Minecraftskapare: ”Det finns en agenda mot vita män”

MEDIA. Skaparen av succéspelet Minecraft menar att det finns en agenda riktad mot vita män.

Nordfront skrev i fjol om hur den svenske Minecraftskaparen Markus ”Notch” Persson spridit information om ”Pizzagate” och sagt hur han är en ”stolt vit heterosexuell man”. Trots mediala påtryckningar vägrade han då att backa.

Nu har han återigen dragit på sig vänsterliberala snöflingors uppmärksamhet. Denna gång efter att ha dragit igång en diskussion på Twitter om att intelligens till stor del är genetiskt betingad samt att den skiljer sig folkgrupper emellan.

Efter att ha blivit ombedd att sluta twittra om ämnet av en person som dessutom hävdade att det inte finns någon agenda mot vita män svarade Notch att det gör det visst.

Notch är med sina 3,69 miljoner följare på Twitter en i mängden av internetkändisar som sprider information om politiskt inkorrekta men viktiga ämnen. Nordfront har tidigare skrivit om bland annat svenske PewDiePie samt TV-spelskonnässören JonTron som gjort liknande saker till sina tiotals miljoner följare.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
3 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
nordbo
Nybörjare
nordbo
1 år sedan

Hoppas vid min skapare att han lättar på sin plånbok (om han har något kvar) med en rejäl donation till Nordiska Motståndsrörelsen.

_DH_
Nybörjare
_DH_
1 år sedan

Vissa utländska (främst amerikanska) häcklare vill göra gällande att svenska män är syltryggar som bara gräver ner huvudet i sanden och låter allt falla. Men Motståndsrörelsen, Pewdiepie och Notch visar ju att svenska män har ordentligt med stridsvilja, och går i spetsen för vit frigörelse! Det är tyvärr amerikanerna som går på sparlåga i dag.

Karl-Путин A
Nybörjare
Karl-Путин A
1 år sedan

Grrrrrrrr…. om man bara hade haft möjligheten att förvandla verkligheten till statistik.