Miljonstöd till militanta antifascister

DANMARK. Köpenhamns kommun finaniserar militanta antifascister med miljoner.

Under gårdagen skrev Nordfront om hur statliga Vetenskapsrådet i Sverige stöttar den antivita före detta AFA-ledaren Tobias Hübinette med 3,9 miljoner kronor.

Nu visar det sig att hans antifascistiska kamrater i Danmark också får finansiering av det system de påstår sig bekämpa.

Det är Köpenhamns kommun som nu går in med 1,3 miljoner danska kronor för att stötta Ungdomshuset på Dortheavej 61, som är en samlingsplats för militanta antifascister. Utöver detta får de ”revolutionära” anifascisterna tillskott från kommunen till administration samt momskompensation. Detta skriver Nordfront.DK i en längre artikel.

I ungdomshuset huserar bland annat Revolutionære Antifascister, Antifascistisk Aktion och Antifascistiske Unge. Revolutionære Antifascister, en organisation som sänt folk för att strida i Syrien, har bland annat organiserat en konsert i huset.

Revolutionære Antifascister i Syrien. Bilden visades upp på Ungdomshusets Facebook-sida med en uppmaning om att slåss på kurdernas sida mot Turkiet.

Källa:
Københavns Kommune giver millionstøtte til militante antifascister

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Klaus Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Klaus
Medlem

Vad är fascistiskt? Folkutbyte och folkmord är fascistisk. Vem är fascistisk? Regeringen och vänsterpacket.
Det är ju egentligen regeringens ansvar att skydda folket med hjälp av polisen och militären. Men om folkförrädare regerar måste varken polis eller militär lyda regeringen.