Mittmedia målar upp mördade Tommie Lindh som kriminell

HÄRNÖSAND. Lokalmedia försöker nu framställa mordet på Tommie Lindh som ett bråk mellan två kriminella individer.

Den liberala tidningen Allehanda, som ägs av Mittmedia-koncern och rapporterar om lokala händelser i bland annat Ångermanland, har i en ny artikel lyft fram i sammanhanget oviktiga detaljer om Tommie Lindh som mördades i Härnösand förra helgen när han försökte stoppa en våldtäkt. I artikeln som ser ut som att antyda att mordet var någon form av uppgörelse mellan två kriminella personer skriver tidningen i ingressen följande:

Både den avlidne mannen, en elev på Härnösands gymnasium, och den misstänkte gärningsmannen, är kända av rättsväsendet sedan tidigare.

Läser man själva artikeln framgår det dock att det framför allt är den misstänkte mördaren Abubaker Mohamed som har ett långt brotts- och misstankeregister och figurerat i många polisutredningar.

Mohamed har tidigare misstänkts för stöld och misshandel, dömts för snatteri och även fällts för att han när han själv var 18 år tryckte upp en flicka som han visste var yngre än 15 år mot en vägg, tafsat på henne och slickat henne i ansiktet. ”Ångermanlands tingsrätt ansåg i domen att det var ett allvarligt brott med relativt utdraget händelseförlopp och där brottsoffret var ett barn”, skriver tidningen. För det brottet dömdes Mohamed till skyddstillsyn och rätten hoppades att han skulle ”utforska sina värderingar och vägval inför framtiden”. Istället dröjde det bara fyra år innan han våldtog en kvinna och knivmördade en man.

Vidare har Mohamed själv varit målsägande i ett fall där han ska ha utsatts för rån och olaga tvång av en man från Sundsvall.

Angående Lindh tycker Allehanda att det är viktigt att informera sina läsare om att den döde ynglingen varit misstänkt för ”brottet” att ha klottrat hakkors på en byggnad, men friats för det och således är oskyldig. I övrigt dömdes han till böter för två andra mindre allvarliga brott som helt saknar relevans för det aktuella mordet men ändå nämns av tidningen.

Källa:
Misstänkte mördaren i Härnösand tidigare dömd för flera brott – slickade flicka i ansiktet

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

3
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
WäringKlausHarald Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Harald
Medlem

Alla inser att judiska Mittmedia som ägs av judiska Bonnier tar mördaren Abukaber Mohamed parti för att han hjälper dom i deras plan att förstöra Sverige och byta ut befolkningen. Hela redaktionen på den där tidningen borde ******. I rent nationellt försvar. Vad säger AfS om att deras sympatisör mördats av våldtäktsrasfrämlingen MOHAMED? Har inte hört ett pip. Bryr dom sig inte? National socialistisk revolution nu! Och journalistlönehororna på Allehanda ska ***** samtidigt. Allihop.

Wäring
Medlem

Håller med till fullo, straffen kommer att bli hårda.
Och det finns all anledning att fråga hur partiet den avlidne sympatiserade med reagerar, men framför allt vad detta parti tänker göra åt makthavare som Mittmedia och dem högre upp i hierarkin. Plåster mot cancer har aldrig hjälpt.

Klaus
Medlem

Det är typiskt äckligt judiskt att kasta smuts på en vettig och modig ung svensk man. TÅs skribenter är lika äckliga som mördaren och våldtäktsmannen. Jag förstår inte att det finns folk som betala för den marxistiska lögntidningen.