Mittmedia lanserar propagandakampanj mot Motståndsrörelsen

PROPAGANDA. Mittmedia gör nu som Socialdemokraterna och pekar ut Nordiska motståndsrörelsen som det största hotet mot rådande systemet.

Skärmdump från Mittmedia.se. Klicka för större bild.

För några veckor sedan gjorde Socialdemokraterna en valfilm där man pekade ut Nordiska motståndsrörelsen som det stora hotet mot det ”trygga Sverige” som regeringspartiet representerar.

Nu hoppar den liberala lokalmediekoncernen Mittmedia på tåget. När man går in på Mittmedias sida hittar man på förstasidan en så kallad splash som pekar ut Nordiska motståndsrörelsen som ett hot mot det mångkulturella paradis som Mittmedia står för.

Mittmedia låter meddela att de som är emot det mångkulturella samhället och folkmordet på svenskarna uttrycker ”enfald”. För att illustrera vad ”mångfald” är har den liberala mediekoncernen valt en bild på två fjolliga ”män” som håller varandra i handen.

Den som upptäckte annonsbilden var Pär Öberg, presstalesman för Nordiska motståndsrörelsen, när han i dagarna blev kontaktad av Mittmedia.

Trots Mittmedias nuvarande propagandakampanj, tillsammans med en flerårig kampanj för att hetsa fram förbud mot Nordiska motståndsrörelsens politiska verksamhet, hoppades en av journalisterna på koncernen, Mats Laggar, på att få en intervju med Öberg gällande valet. Öberg besökte då Mittmedias sida och det var då han såg annonsen och därmed förstod att förutsättningarna för en objektiv intervju var i det närmaste obefintlig. Öberg svarade journalisten:

Tack för ditt artiga brev! Vi känner det lite problematiskt att uttala oss till MittMedia då ni alltid förvränger och ljuger i artiklar som rör Nordiska motståndsrörelsen.

MittMedia har till och med hatpropaganda mot oss i sin presentation av sitt medieföretag (enfald eller mångfald). Ni är uttalat mot allt som rör politik som värnar om vårt folk. Däremot är ni öppet för vårt folks förintelse. Denna process är i full gång genom Kalergiplanen med bankmaffian vid rodren.

Innan jag ev uttalar mig måste du övertala mig kring varför det skulle bli helt annorlunda denna gång?

Hälsningar
Pär Öberg

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

3
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Karl AGunnar_DH_ Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
_DH_
Medlem
_DH_

Öberg kunde ju ha slängt in en jedireferens till den där tjockisen Oksanen där på MittMedia (fast jag vet iofs inte om han var inblandad just i detta). Kunde ha avslutat så här:

”Innan jag ev uttalar mig måste du möta mig i en envig med ljussablar. Och nej, hur mycket du än tjatar så är du inte min farsa.”

Alternativt, ifall han inte är inblandad:

”För att ge intervju så kräver jag att få möta Oksanen, ljussabel mot ljussabel. Och jag accepterar inte att ’kejsare’ Friedman hoppar in med sina fingerblixtar.”

Gunnar
Medlem

Om valen är som på bilden väljer åtminstone jag enfald alla dagar i veckan!

Karl-Путин A
Medlem

Enfald är inte motsatsen till mångfald, däremot är man enfaldig om man går på mångfaldslögnen. Väljer man mångfald så får man enfald på köpet; en stor del av dem som berikar vårt mångfaldssamhälle har en IQ på under 70 och bara ett fåtal når så ”högt” som 90. Enfald och mångfald är alltså synonymer när det handlar om massinvandringen från ”shithole countries”, eftersom denna invandring på sikt kommer att sänka svenskens medel-IQ och göra populationen enfaldigare, dummare. Motsatsen till mångkultur är alltså inte enfald, utan monokultur och rassegregation, ungefär som i dagens Israel. När familjen börjar se ut som en… Läs mer »