Moderat gnäll eller revolutionär kamp?

Av ,
Nordiska motståndsrörelsens ledare
93

KOMMENTAR. Organisationens ledare går här till försvar för okonventionella propagandametoder och förklarar vad Motståndsrörelsens revolutionära hållning innebär.

Så har det hänt igen. Vi har brutit mot ”reglerna”. Promenera in mitt under en tennismatch och skrika Hell seger! Så kan man väl ändå inte bete sig?

Vi känner igen de reaktionäras klagosång från mången gång förut, ja faktiskt från varenda gång vi avvikit från de oskrivna ”vett och etikett”-reglerna som fisförnäma småborgare satt upp.

Det blir gnäll var gång vi slår tillbaka mot rasfrämlingar eller den röda pöbeln. Det ser ju så dåligt ut i media när vi är våldsamma. Istället borde vi väl låtit ett par kamrater bli ihjälslagna och efteråt ringa polisen?!

Det blir gnäll när vi inte låter de fientliga krafter som är mitt uppe i att utrota vårt folk få stå oemotsagda. ”Det var jättebra att ni stod i tältet och debatterade, men fy vad onödigt att skrika folkförrädare åt Gustav Fridolin, där var ni oseriösa.”

Det blir gnäll när vi vägrar låta oss bli hunsade av polismakten som med alla medel försöker tysta oss och förvägra oss våra medborgerliga rättigheter. Vi borde lyssna på polisen istället och hålla vårt tal på ett sunkigt industriområde i ingenmansland där ingen människa såg det istället för att bråka.

Det blir gnäll när vi sätter upp klistermärken med Adolf Hitler på eller när vi bränner en symbol för den vedervärdiga homolobbyn som för bara några år sedan var mer eller mindre öppna pedofiler. Vi borde vara mer ”taktiska”. Var gång vi gör något annat än att hålla käften blir det ett jävla gnäll!

Jag menar inte i denna artikel att fokusera på gnället från våra öppna fiender inom etablerad media, förrädarpolitikerna i riksdagen eller vänsterextremisterna. Nej, tvärtom, deras gnäll är enkom positivt för oss då det är ett mått på våra framgångar. Gnället jag åsyftar i denna text är det från så kallade nationella. Från människor som borde tänka längre än vad näsan räcker och vara oerhört försiktiga med att kritisera oss, som ju faktiskt är de enda i hela Norden som på riktigt och utan kompromisser, för en kamp för många av de saker de själva påstår sig vilja värna om. Faktum är dessutom att mycket av det som det gnälls om egentligen blir ”problem” enbart för att betraktaren väljer att se det som ett och därmed gör det till ett.

Jag menar gnället som kommer från nationella som ”taktikröstar” på Sverigedemokraterna, från anonyma proffstyckare på nätet som aldrig någonsin själva deltagit i den riktiga kampen och från nationella nätaktivister som på tryggt avstånd från den bistra verkligheten, kanske till och med från ett annat land, spelar in videos och poddar om vad som händer på gatan utan att själva vara en del av det. Det talas om att vi inte ska bränna broar, att vi inte ska göra det svårare för andra, att vi inte ska sticka i ögonen på folk och att vi inte ska vara ”oseriösa”. Vi som varje dag lever och offrar oss för den kamp de själva bara åskådar är de som tydligen borde tänka ett steg längre.

Jag är ledsen att behöva vara den som berättar det för er, men jag känner mig nödgad eftersom att ni uppenbarligen inte ser det själva: Vi lever mitt i ett brinnande inferno! Just i detta nu väller det in nya rasfrämlingar som ska ersätta vårt folk, ”pojkar” från främmande världsdelar ofredar ännu en svensk kvinna sexuellt, ytterligare en ”no-go zon” föds, politikerna tar ytterligare beslut som ska flytta fram ”rättigheterna” för alla utom vita heterosexuella män, nya lagar författas för att försvåra en nationell resning och media publicerar åter sjuttiofem propagandaartiklar för att hindra att folket ska se vad som händer.

Angry-Young-Muslim-Refugees

Det som sker är inte en långsamtgående förändring där vi kan vänta ett par val till och se vad som händer, det är inget spel där man får ett nytt försök om man misslyckas, det är ingen konspiration av någon foliehatt – nej, det är just nu och det är verkligheten. Det är den verklighet de flesta av oss lever i varenda dag när vi tar oss till arbetet, kör våra barn till skolan och när vi behöver handla för att kunna laga mat för dagen.

Liknelsen att vi låg i ett brinnande krig mot hela världen med ockupationstrupper in på husknuten är inte allt för avlägsen. De reaktionära mumlar med pistolpipan från en fiende i munnen ”Nej, men inte kan ni slå tillbaka, det ser så dåligt ut. Det är bättre om vi röstar på ett parti som inte vill att lika många fientliga militärer ska kunna ta sig över gränsen, spelar in en podd om vad som händer och lite försiktigt säger att ockupationstrupperna är dåliga eller skriver lite på Flashback om saken.”

Det är för att vi spelat med och varit gentlemän vi hamnat i denna situationen överhuvud taget. Hade vårt folk haft lite mer jävlar anamma och inte varit så rädda för att sticka ut, bryta den sociala kodexen och stå upp för sig själva hade vi för länge sen revolterat mot mörkermakterna och gjort rent hus i Rosenbad!

Hur ska vi kunna utmana regenterna i deras eget spel när det är de som godtyckligt bestämmer reglerna? Varför ska vi ”spela schysst” efter en massa uppförandekoder och regler när inte våra fiender gör det? Hur ”taktiskt” eller ”seriöst” är det att inte utnyttja varenda tillfälle vi får att flytta fram våra positioner?

När vi använder okonventionella metoder, som exempelvis den i Båstad, för att nå ut med vårt budskap så leder det till åtminstone tre saker:
* Vi syns och hörs över hela världen, trots att vi lever mitt i ett system där ingen ens vill ge oss utrymme i så mycket som lokaltidningen.
* Vi visar andra att bara man har lite fantasi och mod är det möjligt att göra motstånd trots minimala resurser.
* Vi ökar på polariseringen i samhället. De som redan avskydde oss som pesten börjar hata oss ännu mer, de som redan gillade oss börjar älska oss och flera av de som var neutrala tvingas ställa in sig i ett av facken. Våra aktioner skakar om människor och tvingar dem att reagera. I ett land av zombies där ingen bryr sig om något annat än sig själva är alla typer av reaktioner positiva.

Skärmdump från Expressen

Vi rör om ordentligt i grytan och riskerar hellre att gröten rinner över kanten lite än att den bränner fast i botten. Vi är, precis som vårt namn antyder, en motståndsrörelse och inte ett borgerligt parti i mängden. Vår revolutionära hållning är den som i slutändan kommer leda oss till framgång när folket har tröttnat på att få samma sak vilka de än lägger sin röst på. Andra nationella partier före oss har inte misslyckats trots att de anpassat sig, de har misslyckats för att de anpassat sig för mycket. Vi gnäller inte lite moderat utan för istället en revolutionär kamp och det utan att för den sakens skull ta död på motståndet genom att sätta alla våra medlemmar bakom lås och bom på livstid.

Gillas inte det så fortsätt då att klappa takten när timglaset rinner ut. Bara för att ni inte själva har modet att utmana era trygghetsbarriärer tänker inte vi ställa in oss i ledet och hålla tummarna för att vårt folks fiender självmant ska ge upp ödeskampen. Istället gör vi motstånd på alla betänkliga vis och vi gör det efter vår egen regelbok!

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

93 Kommentarer till "Moderat gnäll eller revolutionär kamp?"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Simon Holmqvist
Gäst
Nybörjare

Mycket bra klargörande.

Vi ska aldrig kompromissa med kompromisslösheten.

Hell seger!

Anders
Gäst
Nybörjare
Anders

Hur menar du?

Revolution
Gäst
Nybörjare
Revolution

Antagligen menar han exakt vad han skriver? Nu gissar jag ju bara, men det är nog en ganska kvalificerad gissning att om han menat något annat hade han skrivit det istället?

Simon Holmqvist
Gäst
Nybörjare

Bra gissning Revolution ;)

Saga
Gäst
Nybörjare
Saga

Bra skrivet Simon ?

Susanne Stenberg
Gäst
Nybörjare
Susanne Stenberg

En mycket bra artikel.

Vi kommer ALLTID synas och höras överallt.
Oavsett fiendes försök att tysta oss.

Hell seger!!

Peter H. Norrland
Gäst
Nybörjare

Riktigt SANT!

HELL SEGER!

Anders Jonsson
Gäst
Nybörjare
Anders Jonsson

Som vanligt av Simon Lindberg:

Klart budskap och klarspråk.

Demokraturen måste sparkas in.

Leve nationalsocialismen!

Hell seger!

