare kan komma in och bättra på den urusla arbetslöshetsstatistiken. Polisaspiranterna klarar inte ens av att hantera ett tjänstevapen och bajsar i handfaten på grisfesterna.

    Det är bara att utrusta dem med bambukäppar så har vi en fullfjädrad u-landspolis som i Indien eller Pakistan – men det svenska folket vill tydligen ha det så här.


  • Lämna ett svar