Moderaten som kräver förintelseresor för skolungdomar är frimurare

SIONISM. Riksdagsledamoten Edward Riedl som i en motion kräver förintelseresor för att vaccinera ungdomar mot antisemitism är frimurare, liksom många av sina lokala partikamrater.


Edward Riedl. Foto: Johan Fredriksson (CC BY-SA 3.0)

Nordfront rapporterar att den moderate riksdagsmannen Edward Riedl i en motion till Sveriges riksdag skriver att det blir allt färre ”överlevare” kvar från de ”nazistiska koncentrationslägren” för varje år som går. Riedl anser att den stora risken med detta är att det kollektiva minnet riskerar att glömma de hemskheter som begicks där.

Det enda sättet att fortsätta att hålla liv i det kollektiva folkminnet av hemskheterna som begicks är enligt Riedl att ”vaccinera kommande generationer” med tillrättalagd kunskap om ”Förintelsen”. Ett viktigt led i detta är att tvinga alla unga att besöka koncentrationsläger som Auschwitz, resor som staten därför bör anslå pengar till, enligt Riedl.

Höga moderater är frimurare
Västerbottenkuriren rapporterade 2016 om att de flesta höga moderatposterna i Västerbotten och i Umeå – från gruppledare och kommunalråd till riksdagsledamot och landstingsråd, innehas av frimurare. Frimurarna är inte en hemlig organisation, men en organisation med många hemligheter.

En av dessa moderata frimurare är Edward Riedel.

Tidigare i år rapporterade SVT att det efter att det framkommit att flera toppar inom Region Västerbotten är frimurare och har nära relationer till varandra, tyckte Fredrik Gunnarsson som var anställd inom Region Västerbotten att myndigheten skulle må bra av en oberoende granskning.

Granskningen uteblev, och i ett öppet brev skrev Gunnarsson att han istället blivit trakasserad och fråntagen insyn i organisationen.

Edward Riedl slog ifrån sig alla anklagelser:

— Det finns inget jävsförhållande överhuvudtaget, eller något annat som är suspekt. Det är inte konstigare än att jag känner folk som bor i Umeå. Så är det för de andra i politiskt styrda organisationer, människor har kopplingar till varandra. Men jag har aldrig hört talas om jävssituationer, sade Riedl till Västerbottens-Kuriren vid tillfället.

Källor:
Många frimurare bland toppmoderaterna
Efterfrågade granskning av myndigheten – tystades ned

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Pierre Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Pierre
Medlem

Riedl Squareface Liepants. Nej det förekommer inte alls något jäv bland juderiets springpojkar..

Inga perversiteter heller bland de högre graderna…