Miss Nevada får inte delta i Ms. America eftersom hon stöder Trump

YTTRANDEFRIHET. Miss Nevada, Katie Jo Williams, förbjuds att tävla i skönhetstävlingen Ms. America eftersom hon öppet stödjer Donald Trump.

Foto: Facebook/Katie Williams.

Jag har officiellt diskvalificerats från att tävla i skönhetstävlingen Ms. America 2019, säger Katie Jo Williams i en Instagram-video.

Arrangörerna ska ha sagt till henne att hon är ”för politisk” för att delta.

Williams frågade vad hon kunde göra för att få delta i tävlingen. De sa då att hon var tvungen att radera allt hon postat på sina sociala medier. Tävlingens direktör skickade skärmdumpar från Williams sociala medier till henne, bland annat bilder av henne med en Trump-keps, då hon bekänner sin kärlek för USA och hennes motstånd mot Antifa – och uppmanade henne att radera allt. Williams vägrade och blev därför av med sin Miss Nevada-titel.

Visa det här inlägget på Instagram

#follow #repost #share #trump2020

Ett inlägg delat av Katie Jo (@1katie_j_williams)

Arrangörerna klargjorde sedan för Williams, för att få anmälningsavgiften återbetald skulle hon behöva skicka tillbaka sitt Miss Nevada-ordensband och krona och lova att inte berätta för någon att hon är förbjuden att delta i Ms. America.

Williams säger att om hon haft liberala värderingar, istället för konservativa, så hade det inte varit något problem. Hon tillägger även att hon står fast vid allt hon postat på sociala medier.

Källa:
Miss Nevada Banned From Entering Ms. America Over Her Support For Trump

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
2 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Fredrika
Nybörjare
Fredrika
11 månader sedan

Folk i väst ser med obehag på Kinas sociala poöngsystem men vi har ett liknande i väst. Synarkin ser till att alla som avviker från regeringens och deras kapitalistvänner politik staffas med arbetslöshet, social och juridisk förföljelse, oanställbarhet mm. Paul Ramsey säger att det är kört för unga människor som skrivit nåt dissidentliknande på nätet. Inga stora företag anställer dem för allt finns sparat. Google har allt och de rätta sökningarna stoppar varje människa som går emot bankglobalism mångfald i alla former och har yttrat något som en jude kan uppfatta som antisemitiskt. ADL och B’nai B’rith bistår med enorma… Läs mer »

Påläst
Nybörjare
Påläst
11 månader sedan
Reply to  Fredrika

I Sverige är det väl inte så många unga nationalister som använder sitt riktiga namn när de skriver på nätet, men i USA kanske det är vanligt. Man får tänka på Flashback och liknande kan utsättas för intrång också så att mejladresser kommer ut, vilket har hänt.

Om du missade mitt svar i en annan tråd så kan man beställa medicin på Apotea och få hem fraktfritt med MTD.