Martin Saxlind
Admin
Nybörjare
”Faktum är dessutom att mycket av det som det gnälls om egentligen blir ‘problem’ enbart för att betraktaren väljer att se det som ett och därmed gör det till ett.” Bra artikel! Just den citerade biten är både dråplig och retande. Det blir som ett cirkelresonemang. Ja, kritikerna har rätt i att vissa aktioner blir problematiska – eftersom kritikerna kritiserar aktionerna! Hade samma kritiker bara varit tysta hade det inte varit något problem. Istället för att inta ett teoretiskt och förment ”objektivt” skrivbordsperspektiv där man tar hänsyn till ett genomruttet samhälles ”allmänna moral” borde alla nationella reservationslöst ta parti för… Läs mer »
Fredrik Vejdeland
Gäst
Nybörjare
Fredrik Vejdeland
Håller helt med. Initiativ som bidrar till radikalisering – oavsett organisation eller person bakom – bör stödjas. Eller så håller man tyst. Ett annat viktigt citat: ”Andra nationella partier före oss har inte misslyckats trots att de anpassat sig, de har misslyckats för att de anpassat sig för mycket.” Diverse fiender (främst rödingar) till rörelsen sprider tesen att andra alternativ misslyckats förut trots att de varit mindre aggressiva och mer ”anständiga” än Motståndsrörelsen. Och hur skulle vi lyckas då? Tyvärr tycks en del nationella gå på denna retorik. Det låter fint i teorin, men massans psykologi fungerar inte på det… Läs mer »
Anders
Gäst
Nybörjare
Anders

Men hur tar man kontakat med de som hör saker, och hur går detta gehör, eller genomslag? För jag instämmer med att detta är det bästa sättet. Men är inte sanningen att den lätt kan viftas bort och möjligheten för ett seriöst gehör är liten. Antingen pågrund av tid eller intresse. Speciellt få man redan bestämt sig för att aktionen var lysande. Ytterst vill vi alla väl och se Motståndsrörelsen växa till en stats värdig kraft med folkfränders support och hjälp.

En som vet
Gäst
Nybörjare
En som vet

Om man bara ska gnälla har du nog rätt i att det antagligen viftas bort, men har man något konstruktivt så får man alltid gehör. Är du ansluten så ta det med din gruppchef, är du inte ansluten så är det info@nordfront.se som gäller.

Kaliber
Gäst
Nybörjare
Kaliber

Jag gillar er i NMR för att:

1. Ni är ärliga och står för vilka ni är.
2. Ni är kompromisslösa och vägrar att anpassa er.

Ni har min röst 2018.

Caesar
Gäst
Nybörjare
Caesar

Helt rätt, vi gör det efter vår egen regelbok!!

Tror att du myntade ett nytt bevingat uttryck där!

”Vi gör det efter vår egen regelbok!!”

Sug på den, ni alla som alltid talar om att ”vi inte ska sänka oss till någon viss nivå” – för vi gör det efter vår egen regelbok!

Archibald Haddock
Gäst
Nybörjare
Archibald Haddock

Som Rockwell sade ”Endast misslyckande är omoraliskt.”

O.Staaf
Gäst
Nybörjare
O.Staaf
Väldigt bra artikel, riktigt bra. Passiviteten är alldeles för utbredd, en rådande passiv nihilism och fatalism bland nationella. Man klagar på allt som görs, görs något då är det fel och dålig eller orealistiskt. Det går inte att sitta och klaga på ett forum och tro att något förändras. Flashback som ett exempel är enbart ett ”containment board” som håller våra åsikter i en smal korridor där endast likasinnade sitter och klagar över samma sak. Handling är det enda alternativet, att sitta och skriva av sin frustration på ett forum leder ingenstans, använd istället frustrationen eller er motivation till att… Läs mer »
allt är lögn
Gäst
Nybörjare
allt är lögn

Vi har varit i krig länge, men det vill de flesta inte inse, jesuitordern, Soros och Kabal/zionisterna har planerat detta sedan länge och planen fungerar väl, allt går som smort. Inte långt kvar till västvärldens kollaps.

SSS
Gäst
Nybörjare
SSS

Väl skrivet Fuhrer Lindberg!

Spjutet
Gäst
Nybörjare
Spjutet

Det är bra att vara lite vaken,och inte springa som katten runt het gröt,

NORSK NS
Gäst
Nybörjare
NORSK NS

”Vi rör om ordentligt i grytan och riskerar hellre att gröten rinner över kanten lite än att den bränner fast i botten.”

Episk uttalelse!!

HELL SEGER!!

Pär Sjögren
Gäst
Nybörjare
Pär Sjögren

Mycket bra artikel ?

Grand
Gäst
Nybörjare
Grand

”If you want to help the “masses” and win the sympathy and support of the “masses,” you should not fear difficulties, or pinpricks, chicanery, insults and persecution from the “leaders,” but must absolutely work wherever the masses are to be found.”

