Misstänkt klottrare före detta medlem i Vänsterpartiet

VÄSTERÅS. En kvinna som är engagerad i Svenskarnas parti fick sin bostad nedklottrad. Polisen har gripit tre misstänkta, en av dessa har varit representant för Vänsterpartiet.

vandalism_revolutionarafronten-460x199
Två av de gripna: Dennis Miraballes och Nick Staffas. Har du foto på Oskar Glad? Mejla till redaktionen@nordfront.se.

I söndags kväll blev en ung kvinnas bostad i Västerås nedklottrad, en av många trakasserier som har drabbat henne. Skälet är hennes engagemang i Svenskarnas Parti och partiet skriver i ett pressmeddelande att hon så sent som för ett par veckor sedan fick sin bil sönderslagen.

De frekventa angreppen på kvinnan har blivit kända bland grannarna som därför håller ett öga på situationen och därmed lyckades upptäcka brottet, varefter de gjorde en polisanmälan. Strax därpå greps tre personer i en bil där sprejburkar, troligen kopplade till dådet, påträffades.

De tre gripna för dådet är Dennis Miraballes, Nick Staffas och Oscar Glad. De första två är sedan tidigare kända våldsverkare medan den betydligt mindre kände Oscar Glad är en före detta suppleant i Vänsterpartiets utbildnings- och arbetsmarknadsnämnd som dock entledigades i februari 2012. Huruvida han fortfarande är med i partiet är oklart.

Trots att Miraballes och Staffas på senare år begått en mängd grova brott avstår polisen från att hålla dem under bevakning.

Källa:
Misstänkt gärningsman representerade Vänsterpartiet

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om