Misstänkt övergrepp på hästar

BROTTSLIGHET. En kvinna från i Eksjö kommun har polisanmält att en eller flera personer har förgripit sig på hennes hästar sexuellt, uppger Sveriges radio P4.

Enligt anmälan ska det misstänkta övergreppet ha skett natten till torsdagen.

Hästägaren Emelia Kosel uppger att en granne ringde under morgonen och sa att hästarna var ute i hagen. När Kosel kom fram till hagen reagerade hon på att hästarna hade grimma och grimskaft på sig, vilket de normalt sett inte har nattetid.

Hästägaren hittade också använda kondomer i närheten. Hästarna undersöktes och det konstaterades rodnad i rumpan och ordentliga rester av glidmedel.

— Det är så sjukt så det finns inte, jag har aldrig varit med om något liknande, säger Kosel.

Polisen säger att fallet är så pass känsligt att de inte vill kommentera det i nuläget.

Under föregående vecka rapporterades det att två hästar blivit utsatta för sexuella övergrepp av en okänd man i ett stall utanför Ronneby i Blekinge. Polisen valde efter händelsen att gå ut med en varning till hästägare i länet.

Källa:
Misstänkt övergrepp på hästar

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

2
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
_DH_Karl-Путин A Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Karl-Путин A
Medlem

Med all säkerhet ”åsneknullare” som varit i farten.

_DH_
Medlem
_DH_

Somalier i närheten? Fast de använda kondomerna gör väl det osannolikt. Jag menar, somalier vet inte vad preventivmedel är. Fast de kanske använder dem ändå i tron på att det kan bli levande avkomma annars?