”To the socialist it is not the horrors of war that are the hardest to endure … but the horrors of the treachery shown by the leaders of present day socialism, the horrors of the collapse of the present-day International.”

Lenin, Left-Wing Communism: An Infantile Disorder (1920)

Grand
Gäst
Nybörjare
Grand
”Any army which does not train to use all the weapons, all the means and methods of warfare that the enemy possesses, or may possess, is behaving in an unwise or even criminal manner. This applies to politics even more than it does to the art of war.” ”It is not difficult to be a revolutionary when revolution has already broken out and is in spate, when all people are joining the revolution just because they are carried away, because it is the vogue, and sometimes even from careerist motives. It is far more difficult—and far more precious—to be a… Läs mer »
Rationell Man
Gäst
Nybörjare
Rationell Man

Mycket intressant att Lenin även under 20-talet stämplade den dåvarande ”vänstern” som förrädare. Undrar vad han hade ansett om dagens vänsterpartiester som kastar bajs och kiss på sina motaktioner, samt de som kletar ner museer med mensblod!?

senaste
Gäst
Nybörjare
senaste

Det går inte att taktikrösta på SD. Om någon luttrad nationell tänker så bör denne skämmas. Förstår man inte varför kan man börja med att lyssna på de Radio Nordfront-avsnitt där Viktor medverkar.

Johan
Gäst
Nybörjare
Johan

Exakt pga det artikeln säger kommer ni alltid vara under 1% av Sveriges befolkning. En sekt helt enkelt. Klistra Hitlermärken sänker er till skinheads, typ 1980taletstil, I allmänhetens ögon.

Vi Svenskar I gemen kommer aldrig stödja er eftersom ni är en sekt.

Jag och många fler ä för att kasta ut negrer osv, men dra in Hitler visar att detta är religion och inte seriös politik.

Nej oss vanliga svenska vinner ni aldrig med detta.

Sidji från Fidji
Gäst
Nybörjare
Sidji från Fidji

Vilken jubelidiot du är.

Kerstin
Gäst
Nybörjare
Kerstin

Då har du inte förstått mycket om vilka krafter som styr världen och vad den nationalistiska ideologin handlar om. Ej heller har du förmodligen vågat titta in i historiska fakta på allvar. Men misströsta inte. Nordfront är full av intressant information för den som orkar ta del av den.

Tintin
Gäst
Nybörjare
Tintin

Nationalistiska ideologin är död! Vi som vill förändra samhällets dekadans måste börja tänka i andra banor.

Kid
Gäst
Nybörjare
Kid

Det är våra fiender som alltid blandar in ”förintelseN”, Hitler och Auschwitz….om du nu missat det…?

Ingegärd
Gäst
Nybörjare
Ingegärd

Krönikan handlar ju om att klistra upp Hitlermärken…bl.a. Fattar inte varför alla organisationer måste ha en ”Gud”. Är det inte Jesus så är det Allah, Buddha, Jehova, Lenin, stalin och allt vad det finns! Varför kan inte vi nordbor bara gå ihop och värna våra länders folk?

legionæren af 27 juni 1942
Gäst
Nybörjare
legionæren af 27 juni 1942

Johan:
Om vi Nationalsocialister ar 1% idag 2017 vill de 99% som du Johan kallar vanliga svenskar blandes up med blatter.
Voras 1% vill jo automatisk i fremtiden bli 100 % vita ursprungsfolk.
Dine efterkommere Johan vill aldrig bli en vanlig svenska da din barn och barnbarn blandes up med negrer.
Dit resonemang ar fel Johan.
Vanlige svenskere (vita ursprungsfolk) vill i fremtiden sympatisere med Motståndsrørelsen 100 %.
Och Johan, vi vanliga svenskar (vita ursprungsfolk) vil inte utrottas, vi vil kampa och vinna kampen mot mångkulturen!
Heil Hitler!

Nordisk Arier
Gäst
Nybörjare
Nordisk Arier

Jävligt sunt tänkt Johan. Hellre att det här landet går åt helvete och att vårt folk dör ut än att ge stöd åt en organisation som lyfter fram en historisk person du inte gillar.

På individnivå menar du alltså att du hellre ser din dotter gruppvåldtas av främlingar än att hon börjar gilla Hitler? Skön kille du.

Andersson
Gäst
Nybörjare
Andersson

Nej , vanliga svenskar är vi inte ute efter utan de svenskar som kan tänka klart och som vill förändra sverige utan araber och negrer och massa slöfolk som springer omkring och tigger och stjäl !

