Misstänkt våldtäkt i Uddevalla

BROTT. Under lördagsnatten våldtogs en kvinna någonstans i Uddevalla. Polisen är mycket förtegna kring händelsen men säger sig ha en person misstänkt för brottet.

Det var under natten till lördagen som polisen fick in ett larm om att en kvinna ska ha våldtagits i Uddevalla. Polisen är mycket förtegna kring händelsen och vill varken säga var i Uddevalla våldtäkten ska ha inträffat och de vill inte heller kommenterna omständigheterna kring brottet. De säger dock att det finns en misstänkt gärningsman för brottet.

— Det pågår en utredning hos avdelningen för grova brott gällande våldtäkt. Det finns en misstänkt man, säger Ronny Carlsson, polisens inre befäl i Uddevalla.

Offret fick uppsöka sjukhus för att genomgå en undersökning. Om personen som är misstänkt för brottet har gripits eller inte är ännu okänt.

Källa:
Man misstänkt för utomhusvåldtäkt

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments