Mittmedia ska säljas – Bonnier har lagt bud

MEDIA. Den svenskfientliga mediakoncernen Mittmedia säljs för att försöka klara en ekonomisk kris. Judiska Bonnier är en av intressenterna.

Nordfront har upprepade gånger skrivit om den antisvenska och till Nordiska motståndsrörelsen fientliga mediakoncernen Mittmedia och dess ekonomiska svårigheter. Nu har mediekonglomeratet, som äger flera lokaltidningar i bland annat Dalarna och södra Norrland, hamnat i en så pass djup kris att de tvingas sälja.

Bland intressenterna finns norska Polaris, som till 29 procent ägs av Aftonbladet-ägarna Schibsted, i samarbete med Västerbottens-Kuriren och NWT samt den ökända judiska mediekoncernen Bonnier.

Mittmedia beskrivs av Metro som ett företag som varit ”föregångare i omställningen till digital distribution” men som trots detta tappat i intäkter.

Källa:
Mittmedia säljs – budstrid mellan Polaris och Bonnier

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Karl-Путин A Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Karl-Путин A
Medlem

Mittmedia beskrivs av Metro som ett företag som varit ”föregångare i omställningen till digital distribution” men som trots detta tappat i intäkter.

Korrigering: Mittmedia är ett företag som varit ”föregångare i omställningen till digital distribution” men som trots detta tappat i intäkter pga deras lögnaktiga journalistik inte går hem hos svenska nyhetskonsumenter.