Kaliber
Gäst
Nybörjare
Kaliber

Gör någonting själv istället för att gnälla på andra.

Leif Eriksson
Gäst
Nybörjare
Leif Eriksson

Bra skrivet och tack för att du sätter ner foten, Simon! Gnäll, daltande och överkänslighet är kännetecken för det samhälle vi bekämpar. Som revolutionärer ska vi skrika högst, synas mest och reta flest!

Arne Strand.
Gäst
Nybörjare
Arne Strand.

Jag citerar –

” Gnället jag åsyftar i denna text är det från så kallade nationella.” !.

Slut citat.

Precis – Jag är Nationell och GNÄLLER inte mot EDER NATIONALISM som sådan utan mor eder –

” National-SOCIALISM ” !.

Ni blandar in LÖGN i eder NATIONALISM såsom – SOCIALISM – RASBIOLOGI-JUDEHAT-och FÖRINTELSEFÖRNEKELSE.

Och Visst är ni NATONELLT RADIKALA,
den enda Politiska Motståndsrörelsen mot det ETABLERADE Förljugna Socialdemokratiska Samhället men,

Det jag ovan Kritiserade Kan och får inte blandas med en SUND NATIONALISM.

http://mxp.blogg.se/2017/july/de-samfundskristna-vs-islam-och-sverigedemokraterna-2.html#comment

Arne Strand.

belyst
Gäst
Nybörjare
belyst

Så vad är enligt dig en sund nationalismDelta i diskussionen

Parken
Gäst
Nybörjare
Parken

Bra skrivet Simon Lindberg!

Cedermark Göteborg
Gäst
Nybörjare
Cedermark Göteborg

Bra skrivet. Tyvärr så ligger det där tänket djupt i vår ”svenskhet”. Man ska inte synas eller höras för då kan ju folk tycka illa om en, det får ju absolut inte hända….

\"Mia\"
Gäst
Nybörjare
\"Mia\"

Mycket bra skrivet Simon Lindberg.

belyst
Gäst
Nybörjare
belyst

Så sant som det är sagt. Har försökt övertyga folk att tiden rinner ifrån oss och att det är tid att handla inte diskutera. Det har de gjort nu de sista 20 åren. Men de slår tillbaka och menar att vi får leva på hoppet. Kan det bli mer idiotiskt?

Dinkel
Gäst
Nybörjare
Dinkel

Gött mos.
Jag framstår hellre som en idiot i fiendens ögon än lägger mig platt för dem. Alla medel tillåtna för att uppnå seger enligt mig.

Vera Oredsson
Gäst
Nybörjare
Vera Oredsson
Så som Simon Lindberg proklamerar har jag tyckt i alla dessa år av nationalsocialistisk kamp. Vad jag avskydde dessa taktiker och gnällspikar som hindrar entusiasm och ärlig ståndstagande som förr hade en förmåga att övertyga andra kamrater. Som jag ser det NU står NMR medlemmarna fastare och inlåter sig INTE påverkas av ”besserwisser”. Så partiledaren kan nog känna sig lugnare än vi gjorde i NRP. Jag är enbart glad över att ha blivit mottagen i Er krets som givit mig förhoppning om den nationalsocialismen som i slutändan blir som jag upplevde.( i modernare tappning naturligtvis) HELL SEGER till alla modiga… Läs mer »
Anders Jonsson
Gäst
Nybörjare
Anders Jonsson

Vera Oredsson: Jag älskar dig. Jag har inte pratat med dig, men jag har sett dig.
Jag beundrar dig.

Sådana människor som du ger stort hopp, bara för att ni finns, som inspiration till andra.

Tack!

Hell seger!

Anders
Gäst
Nybörjare
Anders
För mycket självförhärligande och blint öga för att en organisation-parti som skall bli den framtida staten. Är ett hell seger på en centercourt en revolutionär handling med ett budskap som når ut. Varför inte stoppa folkutbytet – Sverige åt svenskarna som har substans. Jag skiter fullständigt i att man avbröt matchen i 5 min och att en” etikett mot den goda smaken” blev bruten, men har vi så små verktyg till att nå ut till att ett heilande i Båstad är guld. Trodde Almedalen -demos och flygbladsutdelning med grupp aktioner hade genomslag, för inte prata om den kommande mediesatsning. Kritik… Läs mer »
Toni
Gäst
Nybörjare
Toni

Great article! In Finland people trust way too much on voting. They keep on voting to these traitors and still they keep on whining about the same things that before. People need to stop whining and start to act for the Nordic folk. Join the Nordic Resistance Movement!

Eläköön Voitto!

