Miljöpartist i Skåne: ”Om saker går åt helvete så kan mina barn flytta till Israel”

SIONISM. Nils Karlsson (Mp) känner förtröstan inför framtiden. Om det ”går åt helvete” med Sverige, kan han alltid rädda sig själv och sin familj genom att flytta till Israel. Det är ett skäl till att den judiska staten Israel behövs, anser Karlsson

Malmös kommunalråd med ansvar för demokrati, jämställdhet och mänskliga rättigheter heter Nils Karlsson. Han är miljöpartist. Att Sverige är på väg att gå under är ett hanterbart problem för Karlsson. Eftersom hans fru och barn är judar, kan de alltid rädda sig till Israel.

På kommentaren att Karlsson ju ”bara är skåning” svarar han:

Att Karlsson och hans judefamilj alltid kan flytta hem är naturligtvis bra för honom. Sveriges situation är därför underordnad. Det viktiga är att Israel finns, bland annat för att landets existens är bra för honom själv. Samtidigt har svenskar förstås inget annat land att flytta till.

LÄS ÄVEN: Judarna har alltid Israel – vad har vi?

Signaturen Simon Johansson ger Karlsson det utmärkta rådet att flytta redan nu. Karlsson skriver dock att Sverige är hans och hans familjs land också, varpå Simon Johansson lakoniskt replikerar:

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

10
Lämna en kommentar

Please Login to comment
6 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
PålästSigfridRokvikenvörtisVera Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Karl-Путин A
Medlem

Judarna har alltid Israel – vad har vi?

Det första jag kommer att tänka på är att jag har mitt förstånd i behåll. Att hamna på slaktbänken som nyfödd och bi avsugen av en äcklig gammal snuskgubbe i samma veva skapar inga harmoniska människor.

Senaste
Medlem

Vilka vidriga jävla psykopater, totalt omöjliga att föra dialog med. Det var väl den här dåren, en miljöpartist vid namn Nils, som uttryckte sig i ordalag om att foster inte har någon rätt att befinna sig i en kvinnas mage utan kvinnans medgivande, som om det är det ofödda barnet som själv gör valet att börja gro i kvinnokroppen. Fullständigt sinnessjukt, en galning och självfallet också politiker. Jag instämmer med Johansson, flytta redan nu!

Vera
Medlem

Underligt – mycket underligt denna skillnad på politiska uteslutningar. En del får göra och säga vad som helst och en del får inte ens skämta med kvinnor. SD är manisk pigg på att utesluta sitt folk. Men den här Mp aren skulle sparkas ut ända till Israel med en sexuddig järnspikad stjärna i ändan.

vörtis
Medlem

Bara det faktum att han inte känner någon som helst lojalitet för det svenska folket och Sverige, ja, det betyder två bokstäver: U och T.

Det är sällan jag blir arg, men nu när jag läste om den här skitstövelns tankar så blev jag det. Hur i hela friden kan man sitta i Sverige och tänka: ”Allt håller på att gå åt helvete, men mina ungar kan ju alltid dra till Israel”?

Nej, den typen av personer behövs inte här, judar eller inte.

Karl-Путин A
Medlem

Om man är en parasit så är det fullt normalt att tänka så – i den mån parasiter öht kan tänka.

vörtis
Medlem

Nog kan dom tänka: Underskatta aldrig parasiter. Man tar inte över världen genom att låta bli att tänka. Det är något vi måste förstå: vår fiende kan tänka, och den tänker bra.

Karl-Путин A
Medlem

Det handlar inte mest om att tänka, utan att vara patologiskt skrupulös.

Påläst
Medlem

Östeuropeiska judar (och romer) släpptes inte in i USA förr i tiden, när man testade potentiella invandrares IQ. De ska ändå vara de klyftigaste.

Rokviken
Medlem

Så bra. Träd fram som parasit. När inte värddjuret lever upp till måttet så ger man sig iväg och lämnar skeppet.

Sigfrid
Medlem

Skurkarna kan alltid fly till skurkstaten Israel.