Misstänkt ebolafall i Malmö

HÄLSA. Under gårdagen inkom ett misstänkt ebolafall till Skånes universitetssjukhus i Malmö. Provsvar väntas under dagen.

Ett misstänkt fall av ebola vårdas på Skånes universitetssjukhus i Malmö. Arkivbild.

Ett misstänkt ebolafall utreds nu på Skånes universitetssjukhus i det mångkulturella Malmö. Patienten som hade feber och även varit i ett område där ebola finns inkom till sjukhuset under gårdagen.

– Jag kan bekräfta att en person vårdas på infektionen i Malmö. Ebola är osannolikt men kan inte uteslutas förrän vi har fått ett negativt provsvar, säger Maria Josephson, verksamhetschef på infektionskliniken vid Skånes universitetssjukhus.

Provsvar ska komma under dagen och enligt Josephson ska det ”inte finnas anledning till oro för någon utomstående”.

Källa:
Misstänkt fall av ebola i Malmö

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

5
Lämna en kommentar

Please Login to comment
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
TobiasnordboFredrikaSamuel Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Fredrika
Medlem

Jag tror inte på att afrikaner drabbas av ebola eller kommer hit och sprider det vidare. Ni läste det själva i denna notis…”är osannolikt”. Att de säger ”kan inte uteslutas” beror bara på att de ännu inte vet vad patienten har för sjukdom och att de tror på massmedierna och globalistorganisationerna som fortsätter med ebolahoten. Ebolafaran är uppfunnen av CIA och deras allierade för att i fred kunna utvinna naturtillgångar i delar av Afrika. Där flyttar ebolan runt lite efter vad man utvinner, bla diamant och metaller. Miltitär jagar bort afrikaner som stör utvinningen. Ibland har till och med medier… Läs mer »

nordbo
Medlem

Till att börja med så kan man bekräfta olika krigföringar som pågår. Att man kan nominera stackars vilseledda lilla Greta till att vara (((världens bästa tänkare))) och vilja få henne till för tidigt ockuperat Nobelpris så förstår man vilken kontroll dessa har … överallt i nuläget. Att våra bin och humlor slås ut av parasiter som asiatiska bin inte berörs av är en krigföring isig (hur kom den hit?) Invasiva växtarter som breder ut sig som kväver skandinavisk flora är även uttänkt och placerat även det. 5G är en krigföring isig ifall den breder ut sig – redan nu så… Läs mer »

Tobias
Medlem

Raketforskarna levererar!

Fredrika
Medlem

Uppföljning: Såg i skrämselpressen att läkarna i morse har avfärdat farhågorna om att patienten från Afrika hade ebola.

Men bara det att de skrev om ”faran” innebär en propagandavinst för lögnpressen.