Andersson
Gäst
Nybörjare
Andersson

Ja, der blir ve och fasa när vi nationella agerar liite! När invällarna våldtar mördar svenskar rånar gamla tanter terroriserar hela stadsdelar stjäl och bränner 100 tals bilar varje månad , då är det fan ingen i judelobbyn som yttrar sig ! Hur i helvete har det blivit så här vänner ???

Vera Oredsson
Gäst
Nybörjare
Vera Oredsson

Svar: Jag bryr mig inte – ja, så svarade min yngsta dotter, så svarar många som inte själva direkt utsätts för terrorn medan sonen skällde ut henne och menade JUST INTE BRYR SIG är vår undergång. Men en dag går det för långt – var så säker. Hitler sa en gång bittert under kampåren om Tyskarna: Har de bara bröd och korv för dagen så bryr sig det tyska folket inte om de förlorar landsdelar. Så kom kraschen med arbetslöshet och nöd — då vaknade de.

Axel Eriksson
Gäst
Nybörjare
Axel Eriksson

Bröd och korv finns, inte nog med det, hela systemet tar 20-30 år att laga, redan nu flyr Svensken till bätttre klimat, lägre skatt högre lön och möjligheter till ett trevligare liv.
Vad Hitler gjorde må vara väl på den tiden men idag…

Dan
Gäst
Nybörjare
Dan

När man läser kommentarerna efter tennis aktionen där alla skriver om hur briljant den var o dom som ifrågasatte den blir kallade vänster judar mm. visar ju på att ni är en sekt som hyllar ledaren o inte fattar att över 99% av svenskarna skrattar åt er och tycker ni beter er som idioter. Föresten ni som kommer kalla mig jude mm kan jag berätta att jag har varit aktiv i bland annat svp , ND med flera organisationer.

Simon Lindberg
Gäst
Nybörjare
Simon Lindberg
Med risk för att upprepa en del från artikeln, som dock verkar behövas svarar jag dig: Hur bra gick det för ND och SvP som anpassade sig? Det är denna revolutionära anda som du kallar sekterism som är exakt vad som gör att det går bättre för oss, att vi överlevt dem och att vi kommer segra. 99% av befolkningen hatar inte handlingskraft och revolutionär anda – det är påhittade och inbillade defaitistiska siffror från dig. Vad hjälper din kommentar kampen framåt? Ingenting. Gläds åt våra framgångar istället och att det finns en växande skara offervilliga människor som kämpar än… Läs mer »
Vera Oredsson
Gäst
Nybörjare
Vera Oredsson

Gnisslande vindflöjel kallade Göran sådana som Dan. En hit och dit – inget passar.

Struve
Gäst
Nybörjare
Struve

Idiot!

Näste 2
Gäst
Nybörjare
Näste 2

Kan vara det bästa Lindberg författat på Nordfront.

Fremover!
Gäst
Nybörjare
Fremover!

Vi skal bry oss fanden om hva meningsmotstandere mener om den aktivisme vi utfører. Og vi skal bry oss fanden om hobby-nasjonale som føler ubehag over meningsmotstanderes kritikk.

David Johansson
Gäst
Nybörjare
David Johansson

Efter att länge velat fram och tillbaka så har jag tagit mitt beslut att gå med i Nordiska Motståndsrörelsen.
När jag läser det här så känner jag att jag hittat hem.
Behovet av att ”anpassa” sig till etablissemanget hos vissa andra nationella grupper har aldrig gått hem hos mig.
Samtidig som andra grupper har varit för oorganiserade och fokuserat mer på musik och fylla än politiskt motstånd.

Jag är stolt att i framtiden få tillhöra nordens enda sanna motstånd.

Heilstormer
Gäst
Nybörjare
Heilstormer

Allt som flyttar Overtons fönster i nationell riktning är av godo:

https://en.wikipedia.org/wiki/Overton_window

Att skrika ”hell seger” på ett stort evenemang normaliserar alla former av s.k. ”högerextremism”, allt ifrån nationalsocialism till mellanmjölks-SD.

Heilstormer
Gäst
Nybörjare
Heilstormer

Den som tiger samtycker till vitt folkmord

Struve
Gäst
Nybörjare
Struve

Framåt i kamp
mot borgardömets fästen
Framåt till strid
mot rövat kapital!
Kamrater front emot
marxismens judenästen,
slå ned envar,
som arbetskraften stal!

Handschar
Gäst
Nybörjare
Handschar

NMR är odödliga. Acceptera det.

