Minderårig flicka våldtogs på kyrkogård i Östervåla

INRIKES. En minderårig flicka blev i torsdags överfallen och våldtagen på en kyrkogård i Östervåla i Uppsala län.

Under torsdagseftermiddagen blev en minderårig flicka överfallen av tre män, varav minst en förgripit sig på henne. Överfallsvåldtäkten inträffade när flickan var på väg hem från skolan i den lilla orten Östervåla i Uppsala län.

Först två dagar senare fick polisen reda på vad som skett, varpå man snabbt spärrade av kyrkogården där överfallet ägt rum och inledde en undersökning.

— Ingen person har gripits än men vi har fått ett bra signalement på gärningsmännen. Vi vill inte gå ut med det i media än. Vi behöver ta tag i andra trådar i ärendet först. Vi har en tydlig bild av vad som hänt och det råder ingen tvekan om att brottet skedde inne på kyrkogården, säger jourhavande förundersökningsledare Daniel Nilsson till SVT.

Källa:
Polisen misstänker: Tre gärningsmän överföll flickan på väg hem från skolan

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

8
Lämna en kommentar

Please Login to comment
6 Comment threads
2 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
KarlTorstenKarl AVeraMikael Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Caesar-Aurelius
Medlem

— Ingen person har gripits än men vi har fått ett bra signalement på gärningsmännen. Vi vill inte gå ut med det i media än.

Jourhavande förundersökningsledare Daniel Nilsson är ett tvättäkta Snutsvin!
comment image

Mikael
Medlem

”Inget signalement är också ett signalement” som det brukar heta.
Kort sagt: Vi vet att gärningsmännen inte är svenskar (om nu nån skulle tro det)
för då hade polisasen gått ut med ett signalement. Anarkotyranni i ett nötskal.

Victor
Medlem

Suck en till? Alla dessa våldtäkter som man hör om. Och fler som man aldrig hör talas om. Det måste vara ett stort antal stackars unga svenska tjejer som vaknar upp med vrede efter att dom har blivit utsatta. Hoppas att dom inte känner skuld för detta korrupta systems skuld och gör det rätta och ansluter sig.

Vera
Medlem

9000 till? CVänstern är med på det.

Karl-Путин A
Medlem

Aftonbladet idag: Aftonbladets unika granskning av 112 pojkar och män dömda för gruppvåldtäkt avslöjar att antalet domar mer än fördubblats på fyra år. De flesta, 82 av 112, är födda i länder utanför Europa. Resterande våldtäktsapor torde vara rasfrämlingar födda i Sverige. Att invandrare står för nästan alla gruppvåldtäkter förklarar AB med ”social utsatthet och vilken syn på sexuell tillgänglighet man bär med sig.” Den sista frasen betyder på ren svenska att de kommer från våldtäktskulturer. I ett program på SVT för en massa år sen berättade en rwuandisk kvinna att hon blev våldtagen av busschauffören, av taxichauffören, av hisspojken,… Läs mer »

Vera
Medlem

Social utsatthet? Våra ”statarbarn” när de flyttade till industristäderna var också socialt utsatta, utan hjälp under början av 19 00 talet, inte förekom det gruppvåldtäkter då? Fattar inte demokratipartierna vad det är för VÅLDS GENER som importeras? Människors lika värde ??

Torsten
Medlem

Jag har köpt pepparspray åt min kvinna samt åt hennes dotter, en billig livförsäkring. Men det är åt skogen att jag ens ska behöva införskaffa dylikt.

Karl
Medlem

MENA! När är det nog?