Tor
Gäst
Nybörjare
Tor
Jag tycker att varje aktion som görs ska visa kärlek till det egna folket. Sådana aktioner kan vara att erbjuda bostad till hemlösa svenskar, försvara kvinnor från ofredanden på festivaler eller visa på orättvisor mellan svenskar och migranter eller städa upp i städer. Vi måste beakta att många fortfarande har en mycket negativ syn på hitler och nationalsocialismen. Att då skrika ut med packet eller hell seger kan göra att de får de som redan har negativ syn får förstärkt sådan då det bekräftar för dem att nmr skulle vara en hatrörelse. Jag ser hellre nmr som en frihetsrörelse för… Läs mer »
Ingemar Westerbring
Gäst
Nybörjare

Hell Seger!

Kaliber
Gäst
Nybörjare
Kaliber
Rasfrämlingen
Gäst
Nybörjare
Rasfrämlingen

Jag är politiskt neutral men kan ni inte göra det på afamöten istället för att avbryta matcher?

Anders
Gäst
Nybörjare
Anders
För mycket självförhärligande och blint öga för att en organisation-parti som skall bli den framtida staten. Är ett hell seger på en centercourt en revolutionär handling med ett budskap som når ut. Varför inte stoppa folkutbytet – Sverige åt svenskarna som har substans. Jag skiter fullständigt i att man avbröt matchen i 5 min och att en” etikett mot den goda smaken” blev bruten, men har vi så små verktyg till att nå ut till att ett heilande i Båstad är guld. Trodde Almedalen -demos och flygbladsutdelning med grupp aktioner hade genomslag, för inte prata om den kommande mediesatsning. Kritik… Läs mer »
Tobbe Motståndsman
Gäst
Nybörjare
Tobbe Motståndsman

Helt rätt Simon
Vi kan inte rätta oss i ngt led för att ngn proffstyckare säger det
Nej nej nej vårt folks överlevnad och vår rasliga existens står på spel
Så jag vill nog påstå att man måste ta till dom metoder som behövs!

Länge leve Nordiska Motståndsrörelsen!

Hell Norden!

Anders
Gäst
Nybörjare
Anders

Även dom som är dåliga och styltiga?

Från Almedalen mogenhet till det som ofta är pojstreck?

Albert Spjuut
Gäst
Nybörjare
Albert Spjuut

Det är just denna kompromisslöshet som leder till Seger – bra skrivet!

Anders
Gäst
Nybörjare
Anders

Är det revolutionärt radikalt att springa ut på en tennis court och skrika Hell seger? Hur höjer detta utanför den egna cirkeln sig över en fotbollsfan som går ut på gräset för att skrika – United är bäst✊

Är inte målet att vinna folkets stöd och få dem att ingå i en revolutionär kamp? Hur görs detta genom vad jag ser som Pojkstreck -ja vissa trodde t.om. det var sabotage för att idiotförklara oss.?

Är vi så smån och obetydliga att ett heilande på en tennisbana är guld?

Revolution
Gäst
Nybörjare
Revolution

Ja det är revolutionärt eftersom det kräver mycket mod och stark självkänsla och eftersom det sticker ut.

DU ser det som ett pojkstreck ja, du är en av de som skapar problem som inte finns genom defaitistiska tolkningar.

Förstår inte heller hur småskalighet eller obetydlighet skulle ha något alls med saken att göra. Om vi så vore 100 gånger större hade denna aktion varit guld. Synd du inte kan se den stora helheten så du också förstår det.

Dan
Gäst
Nybörjare
Dan

Noterar att all form av kretik. Eller ifrågasättande plocka bort isann Nordkorea stil. Det fins ingen kretik alla älskar sekten. Länge leve ledarn

Anders
Gäst
Nybörjare
Anders

Kritiken står ju visst kvsr om den är saklig, sluta trolla.

Struve
Gäst
Nybörjare
Struve

Är du från Nordkorea? det verkar så med tanke på hur du hanterar det Svenska språket!

Anders
Gäst
Nybörjare
Anders
* Vi syns och hörs över hela världen, trots att vi lever mitt i ett system där ingen ens vill ge oss utrymme i så mycket som lokaltidningen. Almedalen-Demos. *Vi visar andra att bara man har lite fantasi och mod är det möjligt att göra motstånd trots minimala resurser. Så trots mediesatsning Och radio så är Heilande på tennisbana nödvändigt? *Vi ökar på polariseringen i samhället. Ja även bland de egna och nationella som tycker sveafana aversion och aktioner som i Båstad kan vara oseriösa och direkt kontraproduktiva för att övertyga folk om att vi är den nya folkrörelsen och… Läs mer »
Revolution
Gäst
Nybörjare
Revolution

Varför ska det ena utesluta det andra? Varför skulle man begränsa sig till Almedalen och radio när det finns 1000 sätt till att nå ut? Hur tror du din offentliga kritik på något vis hjälper kampen framåt?

Hoppas verkligen det kommer mer sånt här så att folket ALDRIG glömmer. Du själv hade förmodligen knappast vågat göra det ens om du insåg genialiteten i det hela.

Anders Möller
Gäst
Nybörjare
Anders Möller

Har inte sagt att andra metoder inte kan användas.

Eviga ja-sägare förstelar , skapar samma spår och tankar. Agerar utan att betänka kampen framtid. Varför skall manfå hylla, men inte motsatt nonstop -yttrandefrihet. De bästa den sk fienden kan få ut är att folk inte tycker desamma i vissa frågor.

Kommer mer heilingar på sportevenemang? Ja, bryr man sig inte om partiet ör det säkert inte så mycket.

Kan inte saklig kritik framföras har vi stoft för en diktatur som går motsatt -vår väg.

Anders Möller
Gäst
Nybörjare
Anders Möller
Betänk kritiken Simon occh co kring aktioner som denna som många nationella inte hade gjort, då dom inte önskat att bli utskrattad av dina egna eller andra nationella. Höjer vi nivån höjer vi folket som söker sig till oss. När saker som dessa händer blir jag kluven då jag från djupet av mitt hjärta gör allt jag kan för att övertyga folk att lämna SD falska skuta Och istället slå följe i Motståndsrörelsen och kämpa för vår frihet. Detta görs inte med ett Heilande på en tennisbana- just saying. Världens ögon är på oss, låt dom beundra och se upp… Läs mer »
Revolution
Gäst
Nybörjare
Revolution

Hela världen ser upp till oss för denna aktion och nej, det är DU som säger ”från Almedalen till detta” – inte många.

Anders Möller
Gäst
Nybörjare
Anders Möller

Hela världen ser upp till oss för ett heilande på en tenniscourt lol. -skämtar du?

Flera intelligenta kamrater. och andra nationella gör det.

Bevisa gärna att hela världen beundrar oss för detta..:)

Revolution
Gäst
Nybörjare
Revolution

Jag kommer antagligen inte med någon sämre källa än dig åtminstone – ut och läs vad som skrivs runt om på olika nationella sidor. Betydligt fler som hyllar än som gnäller som du.

Ingegärd
Gäst
Nybörjare
Ingegärd

Allt som liknar dyrkan av en ledare är inte sunt. Ni som är frälsta slår nästan Åkessonfansen.

Anders Möller
Gäst
Nybörjare
Anders Möller
Betänk kritiken kring aktioner som denna Simon och co. Som som många nationella inte hade gjort,med oron att bli utskrattade av sina egna eller andra nationella. Höjer vi nivån höjer vi folket som söker sig till oss. När saker som dessa händer blir jag kluven då jag från djupet av mitt hjärta gör allt jag kan för att övertyga folk att lämna SDs falska skuta Och istället slå följe i Motståndsrörelsen och kämpa för vår frihet. Detta görs dock inte med ett Heilande på en tennisbana- just saying. Världens ögon är på oss, låt dom beundra och se upp till… Läs mer »
Robin Nordlund
Gäst
Nybörjare
Robin Nordlund

Hell seger!

Saga
Gäst
Nybörjare
Saga

Tack för en underbar artikel!
Vi har ingen plats för defaitister, de förstör vår framtid.

Hell seger!

nordbo
Gäst
Nybörjare
nordbo

Alla dessa proffstyckare och så kallade intellektuellt individuella här på forumet som enbart strävar febrilt efter att skriva eget unikt SVAMMEL hela tiden…

Uppfriskande och klarsynt artikel som slätar över trollsvammlet härinne.

Leve Segern.!

Axel Eriksson
Gäst
Nybörjare
Axel Eriksson
Jag är ledsen att behöva vara den som berättar det för er, men jag känner mig nödgad eftersom att ni uppenbarligen inte ser det själva: Vi lever mitt i ett brinnande inferno! Just i detta nu väller det in nya rasfrämlingar som ska ersätta vårt folk, ”pojkar” från främmande världsdelar ofredar ännu en svensk kvinna sexuellt, ytterligare en ”no-go zon” föds, politikerna tar ytterligare beslut som ska flytta fram ”rättigheterna” för alla utom vita heterosexuella män, nya lagar författas för att försvåra en nationell resning och media publicerar åter sjuttiofem propagandaartiklar Som sagt, det här funkar inte, se på hur… Läs mer »
wpDiscuz